Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Lakásfelszerelés

Új termékeink a lakásfelszerelés kategóriában, március hónapban »

Háztartás

Háztartás

Lábtörlő szőnyeg

Lábtörlő szőnyeg

A bejárati szőnyegek különösen ősszel és esős időben praktikusak, de az év minden szakában használjuk. A lábtörlő szőnyeg segítségével megóvhatjuk lakásunk belső tereit azoktól a szennyeződésektől, amit a cipő talpára van ragadva. A különböző típusokat irodák és szobák ajtója elé is el lehet helyezni, egyes változatok azonban kültéren a bejárati ajtók előtt és a teraszon is lerakható. Szennyfogó szőnyeg, bejárati szőnyeg, lábtörlő, sárfogó az ANRO Webáruház kínálatában.
Műanyag gyerekbútorok

Műanyag gyerekbútorok

A műanyagból készült színes bútorok és játszóházak minden kisgyermek tetszését elnyerik. A játékházak, a székek és az asztalok lekerekített élei a kicsik biztonságát szolgálják. A változatos színek és a fantáziadús formák a kisfiúk és a kislányok érdeklődését is felkeltik, így teheti kalandossá a hétköznapokat egy különleges gyerekbútor!
Műanyag szemetes kuka

Műanyag szemetes kuka

Hulladék minden lakásban, sőt a kertben is keletkezik, ezért a szemeteskuka az élettér nélkülözhetetlen része! Legnagyobb választékot az egyszerű papírkosarakból és a billenő fedeles kukákból kínáljuk. Emellett azonban megtalálható a környezettudatos életmódhoz szükséges szelektív szemetes is, a papír és a műanyag hulladék külön történő gyűjtéséhez. A kerti zöldhulladék komposztálásához is többféle tárolót rendelhet, de a nagy kerti kukák és 110 literes szelektív gyűjtők is megtalálhatóak ebben a kategóriában!
Műanyag tároló doboz

Műanyag tárolódoboz

A műanyag tárolódobozok a rendszerezés legjobb eszközei. Az egyszerűbb megjelenésű műanyag dobozok a gardróbszekrényekben teremtenek rendet, míg a különleges külsővel ellátott ládák akár a nyitott térben is jól mutatnak. A fedeles ládák a tetőnek köszönhetően megvédik a benne tárolt holmikat, egyúttal lehetőséget biztosítanak az egymásra pakolhatóságnak is. Trendi pink és szürke színű, valamint fotónyomattal díszített változatok is kaphatóak, de rattan hatású és perforált oldalú dobozok is elérhetőek a kínálatban.
Műanyag tárolókosár

Műanyag tárolókosár

A Curver termékek, a belsőépítészet aktuális trendjének megfelelő dizájnja tetszeni fog a hagyományos és modern díszítés rajongóinak egyaránt. Használatukkal rendet lehet tartani az egész házban - a fürdőszobában, hálószobában és a gardróbban. A könnyű, kiváló minőségű Curver termékek használatukban kényelmesek, könnyen hordozhatók.
Szúnyogháló

Szúnyogháló

A megfelelő szúnyogháló kiváló védelmet nyújt a szúnyogok, poloskák, darazsak vagy legyek ellen. Segítségükkel bátran kinyithatjuk ismét az ablakokat és ajtókat, hogy élvezhessük a beáramló friss levegőt. Az ANRO Webáruház szúnyoghálóival elfelejthetjük a kellemetlen csípéseket és a rovarok hajkurászását a konyharuhával: tekintse meg termékeinket!

Asztali nézet megjelenítése