Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

ANRO Világítástechnika Webáruház

Frissítve: 2019 július 12, péntek Magazin: Bemutatók, tesztek

Otthonunk vagy munkahelyünk fényellátását manapság számtalan módon kivitelezhetjük. Az energiatakarékos módszerektől egészen az okos háztartásokig vezet az elágazásokkal tarkított út. Az ANRO webáruház csapatának segítségével kivitelezheti a legjobb világítástechnikai megoldásokat.

Miért válassza az ANRO Világítástechnika webshopot?

  • hatalmas választék: kínálatunkban több ezer LED világítástechnikai termék található: izzókat, díszvilágítást, lámpatesteket és kiegészítőket egy helyen vásárolhat meg
  • gyors szállítás: népszerű termékeinket központi csomagolóüzemünkben tartjuk, így egy munkanapon belül postára adjuk rendelését ellenőrzött, prémium márkák: online üzletünk saját gyártású termékeket és minőségi márkákat forgalmaz, ami biztosítékot jelent a minőségre
  • ingyenes szállítás 15 ezer forint felett: ha Ön nagy mennyiségben szeretne világítástechnikai eszközöket beszerezni webshopunkból, úgy díjmentesen házhoz is szállítjuk a termékeket
  • szakértői tanácsadás: tapasztalt csapatunkkal bármikor hasznos információt nyújtunk a webáruházban elérhető LED fényforrásokról
  • kiterjesztett garancia: egyes árucikkeink esetében a szokványos 1 év szavatossági idő helyett akár 5 év garanciát is vállalunk, de sérült vagy téves termék rendelése esetén is szívesen segítünk megoldani a problémát

Világítástechnika A-tól Z-ig

 

Világítástechnika LED izzók
A LED izzókat a népszerű beépített spot lámpákba és csillárokba is beszerelhetjük. Előnyük, hogy a LED fényforrások akár 30-40 ezer órát is képesek világítani. Mivel működés közben nem termelnek hőt, így a LED technológia különösen energiahatékony. A különböző foglalatok megismerése segíthet eldönteni, hogy Önnek milyen LED izzóra van szüksége otthona világítástechnikájának kivitelezéséhez.
LED-es világítástechnika LED szalagok
A LED szalagok öntapadós vonalfények, kiemelő fények és rejtett világítások megtervezéséhez használhatók fel. Beltéri és kültéri fényforrásként is jól működnek, ráadásul bárki egyszerűen telepítheti a szalagfényeket otthonában szakértői segítség nélkül. Webshopunkban LED szalagokkal egybeépíthető díszlécek is megvásárolhatók, amivel igyekeztünk a kivitelezők dolgát megkönnyíteni.

Modern világítástechnika LED panelek
Helyhiány esetében vagy a modern látvány megteremtéséhez az álmennyezetbe szerelt LED világítástechnika javasolt. A gipszkartonba süllyesztett LED panelek nappalikban, irodákban, folyosókon és nagyobb intézményekben – például kórházakban – is előnyös lámpatestek. A LED panelek egy másik típusa, a falra szerelhető panelek az elavult neoncsöves világítások helyettesítését teszik lehetővé.
LED-es világítástechnika LED lámpatestek
Tévesen elterjedt meglátás, hogy a LED fényforrások csak spot, illetve beépített világításként funkcionálnak. Az energiahatékony LED izzóknak függő csillárokban, asztali lámpákban és falikarokban is hasznát veheti. A LED világítástechnika segítségével kombinálhatja a fő- és kiegészítő világításformákat otthonában.
Világítástechnika eszközök és ötletek Kapcsolók, aljzatok
A minőségi műanyag kapcsolók és csatlakozó szerelvények teljeskörű LED világítástechnikai megoldást jelentenek. Kínálatunkban falvédővel felszerelt villanykapcsolók, többsoros konnektorrendszerek és a mozgásérzékelős technológiához nélkülözhetetlen alkonykapcsolók is elérhetők.
Világítástechnika eszközök és ötletek Smart Home
A 21. században már nem álom többé a kényelmes okos világítástechnika megteremtése. Termékeink Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis wi-fi vezérlésű rendszerek. A smart készülékek remekül illeszkednek modern vagy minimalista berendezésű otthonokba.
ANRO Világítástechnika Villanyszerelési anyagok
Az ANRO webshop a háztartási környezetben szükséges kiegészítők árusítására is gondolt. A kapcsolók és elosztók mellett azonban villamostechnikai alapfelszerelések – mint dobozok, csipeszek – is vásárlóink rendelkezésére állnak.

 

Legújabb világítástechnika termékek

Legújabb termékeinket az Újdonságok menüpontban találhatja meg!

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése