Műfű - 8 év garanciával - raktárról!

LED izzó - LED lámpa E27 - E14 - GU10 - G4 - G9 foglalattal

A LED fényforrások különböző foglalattal kaphatóak, melyek tökéletesen beilleszthetőek a korábbi hagyományos fényforrások foglalataiba. A 230 Voltos LED lámpák átalakítás nélkül alkalmasak a korábbi izzók helyettesítésére, ezért a GU10, E14 és E27 foglalatos LED fényforrásokkal nagyon egyszerűvé válik az energiamegtakarítás! További típusokért tekintse át az egyes termékkategóriákat, melyek a lakásban használatos lámpatestek mellett kültéri fényvetőbe, medencelámpába is alkalmasak.

Új termékeink a led izzó - led lámpa e27 - e14 - gu10 - g4 - g9 foglalattal kategóriában, július hónapban »

230 Voltos AR111 LED izzók

AR111 LED lámpa

A 230 Voltról működő AR111-es LED izzók 111 mm fejátmérővel és GU10 fejeléssel rendelkeznek. Ezt a LED izzót jellemzően a mennyezeti mélysugárzókban lévő halogén reflektorlámpák helyettesítésére alkalmazzák. Nagy fényerő és speciális külső forma jellemzi, mely irányított fényű megvilágításoknál hasznos. Az ES111 LED izzó többféle sugárzási szöggel, fényárammal és fényszínnel érhetőek el, ezáltal jól alkalmazható az alábbi területek világítására: divatáru, élelmiszerüzlet, múzeum, kirakat, szállodai szoba, étterem, hálószoba, nappali. A GU10 foglalattal ellátott AR111 LED izzó közvetlenül működtethető a 230 Voltos váltóáramról.
E14 LED izzó

E14 LED lámpa

Az E14 LED izzó foglalat a háztartási égők egyik leggyakrabban használt változata. Az E14 led lámpát kis menetes, kis csavaros, mignon foglalatnak is szokták nevezni és általában gömb, reflektor, cső vagy gyertya alakban kapható. A retrofit E14-es LED izzók méretét és formáját tekintve is jól behelyettesíthetők a korábbi wolfram szálas gyertyaizzók helyére, ugyanakkor akár 70-80%-kal kevesebb áramot fogyasztanak. LED izzó E14 foglalattal, akár 5 év garanciával: tekintse meg széles kínálatunkat!
E14 filament LED: retro, vintage, loft LED izzók

E14 retro, vintage, loft LED izzó

Az E14 filament LED lámpák a legdekoratívabb izzók! A pálcika-szerű led fényforrást mely víztiszta borostyánsárga vagy opál bura öleli körül, melyek jellemzően üvegből készülnek. Két típus a régi idők hangulatát idézi, hiszen ezek a lámpák megjelenésükben nagyon hasonlítanak a régi izzólámpákra (retro, vintage LED izzónak is nevezik). Láng, körte, gyertya, reflektor és csavart formában is elérhetőek, hideg- meleg, extra meleg és természetes fehér színhőmérsékletben.

A Loft stílusú izzók burája opál, a sárga LED chipek így nem látszódnak. Látványos megjelenésük miatt dizájn csillárokban és más nyitott lámpatestekben alkalmazzák, ahol felkapcsolt és lekapcsolt állapotban is esztétikusak. E14-es COG LED lámpa, LED szálas filament égő néven is ismertek ezek az energiahatékony izzók, amelyek akár 100 lumen/Watt hatásfokkal is rendelkezhetnek!
LED izzó E27 foglalattal

E27 LED lámpa

A legrégebb óta használt foglalat a világítástechnikában az E27 jelzésű izzómenet. Nem véletlen, hogy a LED világítás elterjedésével a nagy csavaros égők között is megjelentek LED diódás változatok. Az ANRO webáruházban több mint 260-féle E27 LED izzó közül választhatja ki a teljesítményben és fényerősségben megfelelő terméket. Ismerje meg széles kínálatunkat!
Edison izzó, filament LED retro izzó

E27 retro, vintage, loft LED izzó

A legkorszerűbb technológiának és a hagyományos formáknak az egyvelegét képviselik a filament LED és Edison izzó típusok. Ezek a fényforrások rendelkeznek az összes tulajdonsággal, amelyekkel minden más LED-es készülék is: alacsony fogyasztás és magas teljesítmény hosszú évekig. Amellett, hogy pénztárcakímélő módon szolgáltatnak biztos, erős fényt, tökéletesen visszaadják a régmúlt idők hangulatát is formájukkal és különféle bura-bevonatukkal. Az ANRO Webáruház Edison izzó kínálatából számtalan retro izzó, loft és vintage dizájn közül választhatnak látogatóink: tekintse meg termékeinket!
230 Voltos E40 LED izzók

E40 ipari LED lámpa

Az E40 foglalatos LED izzók alapvetően az E40-es kompakt fénycsövek és fémhalogén fényforrások kiváltására alkalmasak. A legnagyobb csavaros foglalathoz nagy izzó-méret és nagy fényteljesítmény is tartozik, ezáltal általában kereskedelmi környezetben (gyár, raktár, hipermarket, csarnok), ipari reflektorokban, illetve közvilágítási lámpatestekben használatos. A kínálatunkban kapható E40 LED izzók 230 Voltról működnek, hosszú élettartamúak és energiatakarékosak.
G4 LED izzó

G4 (12V) LED lámpa

A kisméretű G4 LED izzó sok más néven is ismert: szokták LED kapszulának, beszúrós izzónak, tüske izzónak és tű izzónak is hívni két villaszerű foglalata miatt. A G4 foglalat elsősorban a kiegészítő és dekorációs világításokban alkalmazható főfények mellé. Ismerje meg az ANRO világítástechnikai webshop G4 izzó kínálatát!
G9 LED izzó termékek

G9 LED lámpa

A G9-es foglalatba illeszkedő LED kapszula izzókat jellemzően kiegészítő fényforrásként használják: kiválóak asztali és oldalfali lámpákba valamint dekorációs fényekként is megállják a helyüket. Kis méretük ellenére akár 7 Wattos G9 izzókat is lehet vásárolni, melyek erős és világos fénnyel borítják be a helyiségeket. A több, mint 30-féle G9 LED izzó termékkel ötletes és hangulatos világítási megoldások alakíthatók ki otthonokban és irodákban egyaránt: nézzen szét az ANRO világítástechnikai weboldalon!
GU10 LED izzók

GU10 LED lámpa

A LED spot izzók előnye, hogy igen sokrétűen felhasználhatóak: alkalmazhatjuk őket a konyhában, a hálószobában, a nappaliban, de irodák, üzletek vagy épp folyosók megvilágítására is kiválóak. A legnépszerűbb a GU10 LED izzó típus: ez a foglalat a leggyakoribb a LED-es spot lámpák között, amelyeket mennyezeti csillárokban vagy beépítve is használhatunk. Webáruházunk kínálatában több mint 100 fajta GU10 LED kapható: találja meg Ön is az igényeinek megfelelő GU10 izzót!
230 Voltos LED izzók G24-Gx53

Gx53 LED lámpa

Az energiatakarékos LED izzók speciális típusa a G24 és G24d jelölésű foglalatok, melyek a CFL kompakt fénycsövek jól ismert fejelése. A rúd formájú G24D LED lámpa a két lábas, kéttűs fénycsövek helyett alkalmazható, amellett, hogy teljesen környezetbarát, hiszen nem tartalmaz higanyt! A Gx53 fejelésű fényforrások jellemzően a bútorvilágító lámpatestek izzója. A lapos és kör alakú Gx53 ledes izzót általában szekrényvilágító lámpatestekben használják fel. A működési feszültség a G24, G24d és Gx53 LED fényforrások esetében is 230 Volt.
12 Voltos MR16 LED izzó

MR16 LED szpotlámpa (12Volt)

A 12 Voltos MR16 LED izzó – vagy másnéven tüskés spot – olyan törpefeszültségről működtethető fényforrás, amely tökéletesen alkalmas a halogén spot égők helyettesítésére. Kiváló fényforrást biztosít álmennyezetbe süllyesztve, falikarokba, konyhaszekrénybe vagy akár a fürdőszoba tükör köré. Az ANRO Webshop kínálatában rengeteg MR16-GU5.3 LED spotlámpa variáció áll az Ön rendelkezésére a körültekintő választáshoz: nézzen szét termékeink között!
R7s LED izzó

R7s-S14 LED lámpa

A LED-es R7s izzó egyre nagyobb népszerűségnek örvend a felhasználók körében. Az R7s foglalat, valamint a hozzá passzoló égő elsősorban kültéri reflektorokban szokott előfordulni, de a nagyobb beltéri helyiségeknél is gyakran használják világításként. Miután az energiabesorolásuk magas, így a magas teljesítményszint mellett roppant költséghatékony a működésük. Tekintse meg az ANRO Webshop R7s LED izzó felhozatalát!
Színes LED izzók

Színes és RGB LED izzók

A színes LED izzók nagyszerű eszközei a hangulatvilágításnak. Az egyszerűen betekerhető, E27-es foglalattal ellátott színes LED izzók a hagyományos lámpatestekbe is könnyen beilleszthetőek, ezáltal pillanatok alatt megváltoztathatjuk a helyiség atmoszféráját! A színes burájú lámpák mellett RGB, azaz színváltós kivitel is elérhető, melyet egy távirányító segítségével állíthatunk a kívánt fényszínre. Válassza az ANRO Webshop kiváló minőségű termékeit!
Medence világítás (IP68)

Tólámpa, medence világítás (IP68)

A medence világítás nem pusztán esztétikai élmény, hanem egyben praktikus baleset megelőzési beruházás is. A különböző színekben pompázó lámpákkal az esti órákban is megfelelő fényviszonyokat teremthetünk a medence, jakuzzi környékén, így mindig láthatjuk, hova lépünk. Az ANRO Webáruházban a legszínvonalasabb nemzetközi márkájú medence lámpa darabokat kínáljuk. Célunk az, hogy termékeink időtálló megoldást nyújtsanak és az alacsony hőtermeléssel és magas energiabesorolással a környezetünket is védjük. Tekintse meg kínálatunkat!
Beépíthető UFO LED lámpa modul

UFO LED lámpa belső modul

A kör alakú mennyezeti lámpák UFO lámpaként is ismertek, az ebben lévő E27-es izzók LED fényforrásokkal is helyettesíthetőek. Ezáltal korszerűsíthetjük és energiatakarékosabbá tehetjük a hagyományos izzós UFO lámpákat, de homogén fénye miatt is kedvelt.

Azért, hogy a beépíthető LED modulokat behelyezzük a lámpatestbe az E27-es foglalatot el kell távolítani és helyére kell szerelni a LED modult, mely kör alakjának köszönhetően kiváló és egyenletes fényt biztosít. A lámpatestbe való beszerelést nagyban megkönnyítik a mágneses tappancsok, valamint hogy a beépíthető led modul már a tápegységet is tartalmazza, ezért  230 Voltról közvetlenül működtethetőek. Újdonság: 12 voltos kivitel!
Foglalat átalakító

Foglalat, foglalat átalakító

A lámpatestek különböző foglalataihoz gyakran nem találni megfelelő foglalatú LED lámpát. A legelterjedtebb és általában legjobb árú fényforrások GU10-es foglalattal kerülnek forgalomba, azonban rengeteg más helyen fel lehetne őket használni, de a lámpatestekben jellemzően E27-es vagy E14-es foglalattal szerelik.
Ilyen és ehhez hasonló problémák leküzdését segítik a foglalat átalakítók, melyekkel pillanatok alatt meg lehet változtatni a lámpák foglalatait.

Amennyiben nem teljesen tájékozott a lámpa foglalatokat illetően, a LED lámpa és kompakt fénycső foglalatok című cikkünket feltétlenül tekintse meg!

Asztali nézet megjelenítése