FlexWall: műanyag falpanelek, PVC falburkoló lapok új típusai!

Alumínium függönysínek, akár egyedi méretre is!

Utoljára frissítve: 2015 május 28, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
Alumínium függönysínek, egyedi méretre is!

Minimal design függönykarnisok: Slim-line

A minimalista stílus kedvelői örömmel fogják fogadni új termékcsaládunkat a Slim-line alumínium függönysíneket. A jelenleg létező legdiszkrétebb, legvékonyabb függönykarnist mutathatjuk ugyanis most be, melynek vastagsága mindössze 7 mm! Az újdonságok a már megszokott 1, 2 és 3 soros kivitelben érkeznek.

Nem titkolt módon az új függönysín család a műanyag mennyezeti síneknek állít konkurenciát, tegyük hozzá: igen jó eséllyel! Mérettől függően megegyező áron, vagy alig drágábban a műanyag helyett már alumínium alapanyagból is meg tudjuk vásárolni a függönysíneket. Az alumínium függönysínek tartósabbak, erősebbek műanyag társaiknál, azonban ennél fontosabb, hogy a hagyományos fehér szín mellett az igen elegáns szürke (eloxált alumínium) színben is elérhetőek. Még kellemesebb az, hogy a szürke szín felár nélkül érhető el, azaz éppen annyiba kerül, mint fehér színű társai.

Alumínium sínkarnis kiegészítők

Természetesen cégünk hozzáállásához híven, most is igyekszünk teljes megoldást nyújtani, azaz minden szükséges kiegészítő megvásárolható az alumínium sínekhez is, akár csak műanyag társaikhoz. A kiegészítők között megtalálhatóak az elegáns kivitelű véglezáró elemek akár szürke, akár fehér színben, a nagyon könnyen kezelhető, sínben könnyen csúszó csipeszek, csúszkák és egyéb függöny rögzítő kellékek.

Természetesen nem kell lemondanunk a toldásról sem, igény szerint toldóelem közbeiktatásával hosszabbíthatjuk meg a függönysíneket. A toldóelemeket ráadásul ennél a karnis típusnál 4 db imbusz csavarral rögzíteni is tudjuk, biztosítva ezáltal, hogy a két összetoldott mennyezeti sín biztosan ne mozduljon el.

A félköríves lezárók is ugyanúgy megtalálhatóak, így ennél a karnis típusnál sem kell lemondanunk arról, hogy a legkülső (sötételő) függönyt befordítsuk, és a falig ütközésig elhúzzuk, kizárva ezzel az oldalról beszűrődő fényt.

A karnisok rögzítéséről a mennyezeti tartóelemek gondoskodnak, melyek nagyon ötletesen vannak kialakítva. A tartóelemeket a mennyezetre kell fúrni, majd a függönysínt a helyére illeszteni, ezután pedig a mennyezeti tartó fülét elforgatva lehet rögzíteni a karnisokat. Ezáltal a függönysínek percek alatt felszerelhetőek, a leszerelésük pedig csak egy pillanat. Ez alapesetben ritkán szükséges, azonban kisebb síneknél a függöny mosása után a függöny visszaakasztása akár az asztal mellett is elvégezhető, majd egyszerűen a sínnel együtt egyszerre visszahelyezhető a mennyezetre.

Alumínium függönysínek kiegészítői

Függönysínek egyedi méretre gyártása - házhoz szállítással

A Slim-line alumínium sínek standard méretei a 150 cm, a 200 cm és a 250 cm hosszúság. Azonban a 2 soros kivitel rendelkezésre áll 6 méteres szálhosszban is, melyet tetszőleges méretre tudunk gyártani kedves vásárlóink részére. A 250 cm alatti méretek esetén a gyártási ár általában magasabb mint a standard méretek, így érdemesebb ilyenkor azokat választani és a helyszínen levágni belőlük, amennyi szükséges. A 250 cm feletti méretekre azonban csak az egyedi gyártás a megoldás, de ezeket is igen jó áron meg tudja rendelni cégünktől. Sőt! Akár standard, akár egyedi méretről legyen szó, a karnissíneket az ország egész területére le tudjuk szállítani!

Ajánlott termékeink

1.

3 év 150 cm
Alumínium
GARDINIA

Alumínium függönysín (alu. szín) - 2 sor - 150 cm Kifutó Termék!

Raktáron: 1 darab

Ár: 5 690 Ft /darab

2.

3 év Méretre
Alumínium
GARDINIA

Alumínium függönysín (alu. szín) - 2 sor egyedi méretre gyárt.

15 munkanapon belül

Ár: 5 990 Ft /méter

3.

3 év 150 cm
Alumínium
GARDINIA

Alumínium függönysín (alu. szín) - 3 sor - 150 cm

Raktáron: 3 darab

Ár: 7 490 Ft /darab

4.

1 év Szürke
GARDINIA

Alumínium függönysín (alu. szín) - végzáró - 3 sor

Raktáron: 17 csomag

Ár: 550 Ft /csomag

5.

1 év Méretre
Fehér
GARDINIA

Alumínium függönysín (fehér) - 2 sor egyedi méretre gyártva

10 munkanapon belül

Ár: 4 990 Ft /méter

6.

1 év Fehér
GARDINIA

Alumínium függönysín csipesz (20 db)

Raktáron: 49 csomag

Ár: 2 190 Ft /csomag

7.

1 év Fehér
GARDINIA

Alumínium függönysín mennyezeti tartó - 1 sor

Raktáron: 20 csomag

Ár: 1 597 Ft /csomag

8.

1 év Fehér
GARDINIA

Alumínium függönysín mennyezeti tartó - 2 sor

Raktáron: 22 csomag

Ár: 1 725 Ft /csomag

9.

1 év Fehér
GARDINIA

Alumínium függönysín mennyezeti tartó - 3 sor

Raktáron: 16 csomag

Ár: 1 710 Ft /csomag

10.

1 év Fehér
GARDINIA

Alumínium függönysín toldó

Raktáron: 37 csomag

Ár: 780 Ft /csomag

11.

1 év Fehér
GARDINIA

Alumínium függönysín X csúszka (25 db)

Raktáron: 37 csomag

Ár: 504 Ft /csomag

12.

1 év Fehér
GARDINIA

Alumínium függönysín X csúszka forgatható (20 db)

Raktáron: 63 csomag

Ár: 1 490 Ft /csomag

Vásárlói képek
Egyedi függönykarnisGipszkarton mennyezet rejtett világítással és rejtett karnissalLED gipszkarton világítás egyedi függönykarnissalGipszkarton párkány mögé felszerelt függönykarnisRejtett függönykarnisEgyedi karnissín rejtett felszereléshezEgyedi függönykarnis húzódik az ablakos falonA spagetti függöny tartóját eltakarja a díszléc, melynek elejében LED sor világítKarnistakaró és rejtett világítás díszléc egyben (12cm magas RV-01)Imádjuk ezt a nappalit! Hangulatvilágítás, új bútorok és már csak a kényelmes ülőgarnitúra hiányzik!Kék horoszkópos függöny szürke függönysínenGipszkartonos mennyezet alig látható karnissalKarnis rejtett mennyezeti tartóval (a tartó alig látható, de pirossal bekarikáztam amennyi látható belőle)Karnis rejtett mennyezeti tartóvalSlim Line függönysínekTökéletesen bevált az X függönycsúszkaEgysoros függönysín X csúszkával

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése