Itt biztonságban vagy!

Utoljára frissítve: 2015 január 05, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek

Webáruházunk jogi megfelelőségét a Net-Jog Kft. ellenőrizte, amely Magyarország egyik legismertebb internetes joggal foglalkozó cége. A minősítés keretében jogosultak lettünk az "Itt vásárolhatsz!" logó használatára, amely bizalmat sugároz a vásárlók irányába, növelve ezzel vásárlói kedvüket. A logó tolmácsolja, hogy cégünk az elektronikus kereskedelmi jogi szabályoknak és a fogyasztóvédelmi követelményeknek megfelelően üzemel, így teljesíti a fogyasztó és a vállalkozás között kötött szerződések rendezettségét.

A NET-JOG Kft. csapata
A Net-Jog Kft. csapata: Dr. Keisz Nikolett és Dr. Krausz Miklós

Az online vásárlások népszerűsége folyamatosan növekszik, köszönhető ez a részletes termékleírásoknak, a kedvező áraknak és a megrendelések gyors teljesítésének egyaránt.

A vásárlási folyamatban a webshopok egyik legfontosabb feladata, hogy a weboldal megjelenésével és tartalmával bizalmat keltsen az ügyfélben, melynek eszköze lehet akár egy vásárlási feltételeket pontosan egyeztető dokumentum, amely elengedhetetlen minden internetes vállalkozás törvényszerű működéséhez. Éppen ezért tartjuk fontosnak az ANRO Díszléc és LED lámpa webáruház jogi megfelelőségét ellenőriztetni és a Vásárlói tájékoztatót az időszakos változásoknak megfelelően frissíteni, ezzel lehetőséget biztosítva ügyfeleinknek az informálódásra - még a vásárlást megelőzően.

A Net-Jog Kft.-vel kötött együttműködés keretében folyamatos az Általános Szerződési Feltételek felülvizsgálata, de sor került az adatvédelmi tájékoztató létrehozására, illetőleg a 2014-ben bekövetkező jogszabályi változásoknak is eleget téve módosultak a szavatossági és elállási szabályok. Mindezen módosítások elvégzéséről tanúskodik az "Itt vásárolhatsz!" logó!

Biztonságos internetes vásárlás

Reméljük, hogy a jogi auditálás által sikerül csökkenteni az online vásárlásban rejlő kockázatokat és a jövőben még több érdeklődőt köszönthetünk vásárlóink között!

ANRO Épületdíszítés Kft.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
765.500+ elégedett vásárló
482.800+ raktáron lévő termék
199.600+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése