Roló, reluxa

Új termékeink a roló, reluxa kategóriában, szeptember hónapban »

Reluxa

Alumínium reluxa

A modern beltéri reluxákkal az idejétmúlt redőnyöket helyettesíthetjük. Az ANRO Épületdíszítő webáruház segítségével villámgyorsan korszerűsítheti otthona sötétítését az elképzelésének megfelelő reluxa típussal.

Miért vásároljon nálunk reluxát?

1. Nagy kínálat: több mint 60 reluxa termék kapható webshopunkban, melyekkel teljeskörű árnyékoló rendszert valósíthat meg családi házában és lakásában egyaránt.
2. Színválaszték: a naturális árnyalatok minden enteriőrben kiválóan mutatnak.
3. Gyors házhozszállítás: a csomagolóközpontunkban raktározott termékeinket 1 munkanapon belül postára adjuk.
4. Műszaki segítség: ismerje meg a reluxa felszerelés menetét az oldalunkon található leírás segítségével, de kollégáink telefonon is szívesen segítenek.
BlackOut sötétítő roló, fényzáró roló

BlackOut sötétítő roló

A blackout rolók, más néven fényzáró rolók a sötétítő függönyök modern alternatívái. A speciális anyag lehetővé teszi, hogy a fényt teljes mértékben kizárjuk a helyiségből. Az ablak belső oldalára szerelt fényzáró roló sötétítő funkciója hálószobában és gyerekszobában is praktikus. A Gardinia Blackout rolók az ablakfülkébe és a falra, mennyezetre is felszerelhetőek. A láncos kezelő jobb vagy bal oldalra is felszerelhető! A szükséges alkatrészeket a csomagolás tartalmazza. A megadott méret a teljes szerkezet mérete, a vászon ennél oldalanként 2-2 cm-rel keskenyebb!
Cut-out: vágott mintás dupla roló

Cut-Out vágott mintás dupla roló

Az árnyékoló rolók egyik legkedveltebb és legmodernebb típusa a sávroló. A Cut-out mintás sávrolók igazán különleges látványt nyújtanak azáltal, hogy a fényáteresztő és árnyékoló sávok nem vízszintes csíkokban váltják egymást, hanem háromszög vagy kör kivágású mintával. Ezen geometriai formák különböző pozícióban való beállítása szabályozza a beáramló fény mennyiségét. A kivágott mintás rolók jelenleg csak ablakra való méretben kaphatóak, de a Gardinia-tól megszokott Easyfix csomagbanérhetőek el, azaz szerszámok nélkül telepíthető.
Hőszigetelő roló, thermo roló

Hőszigetelő roló

A thermo roló hátoldala alumínium thermo réteggel van bevonva, amely nyáron segít visszaverni a napsugarakat, ezáltal csökkenthető a szoba felmelegedése. Télen pedig a hőtükrös bevonat vastagabb védelmet jelent a hideg ellen, így a thermo roló jobban megőrzi a szoba melegét. Válogasson kedvére az ANRO webáruház széles Gardinia hőszigetelő roló kínálatában, és találja meg az Ön ízléséhez leginkább passzoló típust: rendeljen tőlünk még ma!
Pliszé függöny és roló

Pliszé (árnyékoló - hőszigetelő)

A harmonika rolóként is ismert pliszéfüggönyök előnye, hogy a speciális húzószerkezet lehetővé teszi a pliszék felső és alsó részének szabályozását is, azaz magassága egyénileg szabályozható, akár alulról, akár felülről tetszőlegesen fel-le mozgatható. Az ANRO webáruházban a GARDINIA pliszé termékcsaládját ajánljuk vásárlóinknak.

Milyen GARDINIA pliszé típusok léteznek?

Pliszé kínálatunk két fő csoportot tartalmaz:

  • Hőszigetelő és sötételő pliszék: hőtükrös bevonatú, nem fényáteresztő anyagból, mellyel teljes sötétítés is elérhető. Hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Árnyékoló pliszék: áttetsző anyagú, belátáskorlátozó és árnyékoló pliszék.
Sávroló

Sávroló - sávos roló

A sávroló textilje fényáteresztő és fényzáró sávok váltakozásából áll, amely minden tekintetet magával ragad. Az ANRO webáruházban kapható sávos roló termékeket azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik teljes mértékben helyettesíteni szeretnék a függönyöket beltéri árnyékolástechnika alkalmazásával. Dekoratív és elegáns sötétítő megoldások, kedvező sávroló árak, szupergyors kiszállítás: rendeljen tőlünk még ma!
Textil roló, roletta

Vászon roló, textil roló

Ha modern lakása van, akkor árnyékolás terén is modern megoldást keres! A hagyományos függöny helyett válassza a Gardinia textil roló variációkat! A poliészter anyag egy hengerre tekeredik fel, amit egy láncos kezelőszerkezettel tudunk felhúzni vagy leereszteni, attól függően, hogy az ablakon szeretnénk-e beengedni a fényt vagy sem. Webáruházunkban Ön minőségi Gardinia vászon rolók közül válogathat kiváló ár- érték arányban: szemezgessen kínálatunkból!
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került!

Asztali nézet megjelenítése