Holker díszléc, polisztirol holkerléc

Roló, reluxa

Új termékeink a roló, reluxa kategóriában, május hónapban »

Reluxa

Alumínium reluxa

A modern beltéri reluxákkal az idejétmúlt redőnyöket helyettesíthetjük. Az ANRO épületdíszítő webáruház segítségével villámgyorsan korszerűsítheti otthona sötétítését az elképzelésének megfelelő reluxa típussal.

Miért vásároljon nálunk reluxát?

1. Nagy kínálat: több mint 70 reluxa termék kapható webshopunkban, melyekkel teljeskörű árnyékoló rendszert valósíthat meg családi házában és lakásában egyaránt.
2. Színválaszték: a naturális árnyalatokon kívül élénk színeket is vásárolhat.
3. Gyors házhozszállítás: a csomagolóközpontunkban raktározott termékeinket 1 munkanapon belül postára adjuk.
4. Műszaki segítség: ismerje meg a reluxa felszerelés menetét az oldalunkon található leírás segítségével, de kollégáink telefonon is szívesen segítenek.
Pliszé függöny és roló

Pliszé

A harmonika rolóként is ismert pliszéfüggönyök előnye, hogy a speciális húzószerkezet lehetővé teszi a pliszék felső és alsó részének szabályozását is. Az ANRO webáruházban a GARDINIA Easy Fix pliszé termékcsaládját ajánljuk vásárlóinknak.

Válasszon pliszé árnyékolót az ANRO webshopból!

- Segítünk beszerelni: a sötétítő termékek forgalmazása mellett beltéri árnyékolók rögzítéséhez is értünk. Kollégáink minden munkanapon szívesen tájékoztatják Önt elérhetőségeinken, ha elakad a pliszé rolók felszerelése közben.
- Gyorsan kiszállítjuk a pliszéket: a megrendelt árnyékolókat még aznap vagy a következő munkanapon feladjuk, hogy minél gyorsabban megérkezzenek.
- Hatalmas kínálat: közel 70 pliszé függöny és tartozék közül választhatja ki a céloknak megfelelő árnyékolórendszert.
- Fiatalos színek: az egyszerű barna és fehér árnyalatokon kívül választhat trendi kék vagy vörös sötétítőket is.
Roló, rolós függöny

Vászon rolók

Az ANRO webáruházban kapható sötétítő roló termékeket azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik teljes mértékben helyettesíteni szeretnék a függönyöket beltéri árnyékolástechnika alkalmazásával.

Miért éri meg az ANRO webáruház roló termékeit megvásárolni?

- Gyors kiszállítás: webáruházunkban nagy gondot fordítunk a gördülékeny szállítás lebonyolítására. Népszerű termékeinket 1 munkanapon belül postára adjuk, hogy minél hamarabb megérkezzen Önhöz.
- Szakértői segítség: vásárlóinkat szerelési segédletekkel és tanácsadással is támogatjuk.
- Nagy választék: roló termékeink esetében is nagy színválaszték és számos roló típus áll rendelkezésre.
- Erkélyajtók árnyékolása: A 2,4 méter magasságú roló fajtákkal akár üvegezett ajtófelületek sötétítése is kivitelezhető.

Asztali nézet megjelenítése