Poliuretán dekorléc oldalfalra, sarokba

Lakásfelszerelés

Új termékeink a lakásfelszerelés kategóriában, szeptember hónapban »

Háztartás

Háztartás

Lábtörlő szőnyeg

Lábtörlő szőnyeg

A bejárati szőnyegek különösen ősszel és esős időben praktikusak, de az év minden szakában használjuk. A lábtörlő szőnyeg segítségével megóvhatjuk lakásunk belső tereit azoktól a szennyeződésektől, amit a cipő talpára van ragadva. A különböző típusokat irodák és szobák ajtója elé is el lehet helyezni, egyes változatok azonban kültéren a bejárati ajtók előtt és a teraszon is lerakható. Szennyfogó szőnyeg, bejárati szőnyeg, lábtörlő, sárfogó az ANRO Webáruház kínálatában.
Gyerek kerti bútor

Műanyag gyerekbútorok

A kicsik számára egy gyerek kerti bútor felejthetetlen szórakozást ígér élénk színeivel és játékos formáival. Minél formabontóbb és egyedibb a csúszda, játszóház, kerti szék vagy asztal, annál jobban fogják szeretni a gyermekek. Az ANRO Webáruházban kapható összes kerti gyerekbútor masszív műanyagból készült lekerekített élekkel, hogy a kicsik kalandos hétköznapjai játék közben is biztonságban teljenek: nézzen szét kínálatunkban!
Műanyag szemetes kuka

Műanyag szemetes kuka

Hulladék minden lakásban, sőt a kertben is keletkezik, ezért a szemeteskuka az élettér nélkülözhetetlen része! Legnagyobb választékot az egyszerű papírkosarakból és a billenő fedeles kukákból kínáljuk. Emellett azonban megtalálható a környezettudatos életmódhoz szükséges szelektív szemetes is, a papír és a műanyag hulladék külön történő gyűjtéséhez. A kerti zöldhulladék komposztálásához is többféle tárolót rendelhet, de a nagy kerti kukák és 110 literes szelektív gyűjtők is megtalálhatóak ebben a kategóriában!
Műanyag tárolódoboz

Műanyag tárolódoboz

A műanyag tárolódoboz rendkívüli mértékben segíthet a rendszerezésben. Ezeknek a praktikus kiegészítőknek köszönhetően szép rendet tarthatunk otthon, ráadásul fel is dobhatjuk vele a szoba hangulatát. Az ANRO fedeles tároló doboz kínálata mindenki számára ideális és dekoratív megoldást nyújt a szanaszét szórt ruhákhoz, gyerekjátékokhoz vagy egyéb holmikhoz: nézzen szét termékeink között!
Műanyag tárolókosár

Műanyag tárolókosár

A Curver termékek, a belsőépítészet aktuális trendjének megfelelő dizájnja tetszeni fog a hagyományos és modern díszítés rajongóinak egyaránt. Használatukkal rendet lehet tartani az egész házban - a fürdőszobában, hálószobában és a gardróbban. A könnyű, kiváló minőségű Curver termékek használatukban kényelmesek, könnyen hordozhatók.
Szúnyogháló

Szúnyogháló

A megfelelő szúnyogháló kiváló védelmet nyújt a szúnyogok, poloskák, darazsak vagy legyek ellen. Segítségükkel bátran kinyithatjuk ismét az ablakokat és ajtókat, hogy élvezhessük a beáramló friss levegőt. Az ANRO Webáruház szúnyoghálóival elfelejthetjük a kellemetlen csípéseket és a rovarok hajkurászását a konyharuhával: tekintse meg termékeinket!

Asztali nézet megjelenítése