Ablakstukkó, ablak díszléc

Ablakstukkó, ablak díszléc Egy lakás, iroda vagy intézmény esetében nem csak a lakberendezésre javasolt időt fordítani, hanem a külső dizájnra is. Ez az, ami legelőször megragadja az ember figyelmét, így ha kellő energiát fordítunk a kialakítására, akkor kellemes benyomást kelthetünk a hozzánk érkezőkben. Az épületek kültéri díszítésére tökéletes megoldás lehet az ablakstukkó, amely hosszú évek óta nagy népszerűségnek örvend. Webáruházunk széles ablak díszléc kínálattal rendelkezik: tekintse meg termékeinket!
1.
Garancia: 2 év
Ablak szett-01
2 munkanapon belül
Ár: 12 565 Ft /darab
2.
Garancia: 2 év
Ablak szett-02
2 munkanapon belül
Ár: 7 318 Ft /darab
3.
Garancia: 2 év
Ablak szett-03
2 munkanapon belül
Ár: 9 720 Ft /darab
4.
Garancia: 2 év
Ablak szett-04
2 munkanapon belül
Ár: 9 310 Ft /darab
5.
Garancia: 2 év
Ablak szett-05
2 munkanapon belül
Ár: 9 227 Ft /darab
6.
Garancia: 2 év
Ablak szett-06
2 munkanapon belül
Ár: 6 688 Ft /darab
7.
Garancia: 2 év
Ablak szett-07
2 munkanapon belül
Ár: 18 421 Ft /darab
8.
Garancia: 2 év
Ablak szett-08
2 munkanapon belül
Ár: 14 582 Ft /darab
9.
Garancia: 2 év
Ablak szett-09
2 munkanapon belül
Ár: 8 894 Ft /darab
10.
Garancia: 2 év
Ablak szett-10
2 munkanapon belül
Ár: 9 286 Ft /darab
11.
Garancia: 2 év
Ablak szett-11
2 munkanapon belül
Ár: 5 749 Ft /darab
12.
Garancia: 2 év
Ablak szett-12
2 munkanapon belül
Ár: 17 920 Ft /darab
13.
Garancia: 2 év
Ablak szett-12 - felületkezelt
5-7 munkanapon belül
Ár: 33 550 Ft /darab
14.
Garancia: 2 év
Ablak szett-16
2 munkanapon belül
Ár: 13 488 Ft /darab
15.
Garancia: 2 év
Ablak szett-18
2 munkanapon belül
Ár: 7 168 Ft /darab
16.
Garancia: 2 év
Ablak szett-105E - felületkezelt
5-7 munkanapon belül
Ár: 18 714 Ft /darab

Ablakstukkó az ANRO webshopjában: miért érdemes minket választani?

Többféle stílus és mintázat

Webáruházunkban igyekszünk vásárolóink minden igényét kielégíteni, ezért kínálatunkban egyszerűbb, visszafogottabb mintázatú és gazdagabb, díszesebb motívumokkal ellátott ablakstukkó közül is lehet válogatni. Legyen szó klasszikus és polgári házakról, vagy minimal és modern stílusú ingatlanokról, mi minden esetben megoldást tudunk nyújtani Önnek. Ha bizonytalan, hogy melyik ablak díszléc lenne az Ön számára a legmegfelelőbb, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a kiválasztásban!

Egyedi kialakítás

Az ANRO webshopjában található kültéri ablak stukkó egyéni méretek szerint vágható, így Ön bátran személyre szabhatja és ízlésének megfelelően alakíthatja ezt. Az ablak díszléc minden eleme külön is megvásárolható, így Ön egyénileg csökkentheti vagy növelheti a megvásárolni kívánt ablakstukkó mennyiségét. Ezek földszinti és emeleti ablakok dekorálásához, kisebb és nagyobb méretű ablakokhoz egyaránt használhatók. Ha modernebb és figyelemfelkeltőbb megoldást szeretne, alkalmazhat 3D hatású polisztirol díszlécet is a nyílászáró körül – ez garantáltan kiemeli majd az ablak megjelenését.

Különleges homlokzati díszítés

A stukkó ablak köré is felragasztható, így tovább emelhető a ház külső megjelenése. A kültéri ablak stukkó nagyon jól hangsúlyozza a különleges formájú nyílászárókat, de használhatja ezt egyszerűen csak keretezésre, amellyel könnyen megszakíthatja az egyhangú homlokzatvakolatot. Ha a homlokzati ablakait szeretné valamilyen díszléccel dekorálni, a kínálatunkban lévő komplett ablakszettekből vagy az igény szerint összeválogatható kültéri díszlécekből biztosan megtalálja a megfelelőt.

Időtálló ablakstukkó dekoráció

Ha időtálló díszítésben gondolkodik, a polisztirol ablakdísz ideális választás lehet az Ön számára. Ilyenkor, a személyes preferenciák mellett, ajánlott figyelembe venni az épület kialakítását is, mivel ez nagyban befolyásolja a kültéri ablak stukkó tartósságát.

ANRO ablakszettek: mit tartalmaznak?

A polisztirol ablakdísz szett egy olyan díszítőelem-összeállítást takar, amely alkalmas az akár 150x150 cm ablakok díszítésére is. Az ablakszetteknél mindig fel van tüntetve, hogy milyen dekorelemeket tartalmaz és hogy milyen mennyiségben. Jellemzően a szemöldök (ablak felső része), a könyöklő (ablak alsó része) és az oldalsó területek díszítésére kínál különböző profilú dekorléceket. A dekorlécek egyhangúságát kisebb stukkók, ékkövek, konzolok, oszlopok, középdíszek alkalmazásával törhetjük meg. Az elemek igény szerint variálhatók, lehetőséget adva ezáltal az egyéni méretű nyílászárók dekorációjára is.


További kérdései lennének a terméket vagy a szállítást illetően? Munkatársaink szívesen válaszolnak rájuk kapcsolati oldalunkon. Keressen minket bátran!

18 év szakmai tapasztalat
744.200+ elégedett vásárló
455.200+ raktáron lévő termék
195.300+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése