Ország Boltja 2021: minőségi díjat nyertünk!

Utoljára frissítve: 2022 március 03, csütörtök Magazin: Blog

2021 év végén másodjára neveztük az ANRO Webáruházat az Ország Boltja versenybe, akkor még nem sejtve, hogy a 2022. februári eredményhirdetéskor a díjazottak között leszünk. Cégünk a forgalmazott termékek alapján az Építkezés, kert, lakberendezés kategóriában indult, és a vásárlóinknak köszönhetően rangos helyezést értünk el!

 

A díjátadón Anett és Laci képviselte a céget, akik büszkén vették át a II. helyezéssel együtt járó oklevelet!
A díjátadón Anett és Laci képviselte a céget, akik büszkén vették át a II. helyezéssel együtt járó oklevelet!

 

Miről szól az Ország Boltja verseny?

Az Ország Boltja megmérettetést az Árukereső.hu weboldal hozta létre, amely Magyarország egyik legismertebb ár-összehasonlító szolgáltatását nyújtó platformja. A verseny célja, hogy megmutassa a legjobb szolgáltatást nyújtó webáruházat. A verseny legfontosabb pontja a Minőségi szavazás, melynek keretében valós vásárlói értékeléseket gyűjtenek be az áruházzal kapcsolatban, már teljesített megrendelések alapján.

 

Köszönjük vásárlóink támogatását!

Nagy megtiszteltetéssel tölti el cégünket, hogy ebben a Minőségi szavazásban sikerült II. helyezést elérnünk, hiszen ez azt jelenti, hogy vevőink meg vannak elégedve az általunk kínált termékekkel és szolgáltatásokkal. Ezúton szeretnénk köszönetünket és hálánkat kifejezni a vásárlóknak, akik bizalmat szavaztak cégünket és voksukkal hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen rangos helyezést érjünk el! Ezzel a díjjal újabb visszajelzést kaptunk arra, hogy jól csináljuk a dolgunkat.

Elkötelezettségünk jeléül pedig ígérjük, hogy termékkínálatunk a jövőben is bővül és a szolgáltatásainkat is igyekszünk még magasabb színvonalon végezni! Segítő szándékunk keretében Youtube csatornánkra a jövőben is tervezzük a hasznos termékbemutató videók elkészítését, továbbá a Facebook oldalon is beszámolunk az újdonságokról - így ha nem szeretne lemaradni valamely eseményről, akkor kövessen minket bármely közösségi platformon!

 

Köszönjük munkatársaink együttműködését!

A termékek feltöltését, a vásárlói kérdések megválaszolását és a megrendelések összeállítását is igyekszünk a lehető legnagyobb figyelem mellett végezni. Ehhez szükségünk van egy nagyszerű csapatra is, melyet a partnereink és a munkavállalóink együttesen alkotnak, tehát az ő munkájukat és együttműködésüket is köszönet illeti! Reméljük, hogy az elkövetkező időkben sok ezer újabb megrendelés teljesítését végezhetjük együtt!

 

Ország Boltja 2021: Minőségi díj II. helyezés az ANRO Webáruház részére!
Ország Boltja 2021: Minőségi díj II. helyezés az ANRO Webáruház részére!

 

Az oklevél bemutatását követően még egyszer köszönjük minden résztvevőnek a bizalmat, a pozitív véleményt és a leadott szavazatot egyaránt! Az elkövetkezendő években is állunk minden kedves érdeklődő és vásárló részére,

Üdvözlettel:
Az ANRO Épületdíszítés Kft. csapata

19 év szakmai tapasztalat
789.200+ elégedett vásárló
460.800+ raktáron lévő termék
205.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése