Por és páramentes LED lámpatest bemutató és teszt!

Függönykarnis termékek

Mutatós függönnyel és az otthonunk enteriőrjéhez illő függönykarnissal hangulatossá tudjuk varázsolni belső tereinket. Épületdíszítéssel foglalkozó honlapunk évtizedes tapasztalattal áll a vásárlók rendelkezésére. Gazdag választékunkban több mint 900 függönykarnis és hasznos tartozék közül válogathat, melyeket házhoz szállítunk Önnek. Az ANRO webáruházban a legismertebb gyártók termékeit forgalmazzuk, így a minőség garantált.

A különböző típusú függönyökhöz eltérő stílusú karnisok illenek, ezért nálunk a hagyományos típusok mellett modern függönykarnist is választhat. Ráadásul anyaghasználatában is változatos a termékkínálat: egyaránt választhat fa és fém termékeket is.

Új termékeink a függönykarnis termékek kategóriában, július hónapban »

Melyek a legnépszerűbb karnisok?

A legismertebb típus a rúdkarnis, melyeket szettként is forgalmazunk. Ebben az esetben a csomag a végelzáró díszeket, az oldalfali rögzítőket és a karikákat, kampókat is tartalmazza. Természetesen vásárlóink saját ízlésüknek megfelelően össze is válogathatják a tartozékokat weboldalunk kínálatából.

Függönykarnis kínálatunk közel felét (több mint 400 termék) a fém karnisok és kiegészítőik teszik ki. Amellett, hogy divatos ma lecserélni a klasszikusnak számító fa függönykarnisokat fémre, ezek a termékek garantáltan ellenállók. Siero márkájú garnitúránk nemesfémből készül, a szettek 9 féle stílusos végelzáróval variálhatók. Kelendő termékünknek számítanak, ugyanis összeállításunkban minden tartozék egyszerre vásárolható meg.

A mennyezeti függönytartók, azaz sínek népszerűek és költséghatékonyak is egyszerre. Segítségükkel kifinomult, diszkrét megjelenést alakíthatunk ki szobáinkban. Ezek a nagy teherbírású, praktikus függönysínek bárhol toldhatók és vághatók, legtöbb verziójuk pedig kezelővel is kiegészíthető. Prémium kategóriás termékeink között az eloxált alumíniumból készült Slim-line termékcsalád kiemelkedő. Az extra vékony 7mm vastagságú sín lehetővé teszi a mennyezetig érő ablakok függönyözését is. Fontos feladatunknak tartjuk, hogy rugalmas megoldásokat kínáljunk vásárlóinkat, ezért ha az alu sín függönytartók között nem talál megfelelő méretet (150-200 cm hosszúság), úgy gyártóink egyedi méretben is elvégzik a kivitelezést. Kiegészítő termékeink között karnis takaró díszlécek is elérhetők, melyekkel még esztétikusabb enteriőrt varázsolhat.

Hogyan válasszunk függönykarnist?

Manapság egy jól megválasztott karnis és a hozzá illő függöny lakhelyünk legszebb éke lehet. Ezen kívül viszont fontos takaró funkciót is ellátnak. Fényáteresztő függönyön kívül sötétítőt is választhatunk, ilyenkor a kétrudas vagy kétsínes függönytartó az ideális. Fontos kérdés, hogy milyen méretű függönykarnis a megfelelő. A jól pozícionált karnis mindkét oldalon túllóg az ablakon, hogy teljes mértékben el lehessen húzni a függönyt. Ehhez elegendő, ha lemérjük a nyílászárókat és az ablakkeret szélességére 10-15 centimétert rászámolunk.

Azonban több tényező is befolyásolhatja, milyen módon tudjuk a függönykarnist az ablak elé rögzíteni. Ha az oldalfalon nincs elegendő hely, akkor a függönytartókat a mennyezethez is tudjuk erősíteni. Érdemes arra is gondolni, hogy a nehéz anyagú függönyök teherbíró karnist kívánnak meg, melyeket több konzollal is megerősíthet. Az alumínium mennyezeti sínek strapabíróbbak a műanyag termékeknél, amit mindenképp mérlegelni kell a vásárlás előtt.

Az ANRO webáruház ügyfélszolgálatán is szívesen segítünk megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő függönytartó termékeket. Bátran kérjen segítséget az aktuális készlettel kapcsolatban!
Alumínium függönysín

Alumínium függönysín

Megérkezett a Slim-line alumínium függönysín rendszer! A legdiszkrétebb megjelenésű, professzionális alapanyagokból készült mennyezeti karnisok bármilyen enteriőrben kiválóan megállják helyüket. A 7 mm-es vastagság lehetővé teszi, hogy akár a mennyezetig érő ablakok fölé és felszerelhetőek.

A kiváló alapanyagból készült sínek és kiegészítők biztosítják a függönyök egyszerű kezelését, a függönytartó elemek igen könnyű csúszását. Bemutatkozó cikkünk: Slim-Line alu függönysínek.
Belső csúszású fa és fém karnisok

Belső csúszású karnisok

Ha hosszú sínpályán is akadálytalanul szeretnénk a függönyt mozgatni, akkor célszerű a belső nútos típusokat választani, ahol a tartókonzoloknál sem akadnak meg a függönygörgők!

Il Moderno: alu betétes exkluzív fa karnisok, melyek a minimal design otthonok szinte elengedhetetlen kiegészítői. A magas komfortérzetet a tökéletes anyagválasztás, a precíz működés, és a három közkedvelt szín (wenge, bükk, cseresznye) biztosítja. Kezelővel ellátott, illetve kezelőszerkezet nélküli kivitel is megtalálható a kínálatunkban.
Az Il Moderno függönykarnis családról készült cikkünket itt tekintheti meg!

ALU-Design karnisok: teljesen alumíniumból készült elemes karnis család. Egy-, illetve kétsoros kivitel, oldalfali vagy mennyezeti tartóval.
Fa rúd karnis szett

Fa rúdkarnis szettek

A fa rúdkarnis szettek a természetes és egyszerű otthonok egyik fontos kiegészítői lehetnek!!

A komplett szettben megvásárolható Agat, Duo, Lugano, Bermeo és Carballo termékek a függönyakasztó csipesz kivételével teljes egészében fából készül!

A függönykarnisok nyújtott formája és a színvilága fogja ösztönözni azt, aki ezeket a karnisokat választja. Egyszerű, szolid karnisok természetes otthonokba!

A fa rúdkarnisok egy-, illetve kétsoros kivitelben, 8 színben és 11 méretben elérhetőek. Használja a bal oldali szűrési lehetőségeket!
Fantasy fém függönyrúd, rúdkarnis

Fantasy fém karnis

A rúdkarnisok a legnépszerűbb függönykarnis típusok, ugyanis nagyon könnyen felszerelhetők és változatos enteriőrök alakíthatók ki használatukkal. A modern fém karnisrudak illenek a letisztult stílusú otthonokba, de a díszes végzárókkal akár rusztikus környezetben is jól mutatnak.

Az ANRO épületdíszítési webáruházban a Fantasy függönyrúd termékcsaládban nemcsak karnisokat talál meg, de számtalan kiegészítő és rúdtartozék közül állíthatja össze az Ön ízlésének leginkább tetsző függönykarnis szettet.
Fém függönykarnis garnitúra - Siero

Fém függönykarnis - Siero

A Siero rendkívül exkluzív és nemes fém karnis-család. Vonzó stílusa és kilenc különböző végzárói ideális elemei az egyedi ablakdekorációnak.

A komplett szettben megvásárolható karnis egyszerű megoldást nyújt mindenkinek, hiszen így egy csomagban érhető el a karnis felszereléséhez és a függöny rögzítéséhez szükséges eszközök!

A fém rúdkarnis szett egy illetve kétsoros kivitelben, öt színben és öt méretben, valamint kilenc különböző végdísszel kaphatóak.
Használja a bal oldali szűrési lehetőségeket!
Fém karnis szett Zyl - Kugel

Fém karnis szettben

Zyl & Kugel 16 mm átmérőjű rúdkarnisok szettben
A függönyök rögzítésére a legelegánsabb megoldás a mai napig a fém rúdkarnisok használata. Ha nem tudja, hogy milyen kiegészítőből hány darabot érdemes vásárolnia, akkor praktikus a szettben összeállított karnis!

A két különböző színnel és két különböző végzáróval érkező függönykarnis szettek tartalmaznak minden szükséges kiegészítőt a felszereléshez - így a legegyszerűbb választásnak minősülnek. A mattkróm és antik réz színek bármilyen lakberendezési stílus mellett elegáns választásnak bizonyulhatnak, a végzárók egyszerűsége a minimal designt idézi.
Fém rudas karnisok

Fém rudas karnisok

Haro karnisok: az egyik leggazdaságosabb karnistípus, alkotóelemei műanyagból készültek, igazán tartós és esztétikus megoldás a függönytartók családjában.

Breno karnisok: 16 mm-es fém rúddal és műanyag kiegészítőkkel rendelkező függöny-karnis család.

Moreale karnisok: 25 mm-es fém rúddal és műanyag kiegészítőkkel rendelkező függöny-karnis család.
Műanyag függönysín

Gardinia műanyag függönysín

Mindannyian arra vágyunk, hogy otthonunk ízléses berendezésekkel és hasznos kiegészítőkkel legyen ellátva. Arra viszont ritkán gondolunk, hogy a lakásban a bútorok és függönyök mellett a függönytartók is nagyban befolyásolják az adott helyiség összképét. A műanyag függönysín dizájnos, praktikus és visszafogott megoldás lehet a konyhában, a nappaliban és a hálószobában egyaránt. Webshopunkban számos műanyag függönysín megtalálható: ismerje meg minőségi termékeinket!
Alumínium mennyezet sínek

Mennyezeti sín - alu.

Mennyezeti sínek alumíniumból közületek részére, illetve minden olyan helyre, ahol költségtakarékos, ám nagy teherbírású, hosszú élettartalmú mennyezeti sínre van szükség.

Az alumínium mennyezeti sínek egyedi méretben is rendelhetőek akár kezelőszerkezettel ellátva is.

Az AL-Ise termékcsalád 2 méteres, rendkívül kedvező árú, bárhol vágható, toldható alumínium sínjei sajnos nem szerelhetőek kezelővel, de ettől eltekintve kiváló választás minden olyan helyre, ahol ez nem feltétel.
Mennyezeti sínes műanyag függönykarnis

Mennyezeti sín műanyag

Műanyag mennyezeti sín: Fehér színű, 1-2 és 3 soros műanyag mennyezeti síneket kínálunk ebben a termékcsoportban, amely a függönyök rögzítéséhez alkalmas.

A sínes függönykarnis a függönyrögzítés egyik legolcsóbb, legegyszerűbb és legdiszkrétebb módja, hiszen a lapos és fehér színű sínek könnyen beleolvadhatnak a mennyezetbe!

Süllyesztve is beszerelhető, süllyesztés nélkül eltakarhatjuk karnistakaró polisztirol díszléccel, mindazonáltal önmagában is dekoratív karnis.

Karnis tartozékok

Tartozék karnishoz

A fém karnisok és a fa karnisok garnitúrába csomagolva kaphatóak, azonban előfordulhat, hogy valamelyik kiegészítőből több szükséges, mint amit a szett tartalmaz. A kategóriában függönykarikák, csipeszek, toldóelemek, tartókonzolok és sarokelemek, kikötők, sáltartók is megvásárolhatóak.

A karnis kiegészítők lehetőséget adnak az elvesződött vagy esetlegesen megsérült tartozékok pótlására, de akár egyedi kialakítású függönytartó rendszereknél is segítséget nyújthatnak!
Vitrázs rudak

Vitrázs rudak

Az ablak vagy ajtó belső keretére egyszerűen felszerelhetjük a teleszkópos vitrázsrudakat (kihúzható), így mérete a nyílászáró szélességéhez igazítható. A kávéházi vitrázsok hengeres kialakítása és gömbölyded végdísze emelkedettebb megjelenést biztosít hagyományos lapos társainál. Konyhai felhasználáson túl előszobaablakokon is elhelyezhetőek. A vitrázsrúdra a vitrázsfüggönyt rögzíthetjük vitrázscsipesszel, szalaggal, vagy a pálcára az előre kialakított lyukak mentén is felfűzhetjük az anyagot.

Asztali nézet megjelenítése