Blog

Kristály csillárok a nappali világításához

Kristály csillárok a nappali világításához

Utoljára frissítve: 2022. szeptember 19.

A kristály csillár megragadó szépsége a legegyszerűbb enteriőrt is képes átváltoztatni. De nem kell látványos függesztéket választanunk, mert a hagyományos mennyezeti lámpák között is vannak kristállyal dekorált változatok, amelyek diszkréten hoznak eleganciát a lakásba! Fényképes ötletek a kristályos spotok, a függőlámpák és a mennyezeti lámpák alkalmazására.
Fém dekorációs panel erkélyre, mint fali virágtartó

Fém dekorációs panel erkélyre, mint fali virágtartó

Utoljára frissítve: 2022. augusztus 03.

Érdekel, hogy Juditu hogyan dobta fel a zárt erkély hangulatát a Nortene dekorációs paneljével? A helyiségben még volt egy dísztelen falszakasz, amely tökéletes helyet adott a dekorpanelnek és még néhány élő növénynek. Nézzük meg ezt a kreatív ötletet, amellyel még barátságosabbá vált a télikert!
RGB világítás: tökéletes dekoráció

RGB világítás: tökéletes dekoráció

Utoljára frissítve: 2022. július 08.

Az RGB világítás a színváltós fényforrásokkal létrehozható fényekre utal. Többféle módon kivitelezhető a lakáson belül és kívül is, de az bizonyos, hogy bármelyiket válasszuk is a különleges hangulat garantált! A cikkben részletezzük, hogy minek a rövidítése az RGB betűszó, emellett ötleteket is adunk az RGB világítás használatára.
7+1 LED tükörvilágítás

7+1 LED tükörvilágítás

Utoljára frissítve: 2022. június 14.

A fürdőszobai tükör megfelelő megvilágítása nagyon fontos, mert ebben tudjuk ellenőrizni külső megjelenésünket. Falra szerelt és tükörfelületbe integrált megoldások egyaránt léteznek. A legfontosabb, hogy elegendő fényt adjon a lámpatest! A tükörlámpa a helyiség díszítőeleme is lehet, ezért a lakásban uralkodó lakberendezési stílus is befolyásolhatja, hogy végül milyen lámpára esik a választás.
Stílusos terasz fa bútorokkal, fényekkel és növényekkel díszítve

Stílusos terasz fa bútorokkal, fényekkel és növényekkel díszítve

Utoljára frissítve: 2022. június 13.

A kellemes otthoni kikapcsolódáshoz hozzásegíthet egy szuper terasz! Élvezze a kertben töltött időt, vidám környezetben, melynek kialakításához most mutatunk néhány ötletet. Fa teraszbútorok, dézsás növények, hangulatos fények - ilyen egy modern ház külső tere!
Kikapcsolódás és sportversenyek az ANRO majálison!

Kikapcsolódás és sportversenyek az ANRO majálison!

Utoljára frissítve: 2022. május 17.

A munka mellett a szórakozás is nagyon fontos, ezért rendszeresen tartunk céges bulikat. Az idei majálist azonban még különlegesebbé szerettük volna tenni, így munkatársaink mellett a beszállítókat is meghívtuk a rendezvényre, amely végül egy jó hangulatú családias sportnappá nőtte ki magát! Képekkel tarkított beszámolónk következik :)
Mennyezeti spot lámpa

Mennyezeti spot lámpa

Utoljára frissítve: 2022. május 17.

A kedvelt mennyezeti spot lámpa kifejezés többféle világítástípust foglalhat magában: sínrendszeres, falon kívüli, álmennyezetbe süllyeszthető és beépíthető modellek is elérhetőek az áruházunkban. Néhány szóban összefoglaljuk, hogy miért érdemes az ANRO Webshopból rendelnie!
Kis erkélyek 1-2 személyes kerti bútorokkal és hangulatos dekorációkkal

Kis erkélyek 1-2 személyes kerti bútorokkal és hangulatos dekorációkkal

Utoljára frissítve: 2022. május 17.

Az erkélyre és a teraszra ugyan nem tekinthetünk kertként, mégis jól eshet a szabadban meginni egy kávét a napsütésben vagy olvasni egy jó könyvet a friss levegőn. Az ilyen helyzetekre megoldást nyújthatnak az 1-2 személyes kerti bútorok, amelyek kis helyen elférnek és lehetőséget biztosítanak egy kényelmes - pihenő pozíció felvételére. Mutatunk néhány ötletet, hogyan lehet ezt az aprócska területet hangulatosabbá tenni bútorokkal, növényekkel, fényekkel és egyéb kiegészítőkkel!
10 szuper ötlet, ha tetszik a falon kívüli spotlámpa

10 szuper ötlet, ha tetszik a falon kívüli spotlámpa

Utoljára frissítve: 2022. április 19.

A világításról spotlámpák útján is gondoskodhatunk. Ha nincs álmennyezet, akkor a kedvelt spotlámpákból már falon kívüli változat is elérhető. A modern megjelenésű lámpák igény szerinti sűrűségben felszerelhetőek, ezáltal könnyen játszhatunk a fényerővel! Most mutatunk 27 szuper ötletet, miként mutatnak a mennyezeten a modern falon kívüli spotok - és ha tetszik, az ANRO-nál mind elérhető!
Az ANRO Webáruház Megbízható Bolt oklevelet kapott!

Az ANRO Webáruház Megbízható Bolt oklevelet kapott!

Utoljára frissítve: 2022. április 07.

Az Árukereső ár-összehasonlító oldal Megbízható Bolt programja keretében a vásárlók értékelést adnak a webáruházból, a megtörtént vásárlásokat követően. Az ANRO Webáruház 2022 elején megkapta a Megbízható Bolt oklevelet, amely minősítés utal arra, hogy üzletünk magas színvonalú szolgáltatást nyújt az internetes kereskedelem és a vevők kiszolgálása terén. Köszönjük a bizalmat vásárlóinknak!
18 év szakmai tapasztalat
692.700+ elégedett vásárló
429.200+ raktáron lévő termék
184.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került!

Asztali nézet megjelenítése