Alumínium függönysínek, akár egyedi méretre is!

Utoljára frissítve: 2022 szeptember 18, vasárnap Magazin: Bemutatók, tesztek

Alumínium függönysínek, egyedi méretre is!

Minimal design függönykarnisok: Slim-line

A minimalista stílus kedvelői örömmel fogják fogadni új termékcsaládunkat a Slim-line alumínium függönysíneket. A jelenleg létező legdiszkrétebb, legvékonyabb függönykarnist mutathatjuk ugyanis most be, melynek vastagsága mindössze 7 mm! Az újdonságok a már megszokott 1, 2 és 3 soros kivitelben érkeznek.

Nem titkolt módon az új függönysín család a műanyag mennyezeti síneknek állít konkurenciát, tegyük hozzá: igen jó eséllyel! Mérettől függően megegyező áron, vagy alig drágábban a műanyag helyett már alumínium alapanyagból is meg tudjuk vásárolni a függönysíneket. Az alumínium függönysínek tartósabbak, erősebbek műanyag társaiknál, azonban ennél fontosabb, hogy a hagyományos fehér szín mellett az igen elegáns szürke (eloxált alumínium) színben is elérhetőek. Még kellemesebb az, hogy a szürke szín felár nélkül érhető el, azaz éppen annyiba kerül, mint fehér színű társai.

Alumínium sínkarnis kiegészítők

Természetesen cégünk hozzáállásához híven, most is igyekszünk teljes megoldást nyújtani, azaz minden szükséges kiegészítő megvásárolható az alumínium sínekhez is, akár csak műanyag társaikhoz. A kiegészítők között megtalálhatóak az elegáns kivitelű véglezáró elemek akár szürke, akár fehér színben, a nagyon könnyen kezelhető, sínben könnyen csúszó csipeszek, csúszkák és egyéb függöny rögzítő kellékek.

Természetesen nem kell lemondanunk a toldásról sem, igény szerint toldóelem közbeiktatásával hosszabbíthatjuk meg a függönysíneket. A toldóelemeket ráadásul ennél a karnis típusnál 4 db imbusz csavarral rögzíteni is tudjuk, biztosítva ezáltal, hogy a két összetoldott mennyezeti sín biztosan ne mozduljon el.

A félköríves lezárók is ugyanúgy megtalálhatóak, így ennél a karnis típusnál sem kell lemondanunk arról, hogy a legkülső (sötételő) függönyt befordítsuk, és a falig ütközésig elhúzzuk, kizárva ezzel az oldalról beszűrődő fényt.

A karnisok rögzítéséről a mennyezeti tartóelemek gondoskodnak, melyek nagyon ötletesen vannak kialakítva. A tartóelemeket a mennyezetre kell fúrni, majd a függönysínt a helyére illeszteni, ezután pedig a mennyezeti tartó fülét elforgatva lehet rögzíteni a karnisokat. Ezáltal a függönysínek percek alatt felszerelhetőek, a leszerelésük pedig csak egy pillanat. Ez alapesetben ritkán szükséges, azonban kisebb síneknél a függöny mosása után a függöny visszaakasztása akár az asztal mellett is elvégezhető, majd egyszerűen a sínnel együtt egyszerre visszahelyezhető a mennyezetre.

Alumínium függönysínek kiegészítői

Függönysínek egyedi méretre gyártása - házhoz szállítással

A Slim-line alumínium sínek standard méretei a 120 cm, a 150 cm, a 180 cm, a 210 cm és a 240 cm hosszúság. Azonban a 2 soros kivitel rendelkezésre áll 6 méteres szálhosszban is, melyet tetszőleges méretre tudunk gyártani kedves vásárlóink részére. A 240 cm alatti méretek esetén a gyártási ár általában magasabb mint a standard méretek, így érdemesebb ilyenkor azokat választani és a helyszínen levágni belőlük, amennyi szükséges. A 250 cm feletti méretekre azonban csak az egyedi gyártás a megoldás, de ezeket is igen jó áron meg tudja rendelni cégünktől. Sőt! Akár standard, akár egyedi méretről legyen szó, a karnissíneket az ország egész területére le tudjuk szállítani!

Ajánlott termékeink
1.
Kifutó!
Garancia: 1 év
Műanyag
Slim-line
Szürke
3 soros
Alumínium függönysín (alu. szín) - végzáró - 3 sor Kifutó!
Raktáron: 16 csomag
Ár: 550 Ft /csomag
2.
Garancia: 1 év
Alumínium
Slim-line
Alumínium
2 soros
Egyedi
Slim-Line alumínium függönysín szett (alu. szín) - 2 sor - egyedi méret (0-3 méterig)
15 munkanapon belül
Ár: 8 150 Ft /méter
3.
Garancia: 1 év
Alumínium
Slim-line
Fehér
2 soros
Egyedi
Slim-Line alumínium függönysín szett (fehér) - 2 sor - egyedi méret (0-3 méterig)
15 munkanapon belül
Ár: 6 890 Ft /méter
4.
Garancia: 1 év
Műanyag
Slim-line
Fehér
Slim-Line alumínium függönysín toldó
Raktáron: 19 csomag
Ár: 990 Ft /csomag
5.
Garancia: 1 év
Műanyag
Slim-line
Fehér
Slim-Line függönysín csipesz (20 db)
Raktáron: 26 csomag
Ár: 2 390 Ft /csomag
6.
Garancia: 1 év
Műanyag
Slim-line
Fehér
Slim-Line függönysín füles csúszka 50mm (10 db)
Raktáron: 10 csomag
Ár: 1 850 Ft /csomag
7.
Garancia: 1 év
Műanyag
Slim-line
Fehér
1 soros
Slim-Line mennyezeti tartóelem alumínium függönysínhez - 1 sor
Raktáron: 26 csomag
Ár: 1 750 Ft /csomag
8.
Garancia: 1 év
Műanyag
Slim-line
Fehér
2 soros
Slim-Line mennyezeti tartóelem alumínium függönysínhez - 2 sor
Raktáron: 18 csomag
Ár: 990 Ft /csomag
9.
Kifutó!
Garancia: 1 év
Műanyag
Slim-line
Fehér
3 soros
Slim-Line mennyezeti tartóelem alumínium függönysínhez - 3 sor Kifutó!
Raktáron: 3 csomag
Ár: 1 890 Ft /csomag
10.
Garancia: 1 év
Műanyag
Slim-line
Fehér
Slim-Line X csúszka, forgatható, alumínium függönysínhez (20 db)
Raktáron: 50 csomag
Ár: 1 810 Ft /csomag
11.
Garancia: 1 év
Műanyag
Slim-line
Fehér
Slim-Line X csúszka, forgatható, alumínium függönysínhez (25 db)
Raktáron: 24 csomag
Ár: 690 Ft /csomag
Vásárlói képek
Egyedi függönykarnisGipszkarton mennyezet rejtett világítással és rejtett karnissalLED gipszkarton világítás egyedi függönykarnissalGipszkarton párkány mögé felszerelt függönykarnisRejtett függönykarnisEgyedi karnissín rejtett felszereléshezEgyedi függönykarnis húzódik az ablakos falonA spagetti függöny tartóját eltakarja a díszléc, melynek elejében LED sor világítKarnistakaró és rejtett világítás díszléc egyben (12cm magas RV-01)Imádjuk ezt a nappalit! Hangulatvilágítás, új bútorok és már csak a kényelmes ülőgarnitúra hiányzik!Kék horoszkópos függöny szürke függönysínenGipszkartonos mennyezet alig látható karnissalKarnis rejtett mennyezeti tartóval (a tartó alig látható, de pirossal bekarikáztam amennyi látható belőle)Karnis rejtett mennyezeti tartóvalSlim Line függönysínekTökéletesen bevált az X függönycsúszkaEgysoros függönysín X csúszkával

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
789.900+ elégedett vásárló
480.200+ raktáron lévő termék
205.500+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése