Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

ISO újratanúsítás - ismét megszereztük az ISO minősítéseket!

Frissítve: 2019 február 07, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek

Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, hogy 2017. november 9-én az ANRO Épületdíszítés Kft-nél megújításra kerültek a 2014 őszén elnyert ISO minősítések. Az ISO 9001, 14001 és 28001 nemzetközi minőségbiztosítási tanúsítványok igazolják, hogy cégünk a mindennapi működése során is törekszik a vevői és az alkalmazotti igények kielégítésére. Néhány mondatban szeretnénk megismertetni az egyes szabványok jelentőségét és előnyeit, melyek segíthetnek abban, hogy cégünk iránt nagyobb bizalommal legyenek a volt és leendő vásárlóink.

 

MSZ EN ISO 9001:2015 Minőségirányítási Rendszer (MIR)

ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer

Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer kiépítésével meghatároztuk és dokumentáltuk azokat a munkafolyamatokat, amelyek kezeskednek az általunk nyújtott szolgáltatások megfelelőségéről.  Célunk a vevői igények kielégítése és a vevői megelégedettség elnyerése, melyeket a rendszer bevezetése előtt is fontosnak tartottunk és a tanúsítást követően is igyekszünk fenntartani, fejleszteni. A vevőket érintően legfőbb elvárásunk a webáruházban leadott rendelések pontos teljesítése, esetleges hiba esetén pedig a probléma feltárása és megoldása - akár a munkavállaló képzése, akár a feladat pontosítása által.

 

MSZ EN ISO 14001:2015 Környezetközpontú Irányítási Rendszer (KIR)

ISO 14001:2015 - elkötelezettség a környezet felé

Az ISO 14001 rendszer alkalmazásával vállalkozásunk célja, hogy tevékenységünket környezetkímélő módon, a környezetvédelmi elvárásoknak megfelelően végezzük. Ennek keretében csökkenteni kívánjuk a felhasznált erőforrásokat, például újrahasznosítható csomagolóanyagokkal dolgozunk és megújuló energiaforrásokat is használatba veszünk telephelyünk áramellátása során.

 

ISO 28001:2008 Munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer (MEBIR)     

ISO 28001:2008 - elkötelezettség az egészség felé

Cégünknél alapvető fontosságú az egészséget nem veszélyeztető biztonságos munkavégzés feltételeinek a megteremtése! A 28001 szabvány alkalmazásával a munkahelyi egészségvédelem és munkabiztonság iránt elköteleződésünk is megfogalmazódik, de ennek keretében a munkavédelmi szabályoknak való megfelelés is könnyebben betartható. A kötelezettségek és feladatok meghatározásával, valamint a balesetvédelmi oktatásokkal csökkenthetőek a munkavállalók veszélyeztetettsége, mindemellett a cégünkkel kapcsolatban álló vásárlók, szállítók, üzleti partnerek munkahelyi veszélyeztetettsége is.

 

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése