Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

LED panel teszt: 60x60cm és 120x30cm. Milyen LED panelt vegyek?

Frissítve: 2020 január 28, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Milyen LED panelt vegyek? ANRO LED panel teszt!
 

Milyen LED panelt vegyek, hogyan válasszak?

 
A nagy méretű (60x60cm és 120x30cm-es) LED panelekből igen nagy választékot kínálunk, ami rötön felveti a kérdést: melyik LED panelt válasszam a sok közül? És miért éppen azt?
 
Sajnos nincs olyan, hogy legjobb LED panel, mert mindegyik több fontos tehnikai paraméterrrel rendelkezik, illetve különböző áron kaphatóak, ráadásul a design is más-más. Olyan viszont van, hogy egy LED panel valamiben nagyon jó, azaz valamilyen célnak jobban megfelel, mint versenytársa. Ebben a cikkben ezeket a célokat vizsgáljuk meg, valamint azt, hogy a különböző LED panelekből melyik a legjobb megoldás ezkre.
 
Az elmúlt években rengeteg nagy méretű LED panel ment át kezeink között, így számos fontos tapasztalatot gyűjtöttünk össze velük kapcsolatban. Most ezeket szeretnénk megosztani a nagyközönséggel, kiegészítve az ANRO Labor műszeres mérési eredményeivel, ahol is 5 gyártó 15 LED paneljén 30 paraméter alapján vizsgáljuk a kérdést:
Milyen LED panelt vegyek?
 
A választást máris bontsuk két részre: LED panel választás megjelenés/design vagy műszaki paraméterek alapján.
 

LED panel választás design alapján

Több számolással, tervezéssel eltöltött munkanapot is gyorsan le tud nullázni egy érzelmi döntés. Ahol egy kicsit is számít a design, ott először a LED panelek fizikai megjelenését helyezzük előtérbe. A legfontosabb paraméterek, melyek szerint választhatunk:

Méret szerint:

A nagy méretű LED panelek jellemzően két méretben készülnek: 60x60cm és 120x30cm. A 60x60-as típus a kazettás álmennyezetekben mutat a legjobban, a 120x30cm-es pedig felfüggesztve. Szerelni is így a legegyszerűbb őket.

 
60x60 cm LED panel kazettás álmennyezetben és 120x30 cm-es felfüggesztve
60x60 cm-es LED panel kazettás álmennyezetben és 120x30 cm-es LED panel felfüggesztve.
 
 

Előlap szerint:

A LED panelek mindegyike egy nagy méretű, matt fehér, plexi diffúzorral rendelkezik, kivéve az UGR jelölésű típusokat, melyek az alacsony káprázás elérése érdekében prizmatikus felületű diffúzort kaptak. Ez sem szebb vagy csúnyább, mint a többi, mindössze különlegesebb megjelenést biztosít a sok egyforma LED panel között.

 
A LED panelek előlapja: standard homogén és UGR prizmatikus
A LED panelek előlapja prizmatikus UGR kivitel esetén.
 
 

Keret szerint:

A LED panelek kerete egy alumínium profil, ennek kialakításában lehetnek még különbségek. Két nagy csoportot különböztethetünk meg: a V-TAC LED paneljeinek kerete gömbölyített és fényes fehér színű, míg a többi gyártó egyszerűbb, négyzet keresztmetszetű alu profillal dolgozik, illetve matt fehér festéssel.

 
LED panel választás keret kivitele alapján: íves vagy négyzetes.
A V-TAC LED panelek profilja íves, míg a Kanlux, Philisp és Elmark szögletes.
 
 
A keretek mind teljesen laposak, kb 1.5 cm vastagok, kivételt képez itt az NVC LED panelje, melynek egészen vastag kerete van, azaz magas felfelé. Ez kazettás álmennyezetbe építésnél nem gond, de függesztve ezek a panelek nem feltétlenül mutatnak jól.
 
A fenti fotók mellett a választáshoz további segítséget is nyújtunk, hiszen mindegyik LED panelről készült egy-egy nagyfelbontású videó, melyek megtalálhatóak a termékek adatlapján vagy YouTube csatornánkon.
 

LED panel választás felszerelés szerint

A design kérdésével szorosan összefügghet a felszerelés kérdése is. A fentebb már említett megoldásokon (kazettás álmennyezet - függesztés) további módokon is felszerelhetjük a LED paneleket. Falon kívüli szerelési lehetőséget adnak a kiemelő keretek, ugyanakkor a süllyesztő keretekkel magába a gipszkartonba lehet beépíteni ezeket a lapos fényforrásokat.
 
60x60-as LED panel falon kívüli kiemelőkeretben.
Kiemelő keret
    Egyedi LED panel tartó készítése házilag
Egyedi tartó
 
Mindezek mellett a LED panelek kialakítása és kis súlya lehetőséget ad egyedi LED panel keretek készítésére is! Nagyon egyszerűen készíthetünk magunk is különlegesebb tartószerkezeteket, ráadásul igen olcsón. Az egyedi LED panel tartókkal gyorsan személyre szabhatjuk üzletünket, egy kis plusz varázst vihetünk életünkbe, melyet fenti cikkünkben szerelés közben is megtekinthetnek!
 
 

Melyik a legjobb LED panel? Választás műszaki adatok alapján.

 
Minden LED panelt természetes fehér színhőmérsékletű típusát megmértük szokásos műszereinkkel, melyek komplett mérési eredményei a LED panelek adatlapján megtalálható. Több mint 30 különböző jellemzőt mérünk minden egyes teszten, így most csak a legfontosabbakat emeljük ki, azok szerint ransorolunk. Azért csak a természetes fehéret, mert a LED panelek forgalmának 90-95%-át a 4000 Kelvines színhőmérséklet adja, valamint a legtöbb gyártó nem is kínál pl. meleg fényű LED panelt.
 
 
A LED panelt tesztben használt műszer - mérőeszköz
Voltcraft EPM- 1L16 és Asensetek Lighting Passport Pro: a tesztben használt mérőműszerek
 
 
A LED panelek teszteléséhez a már jól ismert mérőműszereinket vetetttük be ismét. A teljesítmény és teljesítmény tényező méréséhez a Voltcraft EPM- 1L16 fogyasztásmérőt használtuk, míg a fotometriai adatokat az Asensetek Lighting Passport Pro szolgáltatta.
 
A jelenlegi teszt nem foglalkozik a majd 30 különböző paraméterrel, csupán a kiemeltekkel. Mindazonáltal az összes adatot tartalmazó grafikonok minden mért termék adatlapján megtalálhatóak, így azon eredmények is ellenőrizhetőek, melyek itt nem kerültek felsorolásra.
 
A tesztben használt mérési eredmények - letölthető!
 
Ebben a tesztben csak
 
 • a mért fényerő (lux)
 • a teljesítmény és tényezője (Watt és CosFi)
 • a színhűség (CRI)
 • és a vibrálás (Flicker Index)
szerint hasonlítjuk össze a versenyzőket. Ezen mérési eredmények ebben a Google táblázatban letölthetőek, tetszés szerint rendezhetőek.
 

Fényerő: LED panelek mért megvilágítási értéke szerint (lux):

 
LED panel teszt - LD panelek fényerejének mérése - megvilágítási értékek LUX Testo fénymérő
 
Mivel a nagy többségnek az a legfontosabb elvárása egy LED panellel kapcsolatban, hogy jó erős fénye legyen, így vegyük előre ezt a mérést. Minden LED panelt megmértünk egy Testo fénymérővel 3 méter / 2 méter és 1 méter távolságból is. Íme az eredmények:
 
 
Tesztgyőztes: a 70 Wattos LED panel!
 
Nem véletlen, hogy a fényerő tesztet a legnagyobb fogyasztású LED panel hozta: 1 méterről 2272 lux. A hiba mindössze annyi, hogy ez egy falon kívüli LED panel, ráadásul az olcsó kategóriából, így nem mindenkinek fog tetszeni. Ettől függetlenül ez lett most a legerősebb LED panel.
 
 
Ha kazettás álmennyezetbe keresünk szép és erős LED panelt, akkor a V-TAC 45 Wattos, és hatékony ledekkel szerelt 120 lm/W-os LED panelje lesz a következő amit e szerint a mérés szerint ajánlani tudunk, hiszen már a gyárilag megadott lumen értékek is másfélszer akkorák, mint a többi LED panel esetében. Mért megvilágítás 1 méterről: 1659 lux
 
A Kanlux 45 Wattos LED panelje is igen jó választás, hiszen ez a LED panel is kiváló eredményt produkált a többi 45 Wattos LED panelhez képest, így ő lett a 3. helyezett. Mért megvilágítás 1 méterről: 1350 lx.
 
Mindkét gyártó 45 Wattos LED panelje nagy hatákonyságú: 100-120 lumen/Watt teljesítményű. Ez azt jelenti, hogy 1 Watt energiából ezek a ledek 20-50%-al több fényt adnak, mint a hagyományos 80 lm/W-os LED chipek. A mérési eremények jól mutatják: működik a technológia.
 

LED panel választás színhűség (CRI) szerint

 

 
LED panelek színhűségi mutatója
 
Ez a számomra igen fontos technikai paraméter is rengeteg javuláson ment keresztül az elmúlt időben. Néhány éve még keresni kellett a 80-as CRI-vel rendelkező LED paneleket, ma már nagy részük jóval túlteljesíti a 80-as a szintet. Nyertest igazán nem is tudunk hirdetni, hiszen minden panel 85-86-os színhűségi mutatóval rendelkezik, azaz mind tökéletesen megfelel általános világítási célra akár magán akár üzleti felhasználás esetén. Még a legolcsóbb, 3000 Ft alatti LED panelnek is 80-as a CRI értéke.
 
 
A mérés során azt vártuk, hogy a drágább, esetleg nevesebb versenyzők egyike lesz a legjobb. Meglepetésünk azonban totális, hiszen ezt a tesztet a V-TAC standard LED paneljei nyerték 88-88-as CRI értékkel.
 
Ezek szerint nem a csak a véletlennek és a kellemes árnak köszönhető, hogy ezek a legnépszerűbb LED paneleink.
 
2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér

7 790 Ft
8 655 Ft (-10%)
2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció LED panel (1200 x 300mm) 45W - természetes fehér

LED panel (1200 x 300mm) 45W - természetes fehér

10 540 Ft
11 714 Ft (-10%)
 
 

LED panel választás alacsony káprázás szerint (UGR<19)

 
A nemzetközi jelölés a fényforrások káprázásának mérésére az UGR. Minél kisebb ez a szám, a fényforrás annál kevésbé káprázik, kevésbé fárasztja a szemet. Minden LED panel már alapból alacsony káprázási értékkel bír, vakítás szinte nincs is, hála az alacsony fénysűrűségnek, mely a lámpa nagy méretéből adódik.
 
Monitor előtti munkára kifejezetten ajánlottak az alacsony káprázási szintű UGR LED panelek.
 
Kifejezetten alacsony UGR<19 értékkel azonban csak egy LED panel család rendelkezik hivatalosan, a V-TAC UGR paneljei, így a tesztgyőztest ebben a fordulóban könnyű volt kihirdetni.
 
 
Irodai munkára, de kifejezetten a monitor előtti munkára ezeket az UGR<19 jelölésű LED paneleket ajánljuk. A fentebb már bemutatott, speciálisan kialakított prizmatikus felület segíti a káprázási szint további csökkentését. Aki érzékeny, fejfájós, azok tehetnek egy próbát a legújabb technológiával. A tesztben ugyan nem szerepelnek, de a 120x30cm-es LED panelek is készül alacsony káprázású, a teljes típusválaszték itt tekinthető meg: UGR LED panelek.
 

LED panelek fogyasztása, teljesítménytényezője

 
LED panel teszt - LED panelek fogyasztásnak és teljesítmény tényezőjének mérése.
 
Egy újabb paraméter, amelyre pár éve még nagyon oda kellett figyelni, de mára ezek az értékek is beálltak a megfelelő és/vagy a dobozon feltüntetett értékre. A fogyasztásokat megmértük, néhány Wattos eltérésen belül dolgozik az összes LED panel. Érdekesség, hogy a legkisebb és legnagyobb eltérést ugyanazon család két tagja produkálta: az olcsó, 70 Wattos V-TAC panel 0.3% eltérést mutatott, míg kisebbik tagja 10% eltérést, de negatív irányba.
 
 
A tápegységek teljesítménytényezője is rendben, szerencsére eltűntek kínálatunkból a a 0.5 cosFi-s tápegységek, minden esetben 0.95 vagy feletti értékeket mértünk. Ez már szinte az összes ipari termékre kezd jellemző lenni, örömteli folyamat.
 
Ebben a kategóriában a már említett olcsó, 36 Wattos V-TAC LED panelt hirdetjük győztesnek, hiszen nem csak, hogy olcsó, fényereje majdnem eléri a 45 Wattos standard változatok fényerejét, ráadásul a gyári adatnál 10%-al kevesebbet fogyaszt.
 
2 év 2400 lumen
IP40
Fehér
20% akció LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér Olcsó!

LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér Olcsó!

2 990 Ft
3 738 Ft (-20%)
 

Alacsony vibrálású vagy vibrálásmentes LED panelek (Flicker index)

 
Asensetek mérőműszerünk alkalmas a LED fényforrások vibrálásának mérésére is. Három mérőszám is rendelkezésére áll a döntéshozóknak, mi a Flicker index-et használjuk az összehasonlításra. Ennek értéke 0-1 ig terjed, és minél kisebb az érték, annál kevésbé látszódik a vibrálás. 0.2 alatt elfogadható az érték, 0.1 alatt pedig teljesen jó. Itt sincs nagy varázslat, minden LED panel teljesíti a szükséges szintet. Érdekesség, hogy már az olcsó LED panelekbe is olyan LED tápegység kerül, amelyik alig vibrál.
 
 
Megjegyezzük, hogy a 0.4-es értéknél elértük műszerünk mérési határát. Már a Philips LED panelre is csak a harmadik mérésnél kaptunk eredményt, míg a V-TAC Samsung LED chipes és két olcsó LED panelje esetében az ötödik mérésre sem.
 
Mivel mérési határon vagyunk, ide vettük még a két következő, 0.06-os vibrálási indexxel rendelkező standard V-TAC LED panelt is.
 
2 év 2400 lumen
IP40
Fehér
20% akció LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér Olcsó!

LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér Olcsó!

2 990 Ft
3 738 Ft (-20%)
2 év 5950 lumen
IP20
Fehér
10% akció LED panel (600 x 600mm) 70W - természetes fehér, süllyeszthető / falon kívüli

LED panel (600 x 600mm) 70W - természetes fehér, süllyeszthető / falon kívüli

10 690 Ft
11 900 Ft (-10%)
3 év 3400 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 38W - természetes fehér

LED panel (600 x 600mm) 38W - természetes fehér

12 893 Ft
2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér

7 790 Ft
8 655 Ft (-10%)
2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció LED panel (1200 x 300mm) 45W - természetes fehér

LED panel (1200 x 300mm) 45W - természetes fehér

10 540 Ft
11 714 Ft (-10%)
 

Energiahatékonyság

 
LED panel teszt - LED panelek energiahatekonysaga: lumen per Watt
 
Egy újabb szempont lehet az, hogy minél nagyobb fényerőt kapjunk a LED paneltől, egységnyi befektetett energia árán. Ehhez a mért fényerőt (lux) elosztottuk a fogyasztással (Watt), és elővettük a már jól ismert lux/Watt mértékegységet, aminek semmi tudományos háttere nincs, de a valóság leképezésére tökéletes: megmutatja, hogy 1 Watt energia befektetésével hány lux megvilágítást kapunk.
 
 
Persze ez az érték a LED chipek hatékonyságán múlik, azaz a lumen/Watton. A 120 lumen/Wattos LED panelek 50%-al alacsonyabb energiabefektetéssel hoznak létre ugyanannyi fényáramot, mint a standard, 80 lumen/Wattos társaik, így itt sem kellett agyontesztelni magunkat, a kínálatból jól látszódik, hogy melyek a leghatékonyabb LED paneljeink.
 
2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció LED panel (600 x 600mm) 29W - természetes fehér (120+lm/W) A++

LED panel (600 x 600mm) 29W - természetes fehér (120+lm/W) A++

9 570 Ft
10 626 Ft (-10%)
 
 

Jó ár-érték arányú LED panelek

 
Szintén egy rendezési szempont lehet, ha jó ár-érték arányú LED panelt keresünk. Ezt most úgy számoljuk ki, hogy vesszük a LED panel árát (cikk írásának időpontjában) illetve a mért megvilágítási értéket.  Ezek hányadosa nekünk, hogy egy lux fényérték hány forintba kerül, ha csak a bekerülési költséget nézzük.
 
 

A két olcsó LED panelt vegyük most ki az első két helyről, hisz nem túl szépek, így hiába olcsók, ebben a kategóriában ők nem versenyeznek. A következő három helyezett pedig szinte döntetlen: a beszerzési költséget tekintve mind 6.2-6.5 Ft közötti összegbe esik. Tehát ezek azok a LED panelek, amelyek jó áron vannak, jó a fényük és jól is néznek ki:

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér

7 790 Ft
8 655 Ft (-10%)

Ezek után milyen LED panelt vegyek?

 
Milyen LED panelt vegyek? ANRO LED panel teszt!
 
LED panel kínálatunk már egyébként is egy igen erősen leválogatott összeállítás, igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek a jelen tecnológiai szintet maximálisan kihasználják. A garanciaidőt tekintve 2-3 és 5 év garanciás termékekről beszélünk, tehát a minőség nem kérdéses.
 
Amennyiben semmilyen speciális igényünk nincs a LED panelekkel szemben (UGR érték, CRI érték, stb) akkor a fenti teszt alapján az alábbi három LED panelt emeljük ki a mezőnyből, hozzátéve, hogy igazán egyikkel sem lehet nagyot tévedni.
 
2 év 2400 lumen
IP40
Fehér
20% akció LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér Olcsó!

LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér Olcsó!

2 990 Ft
3 738 Ft (-20%)
2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér

7 790 Ft
8 655 Ft (-10%)
 
És hogy miért ezeket a LED paneleket ajánljuk?
 
 • Olcsó 36 Wattos LED panel: egyrészről nagyon olcsó, így még ha rossz lenne, akkor is figyelembe kellene vennünk. Azonban műszakilag teljesen jó, szép a fénye, nem vibrál. A külalak, meg olyan, ami a videón is látható.

 

 • V-TAC 45 Wattos Standard LED panel: megfelelő fényerő, íves design, szinte vibrálásmentes tápegység, és ami a legmeglepőbb: megnyerte a színhűségi tesztet. Mindezek mellett igen jó áron van, így ez a LED panel is ajánlott.

 

 • Kanlux 45 Wattos "Barev" LED panel: szintén kiváló színhűség jellemzi ezt a terméket, illetve a nagy hatékonyságú ledeknek köszönhetően a kategóriájában ennek van a legnagyobb fénye. Ráadásul ez az erős LED chippel szerelt LED panel alig drágább előző versenyzőnknél.
 
A mérési eredmények ebben a Google táblázatban letölthetőek, tetszés szerint rendezhetőek, így esetlegesen más módon is rendezhetőek - számolhatóak a LED panelek.
 
A beszerzési időt tekintve sem kell aggódni, a legtöbb LED panelből folyamatos a készlet, a népszerűbb típusokból pedig több száz darab áll azonnal rendelkezésre, akár mai átvétellel, vagy holnapi szállítással!
 
Amennyiben mégis kérdésük merülne fel a LED panelekkel kapcsolatban, úgy keressék Ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készségesen információt és segítséget nyújtanak a típus választásban.
 

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

2 év Ezüst
15% akció
Elmark
- LED panel függesztő drót-sodrony: csavaros sodrony rögzítés
Raktáron: 56 csomag

Akciós ár: 1 289 Ft /csomag
1 516 Ft (-15%)

2.

2 év Ezüst
V-TAC
- LED panel függesztő drót-sodrony: rugós állítás
Raktáron: 54 csomag

Ár: 1 590 Ft /csomag

3.

2 év Ezüst

- LED panel függesztő drót-sodrony: rugós állítás, sodrony elvezető
Raktárról

Ár: 990 Ft /csomag

4.

2 év Acél
V-TAC
- LED panel rugós rögzítő szett: gipszkarton síkjára történő beépítéshez
Raktáron: 70 csomag

Ár: 930 Ft /csomag

5.

2 év Acél

- LED panel rugós rögzítő szett: gipszkarton síkjára történő beépítéshez
Raktárról

Ár: 770 Ft /csomag

6.

1 év Acél
EMOS
- LED panel rögzítő kampó - akasztó szett (600 x 600mm) - 4 db akasztó
Raktáron: 13 csomag

Ár: 830 Ft /csomag

7.

1 év Acél
EMOS
- LED panel rögzítő kampó - akasztó szett (1200 x 300mm) - 6 db akasztó
Raktáron: 19 csomag

Ár: 1 250 Ft /csomag

8.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
Design LED panel Avar (600 x 600mm) 40W - természetes fehér 40 Watt Természetes
Kanlux
Design LED panel Avar (600 x 600mm) 40W - természetes fehér
Raktáron: 20 darab

Ár: 7 658 Ft /darab

9.

3 év 4000 lumen
IP20
Fehér
LED panel (595 x 595 mm) 40W - természetes fehér 40 Watt Természetes
NVC Lighting
LED panel (595 x 595 mm) 40W - természetes fehér
Raktáron: 1 darab

Ár: 11 900 Ft /darab

10.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 29W - hideg fehér (120+lm/W) A++ 29 Watt Hideg fehér
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 29W - hideg fehér (120+lm/W) A++
Raktáron: 11 darab

Akciós ár: 9 570 Ft /darab
10 626 Ft (-10%)

11.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 29W - meleg fehér (120+lm/W) A++ 29 Watt Meleg fehér
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 29W - meleg fehér (120+lm/W) A++
Raktáron: 2 darab

Akciós ár: 9 570 Ft /darab
10 626 Ft (-10%)

12.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 29W - természetes fehér (120+lm/W) A++ 29 Watt Természetes
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 29W - természetes fehér (120+lm/W) A++
Raktáron: 45 darab

Akciós ár: 9 570 Ft /darab
10 626 Ft (-10%)

13.

2 év 3000 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér (Barev) 36 Watt Természetes
Kanlux
LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér (Barev)
Raktáron: 27 darab

Ár: 9 171 Ft /darab

14.

2 év 3000 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér (Barev)+ kiemelő keret 36 Watt Természetes
Kanlux
LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér (Barev)+ kiemelő keret
Raktáron: 3 darab

Ár: 10 390 Ft /darab

15.

2 év 2400 lumen
IP40
Fehér
20% akció
LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér Olcsó! 36 Watt Természetes
Stellar
LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér Olcsó!
5-7 munkanapon belül

Akciós ár: 2 990 Ft /darab
3 738 Ft (-20%)

16.

3 év 3400 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 38W - természetes fehér 38 Watt Természetes
Philips
LED panel (600 x 600mm) 38W - természetes fehér
Raktáron: 1 darab

Ár: 12 893 Ft /darab

17.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér 45 Watt Hideg fehér
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér
Raktáron: 63 darab

Akciós ár: 7 790 Ft /darab
8 700 Ft (-10%)

18.

2 év 5400 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér (120+lm/W) A++ 45 Watt Hideg fehér
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér (120+lm/W) A++
Raktáron: 6 darab

Ár: 12 450 Ft /darab

19.

5 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér - PRO Samsung (5 év!) 45 Watt Hideg fehér
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér - PRO Samsung (5 év!)
Raktáron: 1 darab

Ár: 9 990 Ft /darab

20.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fényű UGR<19 45 Watt Hideg fehér
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fényű UGR<19
5-7 munkanapon belül

Ár: 10 299 Ft /darab

21.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér 45 Watt Meleg fehér
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér
Raktáron: 56 darab

Akciós ár: 7 790 Ft /darab
8 700 Ft (-10%)

22.

2 év 5400 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér (120+lm/W) A++ 45 Watt Meleg fehér
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér (120+lm/W) A++
Raktáron: 5 darab

Ár: 12 450 Ft /darab

23.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fényű UGR<19 45 Watt Meleg fehér
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fényű UGR<19
Raktáron: 1 darab

Ár: 9 990 Ft /darab

24.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
22% akció
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes + AJÁNDÉK függesztő drót! 45 Watt Természetes
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes + AJÁNDÉK függesztő drót!
Raktáron: 56 darab

Akciós ár: 7 790 Ft /darab
9 980 Ft (-22%)

25.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér 45 Watt Természetes
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér
Raktáron: 110 darab

Akciós ár: 7 790 Ft /darab
8 655 Ft (-10%)

26.

2 év 5400 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (120+lm/W) A++ 45 Watt Természetes
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (120+lm/W) A++
Raktáron: 35 darab

Ár: 12 450 Ft /darab

27.

2 év 3800 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (Barev) 45 Watt Természetes
Kanlux
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (Barev)
Raktáron: 3 darab

Ár: 10 128 Ft /darab

28.

2 év 3800 lumen
IP20
Fehér
13% akció
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (Barev)+ kiemelő keret 45 Watt Természetes
Kanlux
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (Barev)+ kiemelő keret
Raktáron: 3 darab

Akciós ár: 11 390 Ft /darab
13 100 Ft (-13%)

29.

5 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér - PRO Samsung (5 év!) 45 Watt Természetes
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér - PRO Samsung (5 év!)
Raktáron: 2 darab

Ár: 10 900 Ft /darab

30.

2 év 5950 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 70W - hideg fehér, süllyeszthető / falon kívüli 70 Watt Hideg fehér
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 70W - hideg fehér, süllyeszthető / falon kívüli
Raktáron: 5 darab

Akciós ár: 10 690 Ft /darab
11 900 Ft (-10%)

31.

2 év 5950 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 70W - természetes fehér, süllyeszthető / falon kívüli 70 Watt Természetes
V-TAC
LED panel (600 x 600mm) 70W - természetes fehér, süllyeszthető / falon kívüli
Raktáron: 20 darab

Akciós ár: 10 690 Ft /darab
11 900 Ft (-10%)

32.

2 év 3480 lumen
IP20
Fehér
LED panel (1200 x 300mm) 29W - hideg fehér (120+lm/W) A++ 29 Watt Hideg fehér
V-TAC
LED panel (1200 x 300mm) 29W - hideg fehér (120+lm/W) A++
Raktáron: 22 darab

Ár: 11 750 Ft /darab

33.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (1200 x 300mm) 29W - természetes fehér (120+lm/W) A++ 29 Watt Természetes
V-TAC
LED panel (1200 x 300mm) 29W - természetes fehér (120+lm/W) A++
Raktáron: 27 darab

Ár: 11 750 Ft /darab

34.

1 év 3600 lumen
IP40
Fehér
LED panel (1200 x 300mm) 40W - természetes fehér 40 Watt Természetes
Stellar
LED panel (1200 x 300mm) 40W - természetes fehér
5-7 munkanapon belül

Ár: 7 482 Ft /darab

35.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (1200 x 300mm) 45W - hideg fehér 45 Watt Hideg fehér
V-TAC
LED panel (1200 x 300mm) 45W - hideg fehér
Raktáron: 32 darab

Akciós ár: 10 540 Ft /darab
11 714 Ft (-10%)

36.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (1200 x 300mm) 45W - természetes fehér 45 Watt Természetes
V-TAC
LED panel (1200 x 300mm) 45W - természetes fehér
Raktáron: 41 darab

Akciós ár: 10 540 Ft /darab
11 714 Ft (-10%)

37.

1 év Fehér
EMOS
LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (60x60cm) lapraszerelt, csavaros
Raktáron: 2 darab

Ár: 6 648 Ft /darab

38.

2 év Fehér

LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (60x60cm) lapraszerelt, csavaros
Raktárról

Ár: 3 800 Ft /darab

39.

2 év Fehér
V-TAC
LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (60x60cm) rugós front, összeszerelt
Raktáron: 95 darab

Ár: 5 990 Ft /darab

40.

2 év Fehér
Kanlux
LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (60x60cm) összeszerelt - fényes fehér
Raktáron: 3 darab

Ár: 4 432 Ft /darab

41.

2 év Fehér

LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (120x30cm) lapraszerelt, csavaros
Raktárról

Ár: 3 990 Ft /darab

42.

1 év Fehér
EMOS
LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (120x30cm) lapraszerelt, csavaros Utolsó darab!
Raktáron: 1 darab

Ár: 10 782 Ft /darab

43.

2 év Fehér
V-TAC
LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (120x30cm) rugós front, összeszerelt
Raktáron: 126 darab

Ár: 6 639 Ft /darab

44.

2 év Fehér
Kanlux
LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (120x30cm) összeszerelt
Raktáron: 21 darab

Ár: 5 750 Ft /darab

45.

2 év 3 óra
LED panel vészvilágító egység (29W - 45W) - 3 óra 45 Watt
V-TAC
LED panel vészvilágító egység (29W - 45W) - 3 óra
5-7 munkanapon belül

Ár: 19 000 Ft /darab

46.

5 év
Tápegység 29 Wattos V-TAC LED panelekhez (5 év) 29 Watt
V-TAC
Tápegység 29 Wattos V-TAC LED panelekhez (5 év)
Raktáron: 2 darab

Ár: 5 100 Ft /darab

47.

5 év
Tápegység 29 Wattos V-TAC LED panelekhez - Dimmelhető (5 év) 29 Watt
V-TAC
Tápegység 29 Wattos V-TAC LED panelekhez - Dimmelhető (5 év)
Raktáron: 5 darab

Ár: 9 300 Ft /darab

48.

2 év
Tápegység 45 Wattos LED panelekhez - Dimmelhető 45 Watt
V-TAC
Tápegység 45 Wattos LED panelekhez - Dimmelhető
Raktáron: 48 darab

Ár: 9 700 Ft /darab

49.

5 év
Tápegység 45 Wattos V-TAC LED panelekhez (5 év) 45 Watt
V-TAC
Tápegység 45 Wattos V-TAC LED panelekhez (5 év)
Raktáron: 12 darab

Ár: 6 212 Ft /darab

50.

2 év
Tápegység a 45 Wattos LED panelekhez (V-Tac) 45 Watt
V-TAC
Tápegység a 45 Wattos LED panelekhez (V-Tac)
Raktáron: 17 darab

Ár: 2 723 Ft /darab

51.

2 év
20% akció
Tápegység Dimmelhető - 45 Wattos High Lumen LED panelekhez 45 Watt
V-TAC
Tápegység Dimmelhető - 45 Wattos High Lumen LED panelekhez
Raktáron: 5 darab

Akciós ár: 9 990 Ft /darab
12 488 Ft (-20%)

Vásárlói képek

Modern szálláshely a város szívében - Centrum Apartman SiófokIgényesen kialakított apartman nappalija és ebédlője egy térben led világításokkalModern és stílusos ebédlő sárga-fekete-fehér színvilággalKocsigarázs megvilágíása kazettás álmennyezeti ledpanellelGarázs és melléképület világítás álmennyezeti led panelekkelGarázs világítás nagy 60x60-as led panellelGarázskapu nyitó mellé felszerelt ledpanelErős fényű megvilágítás V-tac 60x60-as led panellel LED panel (600 x 600 mm) 45 Watt - természetes fehér múzeum belső világításáhozMúzeum belső világítása 18W és 45W LED panelekkel

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

  Asztali nézet megjelenítése