Süllyeszthető LED panel

Napozóágy, napágy, nyugágy

Napozóágy, napágy, nyugágy Napsütéskor nagyon sokan szeretnek fürdőzni a napon - erre kiválóan alkalmasak a napágyak, melyek állítható háttámlával rendelkeznek a minél kényelmesebb használat érdekében. De a nyugágyak nemcsak napozásra, hanem a hűvösben pihenésre is alkalmasak. A műanyag kerti napágyak jól ellenállnak az időjárás hatásainak is, ezért esőben-napsütésben is kint hagyhatóak. A műanyag nyugágyak teraszon, udvaron, kerti pihenőben, medence környékén, wellness terekben is elhelyezhetőek.

1.

2 év
Keter

Atlantic műrattan napozóágy - cappuccino

10 munkanapon belül

Ár: 35 790 Ft /darab

2.

2 év
Keter

Atlantic műrattan napozóágy - grafit

Ár: 35 790 Ft /darab

3.

3 év
Allibert

Daytona műrattan napozóágy párnával - barna - szürke-bézs

10 munkanapon belül

Ár: 44 990 Ft /darab

4.

3 év
Allibert

Daytona műrattan napozóágy párnával - cappuccino - homok

10 munkanapon belül

Ár: 44 990 Ft /darab

5.

3 év
Allibert

Daytona műrattan napozóágy párnával - grafit - hűvös szürke

10 munkanapon belül

Ár: 44 990 Ft /darab

6.

1 év
20% akció
Curver

Florida műanyag napozóágy - cappuccino

Raktáron: 29 darab

Akciós ár: 14 690 Ft /darab
18 360 Ft (-20%)

7.

1 év
20% akció
Curver

Florida műanyag napozóágy - fehér

Raktáron: 30 darab

Akciós ár: 14 690 Ft /darab
18 360 Ft (-20%)

8.

1 év
20% akció
Curver

Florida műanyag napozóágy - grafit

Raktáron: 28 darab

Akciós ár: 14 690 Ft /darab
18 360 Ft (-20%)

9.

1 év
20% akció
Curver

Florida műanyag napozóágy - sötét zöld

Raktáron: 27 darab

Akciós ár: 14 690 Ft /darab
18 360 Ft (-20%)

10.

2 év
Keter

Pacific műrattan napozóágy - grafit

Ár: 39 990 Ft /darab

11.

2 év
Keter

Pacific műrattan napozóágy - whiskey barna

Raktáron: 1 darab

Ár: 39 990 Ft /darab

12.

1 év
Curver

Roma műanyag napozóágy - fehér

Ár: 18 090 Ft /darab

13.

1 év
10% akció
Curver

Roma műanyag napozóágy - sötét zöld

Raktáron: 1 darab

Akciós ár: 17 990 Ft /darab
19 990 Ft (-10%)

Napágy és nyugágy a kertben

A nyári hőségben sokan szeretnek a kertben heverészni, melyet egy kerti napágyon is meg lehet tenni. A napozóágy nélkülözhetetlen azok számára, akik szeretnek a természetes napfényben napozni (egészségvédelmi ajánlások: a napozás ne a tűző napon történjen és/vagy fényvédő krém alkalmazása javasolt). Mindemellett a nyugágyat sokan csak alvásra és pihenésre használják, de mivel a legtöbb típus párnával vagy anélkül is kényelmes, ezért tökéletesen alkalmas a rövid szunyókálásokhoz is! A különböző megjelenésű napágyak kültéri és beltéri medencék mellett, strandokon és akár tengerparton, vízparton, kempingezés során is használhatóak.

Időjárásálló kerti napozóágy

A Curver napágyak műanyagból készülnek, kivitele ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak, napsugárzásnak is, ugyanakkor télen érdemes zárt helyre vinni vagy letakarni. A műanyag napozóágyak előnye, hogy vízállók és egyben könnyű őket tisztítani. Emellett a Curver műrattan napágyak nagyon tartósak, nem szálasodnak ki, ezért több éven keresztül díszíthetik kertünket és szolgálhatják kényelmünket. Ha mégis szeretnénk óvni a szabad térben kitett hatásoknak, akkor ajánljuk rá a napágyra való kerti védőhuzatot, mellyel a szennyeződésektől is megvédhetjük egyik kedvenc kerti bútorunkat!

Állítható nyugágy

A Curver műanyag napágyak rendkívül komfortosak, hiszen mindegyik típus állítható háttámlával rendelkezik, így nemcsak fekvő pozícióban, hanem részben ülve is el lehet benne helyezkedni. A dönthető háttámasz mellett egyes típusok karfával is fel vannak szerelve, míg a Daytona szett párnával együtt érkezik, ezzel még kényelmesebbé téve a kerti pihenést. Az összecsukható napozóágyat szükség esetén egyszerűbb szállítani, mint a fix kivitelű típusokat.

Értékelések a Curver napágyakkal kapcsolatban

A Curver napágyakkal kapcsolatban sok pozitív véleményt és tapasztalatot ismerünk, melyek szerint háton fekve és hason fekve is jól használhatóak, könnyen tisztíthatóak, esztétikusak vagy éppen hogy készre szerelve kerülnek kiszállításra, mindemellett hosszú évek óta vannak a piacon, mely garanciát jelenthet a kiváló minőségre. A Curver termékek széles skálája érhető el webáruházunkban, melyet külső raktárról rövid határidővel tudunk házhoz szállítani. Ha mégsem találja meg az Önnek megfelelő modellt, kérje ügyfélszolgálatunk segítségét!

Asztali nézet megjelenítése