Műfű - 8 év garanciával - raktárról!

Lakásfelszerelés

Új termékeink a lakásfelszerelés kategóriában, július hónapban »

Equa kulacs

Equa kulacs

A környezettudatos életmód elengedhetetlen kelléke az újrahasznosítható, többször felhasználható tartós kulacs. Egy minőségi kulacs használatával egy év alatt átlagosan 217 darab műanyag ivópalackot lehet kiváltani, ezzel csökkentve a műanyag hulladék keletkezését. Az Equa üveg, BPA-mentes műanyag és rozsdamentes acél kulacsai nemcsak praktikusak, hanem változatos megjelenésükkel stílusosak is, így mindenki megtalálja köztük a hozzáillő terméket. Tekintse meg kínálatunkat!
Háztartás

Háztartás

Illatgyertya

Illatgyertya

Illatgyertyákat többféle célból használhatunk lakásunk különböző részein. A romantikázni vágyóknak elérhetőek a szív alakú úszó gyertyák vagy teamécsesekből különböző formákat is kirakhatnak, ezzel meglepve kedvesüket. Mások dekorációs célból vagy az illatuk miatt szeretik őket. Mindegy miért alkalmazzuk, a gyertyák fényjátéka és kellemes illata segít ellazulni és meghittséget, nyugalmat teremt otthonaikban. Mindegy milyen méretű és típusú gyertyát választunk, a változás érezhető lesz. Nézzen szét kínálatunkban!
Lábtörlő szőnyeg

Lábtörlő szőnyeg

A bejárati szőnyegek különösen ősszel és esős időben praktikusak, de az év minden szakában használjuk. A lábtörlő szőnyeg segítségével megóvhatjuk lakásunk belső tereit azoktól a szennyeződésektől, amit a cipő talpára van ragadva. A különböző típusokat irodák és szobák ajtója elé is el lehet helyezni, egyes változatok azonban kültéren a bejárati ajtók előtt és a teraszon is lerakható. Szennyfogó szőnyeg, bejárati szőnyeg, lábtörlő, sárfogó az ANRO Webáruház kínálatában.
Gyerek kerti bútor

Műanyag gyerekbútorok

A kicsik számára egy gyerek kerti bútor felejthetetlen szórakozást ígér élénk színeivel és játékos formáival. Minél formabontóbb és egyedibb a csúszda, játszóház, kerti szék vagy asztal, annál jobban fogják szeretni a gyermekek. Az ANRO Webáruházban kapható összes kerti gyerekbútor masszív műanyagból készült lekerekített élekkel, hogy a kicsik kalandos hétköznapjai játék közben is biztonságban teljenek: nézzen szét kínálatunkban!
Műanyag szemetes kuka

Műanyag szemetes kuka

Hulladék minden lakásban, sőt a kertben is keletkezik, ezért a szemeteskuka az élettér nélkülözhetetlen része! Legnagyobb választékot az egyszerű papírkosarakból és a billenő fedeles kukákból kínáljuk. Emellett azonban megtalálható a környezettudatos életmódhoz szükséges szelektív szemetes is, a papír és a műanyag hulladék külön történő gyűjtéséhez. A kerti zöldhulladék komposztálásához is többféle tárolót rendelhet, de a nagy kerti kukák és 110 literes szelektív gyűjtők is megtalálhatóak ebben a kategóriában!
Műanyag tárolódoboz

Műanyag tárolódoboz

A műanyag tárolódoboz rendkívüli mértékben segíthet a rendszerezésben. Ezeknek a praktikus kiegészítőknek köszönhetően szép rendet tarthatunk otthon, ráadásul fel is dobhatjuk vele a szoba hangulatát. Az ANRO fedeles tároló doboz kínálata mindenki számára ideális és dekoratív megoldást nyújt a szanaszét szórt ruhákhoz, gyerekjátékokhoz vagy egyéb holmikhoz: nézzen szét termékeink között!
Műanyag tárolókosár

Műanyag tárolókosár

A Curver termékek, a belsőépítészet aktuális trendjének megfelelő dizájnja tetszeni fog a hagyományos és modern díszítés rajongóinak egyaránt. Használatukkal rendet lehet tartani az egész házban - a fürdőszobában, hálószobában és a gardróbban. A könnyű, kiváló minőségű Curver termékek használatukban kényelmesek, könnyen hordozhatók.
Művirág, műnövény

Művirág, műnövény

Szezonális dekorációkkal és dísztárgyakkal, valamint változatos szálas művirágokkal és csokrokkal egész évben egyedi módon varázsolhatjuk otthonunkat szebbé. Az élő virágokkal szemben a selyemvirágok és műnövények nem igényelnek gondozást, valamint a vágott virággal ellentétben nem hervadnak el. A szezonális dekorációk és dísztárgyak segítségével minden évszakra és ünnepre új köntösbe öltöztethetjük otthonunkat, így meghittebbé téve bármilyen alkalmat. Tekintse meg kínálatunkat!
Szúnyogháló

Szúnyogháló

A megfelelő szúnyogháló kiváló védelmet nyújt a szúnyogok, poloskák, darazsak vagy legyek ellen. Segítségükkel bátran kinyithatjuk ismét az ablakokat és ajtókat, hogy élvezhessük a beáramló friss levegőt. Az ANRO Webáruház szúnyoghálóival elfelejthetjük a kellemetlen csípéseket és a rovarok hajkurászását a konyharuhával: tekintse meg termékeinket!

Asztali nézet megjelenítése