Asztalba-pultba süllyeszthető elosztók: a láthatatlan áramforrás

Mentőláda, poroltó

Új termékeink a mentőláda, poroltó kategóriában, július hónapban »

Elsősegély doboz

Mentőláda, elsősegély felszerelés

A KRESZ jogi szabályozása alapján a járművekben kötelező a steril elsősegély doboz elhelyezése, hogy baleset esetén a sérülteket minél gyorsabban profi elsősegélynyújtásban tudjuk részesíteni. A szalonokban vásárolt autókban, motorkerékpárokban gyárilag is megtalálható a mentőláda. Sokan azonban használtan vásárolnak járműveket, és ilyen esetben meg kell győződni az elsősegély csomag sértetlenségéről. Ha Ön is új elsősegély láda után nézelődik, ne keresgéljen tovább: az ANRO webshopban online és gyorsan meg tudja rendelni!
Tűzoltó készülék, poroltó

Poroltó, tűzoltó készülék

A poroltó készülék olyan életvédelmi eszköz, mely különféle töltetű, súlyú és mechanikájú lehet. A legtöbben nem vagyunk biztosak benne, hogy milyen oltási képességű tűzoltó készüléket kell vásárolnunk, hogy megfeleljünk a szabályoknak. Webáruházunkban részletes termékleírással könnyítjük meg a választás folyamatát: tekintse meg poroltó kínálatunkat!
Információs táblák, menekülési útvonalak, tűzvédelmi jelzések

Információs tábla

Öntapadós matrica és műanyag formátumban készülő információs jelzőtáblák, melyek tűzvédelmi, munkavédelmi, biztonsági, egészségügyi szempontból lehetnek fontosak. A dohányzással kapcsolatos figyelmeztető- és tiltó táblák mellett a tűzvédelmi jelzések és a menekülési útvonalról tájékoztató jelzések is elérhetőek. Egyes táblák utánvilágítós kivitelben is elérhetőek, ezzel biztosítva, hogy sötétben is követni lehessen a rajta lévő közléseket, utasításokat. Üzemekben, gyárakban, irodákban, üzletekben, bevásárlóközpontokban, szórakozóhelyeken, oktatási intézményekben, társasházakban kifejezetten kötelező a törvényben meghatározott jelzések használata (pl. menekülési útvonalról tájékoztató táblák).

Asztali nézet megjelenítése