LED reflektor

A kültéri halogén reflektorok leváltására ajánljuk LED reflektor kínálatunkat, hogy az éjszakai világításra fordított költség akár tizedére csökkenjen. A LED reflektorok élettartama felülmúlja a hagyományos halogén technológiáét. Őrző-védő, biztonságtechnikai feladatokra kifejezetten ajánljuk a 10 Wattos LED-es reflektorokat, melyek alacsony ára akár az első évben megtérülhet. Az ANRO Webáruház kínálatában a hagyományos reflektorok mellett akkumulátoros, mozgásérzékelős, hordozható, beltéri és kültéri LED reflektor lámpát is megtalálhat: tekintse meg termékeinket!

LED reflektor az ANRO Webáruház kínálatában

Népszerű LED reflektor felhozatal

Kínálatunkban olyan népszerű márkák között válogathat mint a V-TAC, Philips, Asalite vagy MODEE termékei. Ha nagy fényerejű, de energiatakarékos megoldást keres, reflektoraink kiváló választást jelentenek. A LED technológiának köszönhetően úgy csökkentheti energiafogyasztását, hogy nem kell kompromisszumot hoznia a fényerő tekintetében se.

LED-es beltéri és kültéri reflektor kínálat

A LED technológiának köszönhetően hosszú élettartamra és minimális hőveszteségre számíthat. Reflektoraink egyaránt alkalmasak kirakatok, táblák, udvar és út megvilágításra, de beltéri használatra is. Kizárólag minőségi termékeket árulunk, termékeink mindegyikére legalább egy év garancia vonatkozik.

Szupergyors házhoz szállítás

Amennyiben Önnek sikerült kiválasztani a tökéletes LED-es fényforrást, mi rögtön akcióba lépünk, és a lehető legrövidebb idő alatt fel is adjuk megrendelését. Az ANRO Webáruházon megvásárolt LED reflektorok 2-3 napon belül már meg is érkeznek tulajdonosához. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a szállítással kapcsolatban, minden fontos információ rendelkezésére áll Szállítás menüpontunk alatt.

Számtalan kedvezménnyel és akcióval találkozhat

Mindenképp érdemes egy picit jobban körbenézni az ANRO Webshopon, mert rengeteg pénzt lehet egy-egy vásárlás alkalmával megspórolni. Az újdonságok mellett folyamatosan megújuló akciókkal és kedvezményekkel várjuk Önt. Akár több tízezer forintot is megtakaríthat, miután 10, 20, de gyakran akár 30%-nál is nagyobb akciókkal találkozhat oldalunkon.

Mekkora a fényereje a 10W, 20W fényvetőnek? Mire elég a 200W LED reflektor?

Áruházunkban rendkívül kedvező áron vásárolhat kis teljesítményű LED reflektorokat. Egy 10W készüléket már 1000 Ft alatti áron megrendelhetünk. Azonban ezen termékek is alkalmasak kisebb udvarrészek, például ajtók, teraszok megvilágítására. A 20W termékek fényereje már magasabb, egy kocsibeálló megvilágítása is lehetséges segítségükkel.

Korábban a kedvező árú fényvetők témakörében készítettünk LED reflektor teszt bejegyzést, ahol fotók segítségével is megtekintheti, hogy mekkora fényerőre számíthat a kisebb teljesítményű készülékek használatakor. A 200W LED reflektor termékek fénye rendkívül magas, képes kiváltani az 1800-2000 Wattos hagyományos fényforrással szerelt fényvetőket. Nagyobb udvarok, telephelyek megvilágítására is bátran használhatja.

További kérdései merültek fel a termékkel kapcsolatban? Ne habozzon: bátran keresse kollégáinkat elérhetőségeink valamelyikén!

Akkus LED reflektor

Akkus LED reflektor

Az akkus LED reflektorok beépített, újratölthető akkuval rendelkeznek. A felöltött akku által akár 4-6 órán keresztül is képesek világítani, anélkül, hogy a hálózati áramra kellene csatlakoztatni a lámpát. Az akkus reflektorok nagyon praktikusak, mert könnyen mozgathatóak a fogantyú vagy a hordozókeret segítségével, így nemcsak építkezéseken használható, hanem akár kempingezés vagy éjszakai horgászat alkalmával is. Kínálatunkban 230 Voltról és 5 Voltos USB kimenetről tölthető típusok is elérhetőek, válassza az ANRO Webáruházat!

Alkonykapcsolós LED reflektor

Alkonykapcsolós LED reflektor

Ha szeretné automatizálni a kültéri világítást, akkor válassza az alkonykapcsolós LED reflektort! Ezek a fényvetők gyárilag beépített alkonyatérzékelővel kerülnek forgalomba - nem kell tehát külön eszközt vásárolni, ha fontos, hogy a világítótest önmagától működjön! Sötétedéskor felkapcsol, világosodáskor pedig lekapcsol. Ezek az energiatakarékos LED lámpák parkoló és telephely világításhoz is kiváló megoldást nújthatnak.

Hordozható LED reflektor

Hordozható LED reflektor

A hordozható LED reflektor nagy előnye, hogy felszerelt dugvillás csatlakozóval és hordozókerettel van ellátva. A fogantyúnak köszönhetően egyszerűen mozgatható, a kihajtható támasz segítségével pedig szinte bárhol felállítható. Többféle fényerejű típust kínálunk, 20-100 Watt teljesítmény között. A hordozható LED reflektor használható bárhol, ahol helyi vagy kiegészítő világításra van szükség; például szabadtéri rendezvényen, építkezésen, lakásfelújításon, nyaralóban, kempingben, műhelyben és raktárban is. Tekintse meg kiváló minőségű termékeinket!

LED reflektor 10-50 Watt

LED reflektor 10-50 Watt

A LED reflektorok a halogén fényvetők modern változatai. Tökéletesen alkalmasak épületek, járdák, sétányok, udvarok, parkolók, szabadtéri rendezvények, műhelyek és csarnokok megvilágítására is! Lakossági célra a LED reflektor 10 Watt és 50W teljesítmény közötti változatait ajánljuk bizalommal, hiszen kis méretűek, kedvező az áruk és kiváló fényerőt biztosítanak: rendeljen tőlünk még ma!

LED reflektor 100-1000 Watt

LED reflektor 100-1000 Watt

A nagyobb méretű épületek és csarnokok, valamint sportpályák és parkolók megvilágítása nagy teljesítményű fényszórókat igényel. Az ANRO Webáruház kínálatában akár 1000 Wattos LED reflektort is vásárolhat, mely felhasználható a külső terek éjszakai megvilágításában. Kiváló minőségű, hosszú élettartamú LED chippel szerelt termékeinkre akár 7 év garanciát vállalunk!

LED reflektor állvány, konzol

LED reflektor állvány, konzol

A LED reflektorok a hátoldalon található konzol segítségével könnyedén felszerelhetőek a falra, mennyezetre és oszlopra is. A külön megvásárolható fém kiegészítőkkel lehetőség nyílik a speciális elhelyezésre is. A háromlábú állványra 1 vagy 2 darab LED fényvető is felrakható, fényük könnyen beállítható, a világítás pedig áthelyezhető, a három tartóláb pedig az egyenetlen terepen is stabilan áll. Állványos lámpa, szerelőlámpa funkciót is betölthet fotózásokon és felújítási munkák során. A kiegészítők között fali konzol is elérhető, reklámtábla és üzletfelirat kiemelő világításához; illetve leszúró tüske is, amellyel egyszerűen a talajba szúrható a LED reflektor, így növények, szobrok, homlokzatok díszvilágítását ellátva. Leszúró tüske, háromlábú állvány és lámpatartó konzol LED reflektorokhoz.

LED reflektor kötődoboz

LED reflektor kötődoboz

A LED reflektorok 230 Voltos hálózati feszültségről működnek. Mivel ezek a fényvetők kültéri világításra vannak tervezve, ezért az elektromos csatlakozási pontok ki vannak téve az időjárási viszontagságoknak és a víznek, párának. A műanyag kötődobozok és kapszulák alkalmazásával a csatlakozási pontokat védetté tehetjük az eső, a pára és a nedvesség ellen, így elősegítve a LED reflektorok kültéren való felszerelését.

Mozgásérzékelős LED reflektor

Mozgásérzékelős LED reflektor

Kültéri használat vagy parkolók, udvarok, garázsok esetében kifejezetten praktikus megoldást jelentenek mozgásérzékelős LED reflektor termékeink, amelyekhez rendkívül kedvező áron hozzájuthat. Ha nincs szükség folyamatos világításra vagy biztonságtechnikai okokból szeretne világítani, a mozgásérzékelős reflektor a jó megoldás. A LED mozgásérzékelős reflektorok nem fogyasztanak nagy mennyiségű elektromos áramot, fényükkel mégis teljesen be lehet világítani akár egy teljes udvart vagy telephelyet is.

Az ANRO Webáruház kínálatában Ön rengeteg, prémium minőségű mozgásérzékelős LED reflektor típus közül szemezgethet, hogy igényeihez a legtökéletesebb kivitelt sikerüljön megrendelnie: tekintse meg mozgásérzékelő reflektor repertoárunkat!

Napelemes LED reflektor

Napelemes LED reflektor

A napelemes LED reflektor az egyik leggazdaságosabb módja a kültéri világításoknak. A fényvetőhöz tartozék a szolár panel, amely feltöltött állapotban akár 4-8 óráig is képes bevilágítani a külső tereket. Válassza webáruházunk kiváló minőségű szolár LED reflektor készülékeit, melyek között mozgásérzékelős és távirányítóval állítható típusokat is találhat: rendeljen tőlünk még ma!

RGB & színes fényű LED reflektor

LED reflektor RGB vagy színes fény

A színes fényű világítások elsősorban dekorációs és kiemelő célzattal kerülnek kihelyezésre. A piros és zöld fényű, illetve a színváltós LED reflektor szabadtéri események, szórakozóhelyek, wellnes terek hangulatvilágításáról gondoskodhat. Ha azonban nem tudja letenni a voksát kizárólag egyféle színes fény mellett, akkor a legjobb választás az RGB LED reflektor. Ez a típus a színváltós LED chipeknek köszönhetően a színes és a fehér fényeket egyaránt meg tudja jeleníteni. A távirányítóval vagy okostelefonról vezérelhető RGB LED reflektorok kényelmes használatot biztosítanak a kiállítások, rendezvények, házavató bulik, kerti partik alkalmával is.

Utcai LED lámpa

Utcai LED lámpa

A ledes utcai lámpák a külső terek megvilágítására alkalmasak. A ledes közvilágítási lámpák megfelelőek a hagyományos utcai-térvilágító lámpák leváltására. A modern ledes közvilágítási lámpa nemcsak energiatakarékosabb, mint a fémhalogén útvilágító lámpa, hanem miután a beépített LED-ek a kibocsátott fényt leginkább az úttestre, talajra, egyszóval a megvilágítani kívánt terület felé irányítják a fényszennyezés is csökkenthető. A LED útvilágító lámpatestek csarnokok, gyárak, alagutak, raktárak, telephelyek, utak, utcák, parkolók, járdák bevilágítására használhatóak fel. A LED utcai világítótestek a térvilágítási feladatot oszlopra, konzolra, lámpatartó rúdra, fém tartókarra szerelve látják el. A LED-es kültéri lámpatestek IP65 vízállóak, A+ energiaosztályúak, magas hatékonyságúak (akár 120 lumen/Watt), melyekre 2-3-5 év gyártói garancia érvényes.

17 év szakmai tapasztalat
658.000+ elégedett vásárló
368.700+ raktáron lévő termék
177.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került!

Asztali nézet megjelenítése