Extra keskeny LED csík: 2835 chipek 5 mm széles nyákon

Hozzáadva: 2019 február 05, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek

A LED szalag nagyon sokféleképpen felhasználható a funkcionális és dekorációs világítások terén is, legyen szó akár egy cég táblájának kivilágításáról vagy egy nappali hangulatvilágításról. Általában 8 mm széles fehér fényű vagy 10 mm széles RGB színváltós LED sort alkalmaznak a különböző világítási feladatoknál, azonban időnként jeleznek vevőink, hogy még kisebb fénysorra lenne szükségük.

Óhajuk végre beteljesedik, mert kínálatunk 5 mm szélességű nyákra szerelt LED szalaggal bővült, amely segítséget jelenthet azok számára, akik nagyon kevés hellyel rendelkeznek a LED világítás telepítéséhez. Ezt a miniatűr méretű LED szalagot főként reklámcélú világítások keretében alkalmazzák, például betűk, cégfeliratok, logók, üvegpolcok, akril táblák és plexi képek figyelemfelkeltő kiemeléséhez, de természetesen más kreatív, akár művészeti alkotások díszítő fényeként is alkalmazható.

5 mm keskeny LED szalagok termékismertető
 

A LED szalag legfontosabb jellemzője, hogy 5 mm széles nyákra van szerelve. Ez a méret lehetővé teszi olyan helyre a LED csík beszerelését, ahol a 8-10 milliméteres LED szalagok nem építhetőek be. A fehér hordozó réteg flexibilis, ahogy a LED szalagoknál már megismertük, ezáltal nemcsak a sík felületre rögzíthető, hanem a csúcsíves, köríves, hullámíves, stb. formára is ráhajthatja, vagy akár az ujjunkra is feltekerhetjük!
5 mm széles LED szalag - a tolómérő is ezt mutatja miliméterben.

 

Az 5 méteres tekercsek mindkét végén találhatunk egy-egy betápvezetéket (10 cm hosszúságú piros-fekete kábel), a bekötés megkönnyítése érdekében. Az 5 mm-es LED csík hátoldalán is megtalálhatjuk a 3M öntapadós réteget, ennél fogva egyszerűen rögzíthetjük üveg, fém, bútorlap, műanyag, stb. felületeken is.

Narrow led strip: 5 mm széles 24V LED csík, 1 méteren 120 darab 2835 SMD LED, 5 méteres tekercs kétoldali betáppal

 

A keskeny LED szalag egy méteren 120 darab 2835 típusú SMD chipeket tartalmaz. Teljesítménye 8 Watt, ehhez 640 lumen fényáram párosul. Két darab LED között csak 0.5 cm távolság van, azaz a ledek nagyon sűrűn helyezkednek el, tehát egybefüggő fénycsíkot fogunk végeredményül kapni. Meleg fehér, hideg fehér és természetes fehér fényű változatban is rendelhető.

Keskeny LED csíkok 3-féle színhőmérséklettel: meleg, természetes és hifegfehér fényű változatok

 

Az általunk forgalmazott 5 mm széles LED szalag 24 Volt stabilizált feszültségről működik, a megfelelő üzemeltetéshez tehát szükség lesz egy 24V DC tápegységre is. A 24 voltos kialakítás miatt 6 ledenként vágható a LED szalag, amely a valóságban 5 cm-t jelent. Az 5 cm-es egységek között egy vízszintes jelet találunk a vágási pont jelöléseként, itt ollóval is könnyedén méretre lehet szabni a fénycsíkot.

Az 5 mm-es szélességű LED szalag méretei, vághatósága
Az 5 mm-es LED szalaghoz egy speciális profilt is forgalmazunk, mely segítségével nagyon esztétikus és modern, valamint kevés helyet igénylő dekorációs világítás is kialakítható. Az APW1070 elnevezésű alumínium sín egy falra szerelhető profil, amelybe alulról és felülről lehet beragasztani a LED szalagot, ezáltal két irányba világíthatunk vele egyszerre. A tartozék opálfehér fedlapnak köszönhetően homogén, kellemesen szórt fényt kapunk eredményül, mely otthont és irodát is díszíthet!

LED profil keskeny LED szalaghoz, fel-le világító dekorációs világításhoz

 

Az 5 mm-es keskeny led csíkból és a vele kompatibilis alumínium profilból még csak szerény készletet tartunk, de a jövőben tervezzük a mennyiség bővítését annak érdekében, hogy vásárlóink gyorsan hozzá juthassanak a szükséges alkatrészekhez. Természetesen a raktáron lévő mennyiséggel azonnal ki tudjuk szolgálni vevőinket:
5 mm széles 24 Voltos LED szalagok
APW1070 LED profil az 5 mm-es LED szalaghoz

1 vélemény, értékelés

#1 - Berkes Alex
2019/02/06, 15:00
Köszönöm szépen a LED szalag ismertetését!

Egy 7mm centiméter vastag tükör köré kerestem LED szalagot. Ezzel az alumínium profillal még esztétikusan is fog kinézni :))
Örülök, hogy rátaláltam erre, mert a szobában már üzemel 24 Voltos LED világítás, így hozzá tudom kötni ahhoz is!

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése