ISO újratanúsítás - ismét megszereztük az ISO minősítéseket!

Utoljára frissítve: 2020 március 04, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek

Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, hogy 2019. december 4-én az ANRO Épületdíszítés Kft-nél megújításra kerültek a 2014 őszén elnyert ISO minősítések! Az ISO 9001, 14001 és 28001 nemzetközi minőségbiztosítási tanúsítványok igazolják, hogy cégünk a mindennapi működése során is törekszik a vevői és az alkalmazotti igények kielégítésére. Néhány mondatban szeretnénk megismertetni az egyes szabványok jelentőségét és előnyeit, melyek segíthetnek abban, hogy cégünk iránt nagyobb bizalommal legyenek a volt és leendő vásárlóink.

 

MSZ EN ISO 9001:2015 Minőségirányítási Rendszer (MIR)

Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer kiépítésével meghatároztuk és dokumentáltuk azokat a munkafolyamatokat, amelyek kezeskednek az általunk nyújtott szolgáltatások megfelelőségéről.  Célunk a vevői igények kielégítése és a vevői megelégedettség elnyerése, melyeket a rendszer bevezetése előtt is fontosnak tartottunk és a tanúsítást követően is igyekszünk fenntartani, fejleszteni. A vevőket érintően legfőbb elvárásunk a webáruházban leadott rendelések pontos teljesítése, esetleges hiba esetén pedig a probléma feltárása és megoldása - akár a munkavállaló képzése, akár a feladat pontosítása által.

MSZ EN ISO 14001:2015 Környezetközpontú Irányítási Rendszer (KIR)

Az ISO 14001 rendszer alkalmazásával vállalkozásunk célja, hogy tevékenységünket környezetkímélő módon, a környezetvédelmi elvárásoknak megfelelően végezzük. Ennek keretében csökkenteni kívánjuk a felhasznált erőforrásokat, például újrahasznosítható csomagolóanyagokkal dolgozunk és megújuló energiaforrásokat is használatba veszünk telephelyünk áramellátása során.

 

ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer és MSZ EN ISO 14001:2015 Környezetközpontú Irányítási Rendszer

 

ISO 28001:2008 Munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer (MEBIR)     

Cégünknél alapvető fontosságú az egészséget nem veszélyeztető biztonságos munkavégzés feltételeinek a megteremtése! A 28001 szabvány alkalmazásával a munkahelyi egészségvédelem és munkabiztonság iránt elköteleződésünk is megfogalmazódik, de ennek keretében a munkavédelmi szabályoknak való megfelelés is könnyebben betartható. A kötelezettségek és feladatok meghatározásával, valamint a balesetvédelmi oktatásokkal csökkenthetőek a munkavállalók veszélyeztetettsége, mindemellett a cégünkkel kapcsolatban álló vásárlók, szállítók, üzleti partnerek munkahelyi veszélyeztetettsége is.

 

ISO 28001:2008 - elkötelezettség az egészség felé

 

2019-ben az Év üzlete Hajdúböszörményben az ANRO Épületdíszítés!

A fenti minősítés mellett, egy szakmai zsűri által is megmérettettünk a 2019-es évben, hiszen a Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén először rendezte meg városunkban az Év Üzlete versenyt, melyre mi is beneveztünk. A zsűri egy szempontrendszer alapján értékelte a jelentkező cégeket, mely érintette az üzlet, az árukészlet, a kiszolgálás minőségének ellenőrzését, az eladók szakmai felkészültségét és egyáltalán a vásárlókkal való bánásmódot is, hiszen a zsűri, anonim meg is látogatta az üzleteket.

Örömmel jelenthetjük be: 2019-ben a zsűri szavazatai alpján az ANRO Épületdíszítés Kft. lett az Év Üzlete!

A díjátadó után a helyi TV egy riportot készített a tulajdonosokkal, melyben egy kis betekintsét nyerhetnek még a kulisszák mögé is!

 

 

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
833.900+ elégedett vásárló
453.700+ raktáron lévő termék
212.300+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése