Alumínium LED profil - LED szalaghoz

Az alumínium LED profil változatos módon felhasználható, legyen szó bútormegvilágításról vagy épp dekorációs fényforrásról. Választékunkban többféle kivitelezésben is elérhetők, és minden típus esztétikus rögzítőként szolgál a népszerű LED szalagos világítás megvalósításához. Az új típusú LED alumínium profil megalkotásakor a gyártók ügyelnek a milliméteres pontosságra, összetoldásukkal szinte bármilyen világítástechnikai probléma orvosolható. Az ANRO Webáruház virtuális polcain több száz kivitel közül válogathat, hogy sikerüljön a tökéletes típust megtalálnia otthona dekorációs vagy akár elsődleges megvilágításához: tekintse meg termékeinket!

ANRO LED profil alumíniumból: miért éri meg tőlünk rendelni?

Kiváló minőségű termékfelhozatal

Az eloxált felületű ALP-szériás alumínium profilok több változata érhető el kínálatunkban, mindegyik egy sajátos igény kielégítésére tervezve. Közös nevezőjük, hogy az anyaghasználat során a minőség első helyen szerepel, így az összes alumínium profil LED szalaghoz garantáltan időtálló. Emellett az alu sínek PMMA, azaz műanyagból készült burával kiegészíthetők, melyek a kevés hőt kibocsátó LED fényforrástól nem sárgulnak be.

A saját beszállítású ANRO LED sín típusok mellett a legnevesebb tervezők termékeit forgalmazzuk, így garantáljuk a minőséget. Weboldalunkon a LED alu profil típusokon kívül LED szalagok (5-től 20 mm szélességben), csatlakozók és rögzítő elemek is helyet kaptak, így az ANRO áruházában mindent egy helyen tud megvásárolni. Amennyiben kérdése merülne fel a LED alu profilok kiválasztása során, úgy keresse szakembereinket.

Alu profil LED szalaghoz rejtett világításként

Az egyre népszerűbb LED szalaggal készült vonalfények változatos megoldásokat kívánnak meg a tervezőktől. A gyártók többféle elképzelés megvalósítását is figyelembe veszik, amikor alu U profil, gipszkarton LED profil, íves vagy sarok LED profil, vállfatartóra szerelhető, mennyezeti LED profil, lépcső LED profil, esetleg süllyesztett LED profil megoldást készítenek. Oldalunk keresőrendszerében saját igényeinek megfelelően tudja szűrni a LED sínek formáit és kiválasztani a célnak megfelelőt.

Amellett, hogy egy LED szalag sín kiváló rejtett világítóeszköz, funkciójából adódóan gyakran dekorációs szerepet is betölt. Szívesen használják éttermekben bárpultok megvilágítására, de otthonunkban is luxus hangulatot kelt a konyhapult felé szerelt LED szalag profil világítás.

Alumínium LED profil fő fényforrásként

A LED szalag alu profil napjainkban már akár fő fényforrásként is megállja helyét a nagy teljesítményű LED fénysoroknak köszönhetően. Aktuális kínálatunkban és akcióink között változatos megoldásokat nyújtunk a legmerészebb világítástechnikai ötletek megvalósításához. Az ANRO webshopjában fellelhető termékek minőségét pedig 1-5 év garancia vállalásával biztosítjuk.

Villámgyors kiszállítás országos lefedettséggel

Ha sikerült az ideális darabot megtalálnia kínálatunkból, csupán pár kattintásra van attól, hogy Ön a kezében foghassa kinézett termékét. Amint véglegesítette rendelését, mi rövid időn belül visszaigazoljuk tranzakcióját, majd szupergyorsan útjára is indítjuk a csomagot. Nem kell heteket várnia, amíg LED-es alumínium profilja megérkezik otthonába: az ANRO Webáruházon rendelt készülékeket 2-3 nap alatt eljuttatjuk a megadott címre.

Számos egyéb világítástechnikai termék is elérhető

Amennyiben Önnek egyéb világítástechnikai kiegészítőre vagy fényforrásra is szüksége lenne, akkor a legjobb helyen jár! Az ANRO Webáruház virtuális polcain több ezer minőségi termék kapható, amelyekkel gyönyörűen felvillanyozhatja otthonát. Kínálatunkban többek között elérhetők díszlécek, LED panelek, LED lámpatestek, LED izzók, LED reflektorok, kapcsolók, aljzatok, elosztók, rolók és reluxák, függönykarnisok, falburkolatok, kerti felszerelések és számos egyéb épületdíszítési kellék.

Alumínium profil: milyen előnyei vannak a használatának?

Védelmet nyújt a LED szalagoknak

Egy LED szalag profil meghosszabbítja az általa rögzített fényforrás élettartamát azáltal, hogy hatékonyan megóvja a külső hatásoktól, mint a por vagy az ütődések. Emellett biztosítja egy melegedő LED fénycsíknak a szükséges lehűlést is. A készülék által működés közben termelt hőt ugyanis megfelelően képes elvezetni, így a LED szalag nem fog megsülni használat során. Egy extra takaró profillal ráadásul még a nedvességtől és a vízzel való érintkezéstől is megvédhetjük a fényforrást, vagyis akár a fürdőszobában is kialakíthatunk LED szalagos világítást. Ebben az esetben azonban vásárláskor figyeljünk arra, hogy legalább IP 44-es védettséggel rendelkező fénycsíkot válasszunk.

Stabilan rögzíti a LED szalagot

A LED szalagokon ugyan erős ragasztóanyag található, aminek azonban az idő múlásával csökken a hatása. Ennek következménye, hogy a fényforrás az évek alatt felhullámosodhat vagy akár le is válhat a felületről. Az alumínium LED profilok segítségével orvosolhatjuk ezt a problémát. A beépített és speciálisan kialakított rések hatékonyan biztosítják a LED szalag megfelelő tapadását. Mindössze egyetlen dologra kell figyelni szereléskor: mégpedig, hogy gondosan előkészítsük a felületet, azaz tiszta, zsírmentes és száraz legyen.

LED szalaghoz sín a tetszetősebb megjelenésért

A LED szalag alu profil használatának egyik további előnye, hogy sokkal jobban fog benne mutatni a fényforrás üzemelés közben. Ennek elsődleges oka, hogy mögé rejtve a LED-es készülék homogénebb fényt fog tudni szolgáltatni. Csak képzeljük el, hogy milyen káprázatosan mutatna, ha a LED szalagot egy süllyeszthető LED profil segítségével elrejtenénk végig a mennyezet mentén élvilágításként! Ha a LED fénycsíkot csak magában ragasztanánk fel a kívánt felületre, úgy működés közben is folyton látnánk az egyes diódáit. Ráadásul kikapcsolt állapotban is folyton szem előtt lenne, ami nem minden esetben vonzó látvány.

További kérdései merültek fel termékeinkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Akkor bátran forduljon hozzánk bizalommal: keresse segítőkész kollégáinkat kapcsolati oldalunkon keresztül!

Alu LED profilok (összes)

Alumínium LED profilok

Ebben a kategóriában az összes LED profilt megtalálja, amely a LED szalagos világításokhoz felhasználható. Legyen szó gardróbszekrény vagy konyhapult világításáról, gipszkartonba épített hangulatfényről vagy bármilyen dekorációs világításról, biztos hogy megtalálja hozzá a megfelelő alumínium profilt! Tekintse meg teljes kínálatunkat, melyben a LED sínek mellett a felszereléshez szükséges kiegészítőket is megvásárolhatja!

Bútorlap élvédő, élvilágítás

Bútorlap élvédő profil - LED élvilágítás

A bútorlapok sérülékeny éleit alumínium profil is védheti. Miért ne választana olyan alu profilt erre a feladatra, amely egyben dekoratív világítással látja ez a bútor polcát is? A 18 mm-es bútorlapokhoz tervezett LED sín a polc külső és belső oldalára is felszerelhető, a belsejébe pedig LED szalag ragasztható. A ledes élvédő profil 4 színben kapható, amely jól harmonizál az asztalosiparban és a lapszabászaton leggyakrabban használt bútorlap színekkel. Konyhapult, könyvespolc, gardróbszekrény világítási feladataihoz is ötletes megoldás!

Függeszthető alu profil

Függeszthető alu profil

A függeszthető LED profilok olyan fém sínek, amelyek alkalmasak egyedi függő lámpák elkészítéséhez. Manapság nagyon esztétikus a mennyezetről belógatott lámpák alkalmazása, mellyel a konyhaszigetek és étkezőasztalok modern világítása valósítható meg. A kör vagy szögletes keresztmetszetű profilok tökéletesek a nagy teljesítményű, melegedő LED szalagokhoz is. Ezek az alu sínek gondoskodnak a működés közben termelt hő elvezetéséről, valamint a LED chipek szennyeződéstől, külső behatástól való védelméről is, miközben dekoratívan rejtik el a vékony LED szalagokat. Tekintse meg függeszthető LED profil kínálatunkat az ANRO Webáruházban!

Gipszkarton LED profil

Gipszkartonba építhető alu profil LED világításhoz

A gipszkarton LED profil a LED szalag tartósínek speciális típusa. A fém perem vakolható, ezáltal beépítést követően a profil nem látható, így síkfalon és mennyezeten világító sávok, falsarkokon élvilágítás készítésére is alkalmas. Fehér fényű és színváltós RGB LED szalagokkal látványos világítási megoldások hozhatók létre. Beépíthető és vakolható LED szalag profil gipszkartonba az ANRO Webáruházban: rendeljen tőlünk még ma!

Kör alakú LED profil

Kör alakú alumínium profil LED szalaghoz

A kör keresztmetszetű LED profilok kialakításuktól függően két fő feladatot láthatnak el. A kör alakú profilok segítségével esztétikusan telepítheti az energiatakarékos LED csíkokat a szekrények és képek világításához. Gardróbszekrényben felszerelve ledes vállfatartóként is alkalmazható, aminek keretében a profilba ragasztott szalag a ruhákat és a szekrény belső tartalmát is dekoratívan világítja meg. A kör alakú profilból képvilágító lámpa is építhető, ezáltal tükrök, festmények, faliképek kiemelő világítását biztosítva. Tekintse meg az ANRO Webáruház kínálatát! 

L profil alumíniumból

Alumínium L profilok

Az L profilok a legegyszerűbb LED profilnak is tekinthetők. A búra nélküli sínek tökéletesen ellátják a LED szalag hűtési feladatait, amivel jelentősen meg lehet hosszabbítani a szalag élettartamát. Másrészt rögzítési lehetőséget is biztosítanak, ha nem szeretnénk díszlécbe vagy fedlapos alu profilba ragasztani a LED szalagot. Egyenlő és eltérő hosszúságú oldalakkal is rendelhető, többféle falvastagsággal, akár 1 munkanapos házhoz szállítással!

Ledes lépcső profil

Alumínium lépcső profil LED szalagos világításhoz

Ezek a speciális alumínium LED profilok a lépcsők éleire vannak tervezve, ezáltal kiemelve a lépcsőfokot. A lépcső profilok csúszásgátló felülettel is el vannak látva. LED világítással együttesen használva megteremti a biztonságos közlekedés feltételeit akár éjszakai körülmények között is. Felszerelhető lépcsőfeljáró, lépcsőház, előadóterem, mozi, színház, lakótér lépcsőire. 

Lépésálló alu profil

Lépésálló alu profil - burkolatváltó LED világítás

Ha szeretné különlegesebbé tenni a padlóburkolatot, akkor válassza a lépésálló led profilokat! Csempéhez és laminált parkettához is alkalmasa, összekötéshez és elválasztáshoz egyaránt. A LED szalaggal kiegészített sínek dekoratív megoldást kínálnak a nappaliban, a konyhában és a fürdőszobában is. Hangulatvilágítára és közlekedőfénynek is alkalmasak! 

Parkettaszegély LED világítás

Parkettaszegély LED világításhoz alumínium profil

A padlóburkolat oldalán vagy a lábazaton kiépített világítások dekorációs és biztonsági célt egyaránt szolgálhatnak. A világító parketta szegély nemcsak esztétikus fénnyel borítja be a járófelületet, hanem a fény által a közlekedés biztonságát is elősegítheti. Lépcsőfeljárókban, folyosókon, közlekedőutak mentén nagyszerűen alkalmazható ez a típusú LED szalag tartóprofil, mely amellett hogy lábazati világítást biztosít, egyben a padlóburkolat lezárásáról is gondoskodik.

Rúd, idom, szögprofil (alumínium)

Rúd, idom, szögprofil (alumínium)

Az alumínium profilok sokoldalúan felhasználhatóak, nemcsak az ipari alkalmazásokban, hanem lakossági barkácsolási feladatokban is. A közepes szilárdságú és jól megmunkálható alumínium termékek henger, laposrúd, szerelősín és L keresztmetszetű változatban is kaphatóak. Ezek a profilok megfelelők lámpatestek gyártásához és munkaasztalok készítéséhez is, de egyéb építőipari és gépipari felhasználása is gyakori.

Sarok profil (90°)

Alumínium sarokprofil LED szalag világításhoz

A 90 fokos sarok LED profil széles körben felhasználható a LED szalagok bútoron történő beépítésekor. Szekrények, polcok és konyhapultok dekoratív megvilágításához egy kisebb méretű LED profil sarokelem helytakarékos megoldást kínálnak. Egy nagyobb méretű LED sarok profil pedig már helyiségek esztétikus rejtett világításához is felszerelhető. Tekintse meg az ANRO webáruház széles LED profil felhozatalát, és találja meg az igényeihez leginkább passzoló kialakítást: rendeljen tőlünk még ma!

U profil (felületre építhető)

Felületre építhető U profil LED szalaghoz

A felületre építhető U profilok a legkedveltebb alumínium LED profilok. Utólag is felszerelhetőek, így akár régi bútorok is kiegészíthetőek a LED szalagos világítással. Telepíthetőek a konyhabútorra, a könyvespolcra és a gardróbszekrényre, de akár a falon is alkalmazhatóak. Több, mint 50-féle LED profilt kínálunk 4 színben és 4-féle búrával, hogy megtalálhassa a feladatnak megfelelő típust!

U profil (hajlítható)

Hajlítható U profil íves felületre, LED szalaghoz

A LED szalagok hajlékonyak, ezért nem okoz problémát az íves felületek LED vonalfénnyel történő megvilágítása. Ez a világítási feladat speciális kialakítású LED profilt igényel, mint a könnyen hajlítható alumínium profil. Opál burája csökkenti a káprázást és védi a LED sort a fizikai behatásoktól, az alumínium sín pedig gondoskodik a LED szalag hűtéséről. Az építészeti világításokon kívül a hajlítható LED profil egyedi világítótestek készítésekor is megfelelő lehet.

Üvegpolc profil

Üvegpolc profil - üveglap LED világításhoz

Az üveg vitrinek és üveg polcok ledes megvilágítása nagyon esztétikus látványt kelt irodákban és nappalikban egyaránt. A 7-9mm vastagásgú üveglapok élvilágításához a LED szalagok kiválóak. A speciális üvegpolc profilok jelentősen megkönnyítik a kivitelezést, így egyszerűen létrehozhatóak a világító üvegpolcok, valamint vészjelző fények és élvilágító reklámtáblák is. Tekintse meg az üvegpolc világító alumínium profilokat!

18 év szakmai tapasztalat
677.600+ elégedett vásárló
418.500+ raktáron lévő termék
184.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került!

Asztali nézet megjelenítése