Lámpatest izzó nélkül

Asztali lámpa és állólámpa

Asztali lámpa

Egy minőségi LED asztali lámpa fénye nem csak a szemnek, de a környezetnek is hasznos. Hangulatosabbá és esztétikusabbá varázsolhatja otthonunkat, miközben egyedi ízlésünket is visszatükrözi. Foglalatuk vagy foglalatátalakítójuk energiatakarékos izzókkal kompatibilis, amelyek a tudatos energiahasználatban játszanak szerepet. Az ANRO Webáruházban a legkülönfélébb és legmarkánsabb asztali lámpa LED típusok közül válogathat, amelyeket kedvező árakon és akár 5 év gyártói garanciával kínálunk: tekintse meg termékeinket!

Bútorvilágító fénycső és bútorspot

Bútorvilágító fénycső és bútorspot

Bútorvilágító lámpatestek, melyekkel a konyhapult világítás mellett a polc világítási, vitrin világítási feladatok is egyszerűen megoldhatóak.
A különböző célokhoz különböző kivitelű bútorvilágítókat forgalmazunk: karos, flexibilis nyakú, süllyesztett, kiemelt, felületen kívüli, stb.

A LED szalagos pultvilágítók egyéni összeállításban is megvásárolhatóak, teljes típusválasztékot a 12V LED szalag kategóriában találhat.

Csillár - beton búrás

Csillár - beton búrás

Különleges hatású, masszív kivitelű mennyezeti lámpatestek, csillárok betonból. A beton tulajdonképpen mesterséges kőnek is tekinthető, amely víz, cement, adalékanyag és esetünkben festék hozzáadásával készül. Jellemzően étkezőasztalok, pultok, konyhaszigetek felé kerül függesztett világítás, helyi világítási célból. A betonbúra letisztult megjelenéséhez a hétköznapi izzók éppúgy illenek, akárcsak a különlegesebb LED fényforrások!

Csillár - fém búrás

Csillár - fém búrás

A fém búrás csillárok a ma divatos lakberendezési trendeknek megfelelő dizájnt képviselnek, emellett fekete, réz és metál színeivel is követi a divatot. A számos típus között egyaránt találunk megfelelő lámpát a skandináv stílushoz, a modern, a minimal, a loft, az indusztriális, a vintage és az antik stílushoz is. A beltéri mennyezeti lámpák fontos elemét képezik a fém búrás lámpák, melyek között búrás, nyitott búrás és búra nélküli típusokat is találhatunk. A búra nélküli függőlámpa leginkább az izzó szépségét hivatott hangsúlyozni. A nyitott vagy lyukacsos búrás függeszték játékosságot közvetít, hiszen a búra oldalain kijutó fény különleges látványt eredményezhet! A zárt búrával rendelkező függőlámpák esetében a búra nem engedi át a fényt, hanem koncentrálja az izzó fényét, ezek helyi világításra, asztal-konyhapult felé függesztve helyi világításnak kiválóak!

Csillár - retro (porcelán, kötél)

Csillár - retro (porcelán, kötél)

Egy retro csillár egyszerű eleme lehet a beltéri világításnak, ugyanakkor a vidám színeknek köszönhetően kiválóan alkalmas a retro otthonok berendezéséhez! Ezek a lámpák habár egyszerűek és diszkrét megjelenésűek, nagyszerűen ellátják funkcióikat. Az ANRO webáruházban változatos porcelán függő- és kötél csillár típusok közül válogathatnak vásárlóink: ismerje meg termékeinket és rendeljen még ma!

Csillár - törésálló búra

Csillár - törésálló búra

A törésálló búrás csillárok közé kerültek a szilikonból függőlámpák, melyek anyaga rugalmas műanyag, tehát leejtés-kisebb fizikai ütés következtében sem törnek szét. A szilikon búra, textilkábel és mennyezeti kupak fiatalos-élénk színekben készül, melyek nagyszerűen mutatnak egy gyerekszobában, de akár egy minimal vagy északi stílusú nappaliban belógatva is! Az egy izzós, fa búrás függesztékek a természetes otthonokban lesznek kiváló kiegészítők, melyek a bükk színű, valódi fa anyagnak köszönhetően kellemes melegséget árasztanak. A textil búrás lámpatestek különleges mennyezeti lámpák, hiszen egyszerre elegánsak és luxus-hatásúak. A textil búrás lámpák egy izzós függőlámpa és 3-5 ágú csillár formájában is kaphatóak, melyek az art-deco stílusú nappalik általános világítására is alkalmasak.

Csillár - üveg búrás

Csillár - üveg búrás

Az üveg csillár búra a beltéri mennyezeti lámpák legexkluzívabb megjelenésű példánya. Az üveg könnyedsége, törékenysége, eleganciája, formai végtelensége csodaszép függőlámpákat eredményez, amelyből mindenféle otthonba megtalálhatjuk az odaillőt! A kettő, három, négy, öt, hat ágú csillárok egy nagyobb szoba megvilágítását is lehetővé teszik, miközben látványos díszítőeleme lehet a lakásnak. Az ANRO webáruház kínálatában üveg csillár búrák egész armadájából válogathat: tekintse meg minőségi termékeinket!

Kültéri állólámpa

Kültéri állólámpa

A kültéri állólámpa előnyei messze túlmutatnak a praktikumon. Segítségükkel remekül megvilágítható a kert, a kocsibejáró, vagy akár a közlekedőút a ház előtt. Ráadásul manapság annyira divatos a dekoratív megjelenése miatt, hogy egyáltalán nem számít luxuscikknek. Az ANRO Webáruházban a modern és a klasszikus kültéri állólámpák egyaránt bővelkedő választékban várják látogatóinkat: tekintse meg termékeinket!

Kültéri fel-le világító lámpatest

Kültéri fel-le világító lámpatest, modern kültéri fali lámpák

A kültéri fel-le világító lámpatest az oldalfali világítások legnépszerűbb változata. Sokféleképpen nevezik, amely utal a lámpa világítási módjára: lefelé világító lámpa, felfelé világító lámpa, kétirányú fali lámpa, direkt/indirekt lámpatest, homlokzatvilágító lámpa, le-fel lámpatest. A falra irányuló fénysugár érdekes fényhatást képez a falon, melyet a dekorációs világításoknál is előszeretettel használnak. Emellett ezek a kültéri fali lámpák nagyszerűen alkalmasak bejárati ajtó mellé és ház menti falakra szerelve, ahol erős fénnyel világíthatja meg a járdát. A kétirányú fali lámpa a kortárs modern és minimal stílusú épületeken nagyon jól mutat, de a lefelé és felfelé szórt fény a különleges homlokzatok és 3 dimenziós falburkolatok kiemelő világítására is nagyszerű! A kétirányú fényelosztású lámpa elegáns megjelenésű, szögletes és lekerekített változatban is kapható, néhány típus pedig mozgásérzékelővel is fel van szerelve! Divatos fehér és fekete, valamint króm és szürke színváltozatban is rendelhető!

Kültéri oldalfali-mennyezeti lámpa

Kültéri falikar lámpa

A kertben, teraszon és nedves-párás helyiségekben telepíthető lámpatesteknek napjainkban legalább annyi figyelem jut, mint a belső terekben elhelyezett fényforrásoknak. Egy kültéri falikar lámpa hatékonyan ellenáll a víznek, a havazásnak és egyéb szélsőséges időjárási körülményeknek is, így gyakorlatilag bárhol használható otthonunkban. Webáruházunkban megfelelő IP védettségű mennyezetre szerelhető, oldalfalra vagy oldalfalba építhető lámpákat, járófelületbe süllyeszthető és talajra telepíthető lámpatesteket is megtalálhat: tekintse meg modern kültéri fali lámpa kínálatunkat!

Mennyezeti spot lámpa és csillár

Mennyezeti lámpa

A LED mennyezeti lámpa a helyiség fővilágításaként szolgál. Lehetnek díszes csillárok és egyszerű spot lámpák is, mindegyik esetben ezek a plafonon található lámpák biztosítják a legtöbb fényt otthonunkban. A különböző foglalatú LED lámpatestek az ANRO Webáruházban izzó nélkül is megvásárolhatók, így Ön választhatja ki, milyen árnyalatú és erősségű LED fényforrással szeretné felszerelni őket. Széles kínálatunkban 2, 3, 4, 5 vagy akár 6 ágú mennyezeti csillárok is megtalálhatók, ha a plafonra szerelhető variációkat részesíti előnyben a térbe lógó csillárok helyett.

Az ANRO világítástechnikai webáruházban kizárólag megbízható gyártók minőségi mennyezeti világítás megoldásait kínáljuk: tekintse meg termékeinket!

Oldalfali spot lámpa és falikar

Oldalfali spot lámpa és falikar

Egy falikar lámpa leginkább helyi megvilágítási feladatokat lát el, vonzó megjelenésük miatt ráadásul fény nélkül is dekoratívak! Az állítható falikar nagyszerűen alkalmazható falra szerelt éjjeli lámpaként is, így az ágyban fekve irányíthatjuk a fényt az olvasmányra. Válogasson kedvére minőségi falikarok beltéri változatai között az ANRO webshop kínálatából, és találja meg az Ön számára tökéletes lámpát: szemezgessen termékeink között!

Spot lámpa szettek: GU10 LED

LED spot szett

A beépíthető spotlámpával való megvilágítás egyszerűen kivitelezhető, mégis kiváló és dekoratív megoldás szinte bármilyen helyiségben. Megfelelően kiválasztott fényforrásokkal főfényként is használhatók, billenthető változatban irányíthatók, továbbá praktikusak, hiszen egy mozdulattal cserélhető bennük a lámpa. A LED spot szett tartalmazza a beépítéshez szükséges keretet, GU10-es LED fényforrást és a kerámia foglalatot is. Minőségi és tartós spot lámpa szett kínálatunkban: rendeljen még ma!

Spot lámpatest - beépíthető

Spotlámpa keret

A beépíthető spot fények segítenek megőrizni a belső terek letisztult megjelenését, emellett gyönyörűen meg tudjuk vele világítani a helyiséget. Ezeket használhatjuk fővilágításként vagy hangulatfényként is. Ám egyik spotvilágítás esetében sem maradhat el a spotlámpa keret, amely segítségével rögzíthetjük a fényforrást a mennyezetre. Az ANRO webáruház óriási spot lámpa foglalat választékában mindenki garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelő foglalatot spotlámpájához. Tekintse meg termékeinket!

Spot lámpatest - falon kívüli

Falon kívüli spot lámpatest

A falonkívüli spot lámpák elsősorban a minimal és a modern stílusú lakókörnyezetek megvilágításának eszköze. A mennyezetre felszerelt lámpatestek formája kerek (cső, henger) vagy szögletes (kocka, téglatest, hasáb), mindegyik változat megfelel a kortárs igényeknek. A plafonra szerelhető spotlámpa esztétikus és diszkrét megjelenésű, nagyon jól mutat nappaliban, irodában, hálószobában, konyhában, folyosón is. A falra szerelhető spotlámpa nagyon praktikus azokban az esetekben, amikor szeretnénk spotlámpás világítást a belső térben, de nincs mód a süllyesztésre, ugyanis ezeket a lámpákat a beton, tégla, gipszkarton felületen is lehet rögzíteni! A falon kívüli spotlámpa legtöbb típusa egy darab izzóval működik, ez azt jelenti, hogy nagyobb helyiségek általános világításához több darabot kell felszerelni a mennyezetre! Léteznek belőle 2 izzós, 3 izzós és 4 izzós spotlámpák is, amelyek a fényigényesebb helyeken önállóan is alkalmazhatóak.

Talajlámpa, leszúrható lámpa

Talajlámpa, leszúrható lámpa

A kültéri lámpák speciális típusai a talajlámpák, amelyeket a földbe süllyesztve vagy a talajba szúrva használunk. A földbe süllyesztett lámpák helyét már a járófelület, útburkolat tervezésekor meg kell határozni, ezzel szemben a földbe szúrható lámpák utólag is telepíthetőek. A talajlámpák és taposólámpák nagyszerűen díszítik a kültéri utakat, kocsibehajtókat, járdákat, virágoskerteket, egzotikus növényeket, ráadásul közlekedést segítő fényként is tekinthetünk rájuk.

Vásárolja meg tőlünk a kültéri talajlámpát: 230 Voltról működő és 12 Voltról működtethető változatok is elérhetőek, melyek GU10, E27 vagy GU5.3 izzóval kompatibilisek.

17 év szakmai tapasztalat
656.900+ elégedett vásárló
375.800+ raktáron lévő termék
176.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került!

Asztali nézet megjelenítése