Holker díszléc, polisztirol holkerléc

Mentőláda, poroltó

Új termékeink a mentőláda, poroltó kategóriában, július hónapban »

Üzemi elsősegély doboz, KRESZ által előírt mentőláda

Mentőláda, elsősegély felszerelés

A járművekben a KRESZ jogi szabályozása alapján steril elsősegély csomagot kell elhelyezni, hogy baleset esetén a sérülteket minél gyorsabban profi elsősegélynyújtásban tudjuk részesíteni. A szalonokban vásárolt autókban, motorkerékpárokban gyárilag is megtalálható mentőláda. Sokan azonban használtan vásárolnak járműveket, és ilyen esetben meg kell győződni az elsősegély felszerelés sértetlenségéről. Ha Önnek is új elsősegély ládát kell beszereznie, ne keresgéljen tovább: a Mentőláda Webshopon online és gyorsan tudja megrendelni!
Tűzoltó készülék, poroltó

Poroltó, tűzoltó készülék

A poroltó készülék olyan életvédelmi eszköz, mely különféle töltetű, súlyú és mechanikájú lehet. A legtöbben nem vagyunk biztosak benne, hogy milyen oltási képességű tűzoltó készüléket kell vásárolnunk, hogy megfeleljünk a szabályoknak. Webáruházunkban részletes termékleírással könnyítjük meg a választás folyamatát: tekintse meg poroltó kínálatunkat!
Információs táblák, menekülési útvonalak, tűzvédelmi jelzések

Információs tábla

Öntapadós matrica és műanyag formátumban készülő információs jelzőtáblák, melyek tűzvédelmi, munkavédelmi, biztonsági, egészségügyi szempontból lehetnek fontosak. A dohányzással kapcsolatos figyelmeztető- és tiltó táblák mellett a tűzvédelmi jelzések és a menekülési útvonalról tájékoztató jelzések is elérhetőek. Egyes táblák utánvilágítós kivitelben is elérhetőek, ezzel biztosítva, hogy sötétben is követni lehessen a rajta lévő közléseket, utasításokat. Üzemekben, gyárakban, irodákban, üzletekben, bevásárlóközpontokban, szórakozóhelyeken, oktatási intézményekben, társasházakban kifejezetten kötelező a törvényben meghatározott jelzések használata (pl. menekülési útvonalról tájékoztató táblák).

Asztali nézet megjelenítése