Műfű - 8 év garanciával - raktárról!

Ablakstukkó, ablak díszléc

Ablakstukkó, ablak díszléc Egy lakás, iroda vagy intézmény esetében nem csak a lakberendezésre javasolt időt fordítani, hanem a külső dizájnra is. Ez az, ami legelőször megragadja az ember figyelmét, így ha kellő energiát fordítunk a kialakítására, akkor kellemes benyomást kelthetünk a hozzánk érkezőkben. Az épületek kültéri díszítésére tökéletes megoldás lehet az ablakstukkó, amely hosszú évek óta nagy népszerűségnek örvend. Webáruházunk széles ablak díszléc kínálattal rendelkezik: tekintse meg termékeinket!

1.

2 év
ANRO

Ablak szett-01

2 munkanapon belül

Ár: 10 103 Ft /darab

2.

2 év
ANRO

Ablak szett-02

2 munkanapon belül

Ár: 5 924 Ft /darab

3.

2 év
ANRO

Ablak szett-03

2 munkanapon belül

Ár: 7 919 Ft /darab

4.

2 év
ANRO

Ablak szett-04

2 munkanapon belül

Ár: 7 602 Ft /darab

5.

2 év
ANRO

Ablak szett-05

2 munkanapon belül

Ár: 7 521 Ft /darab

6.

2 év
ANRO

Ablak szett-06

2 munkanapon belül

Ár: 5 387 Ft /darab

7.

2 év
ANRO

Ablak szett-07

2 munkanapon belül

Ár: 15 254 Ft /darab

8.

2 év
ANRO

Ablak szett-08

2 munkanapon belül

Ár: 11 783 Ft /darab

9.

2 év
ANRO

Ablak szett-09

2 munkanapon belül

Ár: 6 417 Ft /darab

10.

2 év
ANRO

Ablak szett-10

2 munkanapon belül

Ár: 6 278 Ft /darab

11.

2 év
ANRO

Ablak szett-11

2 munkanapon belül

Ár: 4 296 Ft /darab

12.

2 év
ANRO

Ablak szett-12

2 munkanapon belül

Ár: 15 195 Ft /darab

13.

2 év
ANRO

Ablak szett-16

2 munkanapon belül

Ár: 8 913 Ft /darab

14.

2 év
20% akció
ANRO

Ablak szett-18

2 munkanapon belül

Akciós ár: 5 327 Ft /darab
6 659 Ft (-20%)

Ablakstukkó az ANRO webshopjában: miért érdemes minket választani?

Többféle stílus és mintázat

Webáruházunkban igyekszünk vásárolóink minden igényét kielégíteni, ezért kínálatunkban egyszerűbb, visszafogottabb mintázatú és gazdagabb, díszesebb motívumokkal ellátott ablakstukkó közül is lehet válogatni. Legyen szó klasszikus és polgári házakról, vagy minimal és modern stílusú ingatlanokról, mi minden esetben megoldást tudunk nyújtani Önnek. Ha bizonytalan, hogy melyik ablak díszléc lenne az Ön számára a legmegfelelőbb, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a kiválasztásban!

Egyedi kialakítás

Az ANRO webshopjában található kültéri ablak stukkó egyéni méretek szerint vágható, így Ön bátran személyre szabhatja és ízlésének megfelelően alakíthatja ezt. Az ablak díszléc minden eleme külön is megvásárolható, így Ön egyénileg csökkentheti vagy növelheti a megvásárolni kívánt ablakstukkó mennyiségét. Ezek földszinti és emeleti ablakok dekorálásához, kisebb és nagyobb méretű ablakokhoz egyaránt használhatók. Ha modernebb és figyelemfelkeltőbb megoldást szeretne, alkalmazhat 3D hatású polisztirol díszlécet is a nyílászáró körül – ez garantáltan kiemeli majd az ablak megjelenését.

Különleges homlokzati díszítés

A stukkó ablak köré is felragasztható, így tovább emelhető a ház külső megjelenése. A kültéri ablak stukkó nagyon jól hangsúlyozza a különleges formájú nyílászárókat, de használhatja ezt egyszerűen csak keretezésre, amellyel könnyen megszakíthatja az egyhangú homlokzatvakolatot. Ha a homlokzati ablakait szeretné valamilyen díszléccel dekorálni, a kínálatunkban lévő komplett ablakszettekből vagy az igény szerint összeválogatható kültéri díszlécekből biztosan megtalálja a megfelelőt.

Időtálló ablakstukkó dekoráció

Ha időtálló díszítésben gondolkodik, a polisztirol ablakdísz ideális választás lehet az Ön számára. Ilyenkor, a személyes preferenciák mellett, ajánlott figyelembe venni az épület kialakítását is, mivel ez nagyban befolyásolja a kültéri ablak stukkó tartósságát.

ANRO ablakszettek: mit tartalmaznak?

A polisztirol ablakdísz szett egy olyan díszítőelem-összeállítást takar, amely alkalmas az akár 150x150 cm ablakok díszítésére is. Az ablakszetteknél mindig fel van tüntetve, hogy milyen dekorelemeket tartalmaz és hogy milyen mennyiségben. Jellemzően a szemöldök (ablak felső része), a könyöklő (ablak alsó része) és az oldalsó területek díszítésére kínál különböző profilú dekorléceket. A dekorlécek egyhangúságát kisebb stukkók, ékkövek, konzolok, oszlopok, középdíszek alkalmazásával törhetjük meg. Az elemek igény szerint variálhatók, lehetőséget adva ezáltal az egyéni méretű nyílászárók dekorációjára is.


További kérdései lennének a terméket vagy a szállítást illetően? Munkatársaink szívesen válaszolnak rájuk kapcsolati oldalunkon. Keressen minket bátran!

Asztali nézet megjelenítése