LED panel

A LED-es mennyezeti lámpatestek egyik fontos csoportját képezik az ultravékony LED panel termékek. Lakossági és üzleti világításhoz szükséges lámpatestek egyaránt széles választékban elérhetők webáruházunkban. Kedvező LED panel árak, szupergyors országos kiszállítás: ismerje meg kínálatunkat!

LED panel lámpatestek az ANRO webshopon: mi szól mellettünk?

Brutálisan nagy LED panel felhozatallal rendelkezünk

Amikor azt mondjuk, hogy széles termékpalettával várjuk vásárlóinkat, azt komolyan is gondoljuk: virtuális polcainkon több száz LED panel elérhető! Legyen szó méretről, típusról, funkcióról vagy megjelenésről, nálunk biztosan megtalálja azt a kialakítást, amit keres.

A kör és négyzet alakú változatok mellett megtalálhatóak még üveg keretes, króm keretes vagy éppen keret nélküli verziók is. Emellett álmennyezetbe szerelhető, gipszkartonba süllyeszthető vagy utólagosan falra szerelhető típusok is megvásárolhatók, de még a fürdőszobai fénypanelt is találhat magának. Emellett természetesen bővelkedünk kiegészítőkben is, mint függesztő drótok, kiemelők és süllyesztők, dimmelhető tápegységek és más hasznos kellék.

LED panellámpa kínálat elismert gyártóktól

Webáruházunkban Ön csakis elismert gyártók LED-es fényforrásaival találkozhat, amelyekre sokáig lehet számítani. A V-TAC, Kanlux, Elmark, Avide és Nedes márkájú termékek híresek hosszú élettartamukról és megbízható működésükről. Forgalmazott készülékeinknél fontosnak tartjuk, hogy biztosítva legyen a garanciális háttér – ennek értelmében minden LED panelünkre típustól függően 1-5 év garancia is vonatkozik.

Villámgyorsan kiszállítjuk termékeinket

Csapatunk minden esetben kimondott gondot fordít a weboldalunkon leadott megrendelések mihamarabbi kézbesítésére. A tranzakció beérkezését követően nagy tárolási pacitásunknak köszönhetően gyorsan összeállítjuk csomagját, majd átadjuk azt a futárszolgálatnak. Központi raktáron tárolt termékeinket akár 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk a megadott címre, a külső raktárunkban lévő fényforrások esetében 5-7 munkanap várakozási idővel kell számolni.

ANRO Díszléc: LED világítás szakértőktől

Cégünk több, mint 18 év tapasztalattal rendelkezik az épületdíszítés és világítástechnika területén. Ez idő alatt tekintélyes szaktudást sikerült elsajátítani, amellyel valóban hasznos segítséget tudunk nyújtani vásárlóink számára. Segítőkész csapatunkra minden körülmények között számíthat a tanácsadástól kezdve a termékinformáláson át útmutatásig az optimális fényforrás típus kiválasztásához: keressen minket!

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keresse az Ügyfélszolgálatunkat!

60x30 cm-es LED panel

60x30 cm-es LED panel

A hagyományos egyenes fénycsöves lámpatestek kiváltására készült LED panelek előnye, hogy a hagyományostól eltérő méretekben is kaphatók, mint pl. a 30 cm széles és 60 cm hosszúságú típus. A kisebb méretű és teljesítményű LED panelekkel a kisebb helyiségek, folyosók megvilágítását is hatékonyan meg lehet oldani, vagy nagyobb számú LED panelt beépítve egyenletesebb megvilágítást lehet létrehozni, a felhasznált teljesítmény növelése nélkül.

60x60 cm-es LED panel

LED panel 60x60cm beépíthető - függeszthető - süllyeszthető

A LED panelek ultravékony lámpatestek, melyek a kazettás álmennyezetekhez készültek, de számtalan más módon is beépíthetőek. Akár a gipszkarton síkjába is építhető süllyesztő kerettel, vagy sodronyra függesztve extravagáns lámpatestet kapunk. Az egyszerűbb designt a falonkívüli beépítőkeretekkel érhetjük el, melyekkel akár beton födémre is szerelhetjük a LED paneleket.

A négyzet alakú LED panelek mutatós és modern világítótestek, melyek otthonokban, nappalikban, folyosókon, irodákban, üzletekben, éttermekben is kiváóan alkalmazhatóak. Minimal design irodákhoz függesztve kifejezetten ajánlott.

A LED panel lámpa olyan energiatakarékos világítótest, amelyben a fényt a lámpaházba integrált led-ek biztosítják. Az alacsony káprázásról az opál előlapok gondoskodnak, de kifejezetten az UGR jelölésű LED panelek alacsony káprázásúak.

A nagy méretű 30-70 Wattos LED panelekkel jellemzően a kompakt fénycsöves armatúrákat lehet kiváltani, fényerejük 3000-6000 lumen között alakul. Összehasonlításképpen, egy 100 Wattos halogén izzó fényárama 1300 lumen.

120x30 cm-es LED panel

120x30 cm-es LED panel

A LED panelek kedvező világítási paraméterei mellett óriási előnye a nagy méretválaszték, melynek kiváló példája a 120x30 cm-es LED panel típus. A hosszú és vékony LED panelek exkluzív megjelenést biztosítanak akár irodai, akár otthoni felhasználás esetén. A 120x30 cm-es LED panelek ráadásul több módon is beépíthetőek, hiszen akár kazettás álmennyezetbe, akár gipszkartonba is beépíthetőek süllyesztett módon. Azonban beton födém esetén sem kell lemondanunk a 120x30 cm-es LED panelekről, hiszen falon kívüli kiemelő keretet is kínálunk hozzájuk, valamint függesztő sodronyokat is, mellyel bármilyen felületre felszerelhetőek a LED panelek.

Csillagos égbolt LED panel

Csillagos égbolt lámpa

Nyári estéken nincs is annál jobb program, mint a tiszta, csillagos eget kémlelni. A különleges fényeknek köszönhetően megnyugtató és ugyanakkor magával ragadó érzés fog el bennünket: legszívesebben egész évben kiélveznénk ezt a csodás látványt. A csillagos égbolt lámpa a nyári csillagos mennybolt érzését nyújtja, így otthonunkban akár minden este felidézhetjük a kellemes élményt. A lámpa apró fénypontjai kiváló hangulatvilágítást eredményeznek a hálószobában, nappaliban és gyerekszobában egyaránt. Tekintse meg minőségi termékeinket!

Falon kívüli LED panel, kör

Falon kívüli LED panel, kör

A falon kívüli LED lámpák fontos csoportja a falra szerelhető LED panelek. A mennyezetre szerelhető LED panel a hagyományos izzós és a kompakt fénycsöves mennyezeti lámpatestek felváltását célozza. Magassága mindössze 3-5 cm, így kis belmagasságnál is helytakarékos. A mennyezeti panellámpa négyzet és kör formában kapható, esztétikus külseje miatt családi házakban, üzlethelyiségekben, társasházakban is felszerelhető. Az opál bura nemcsak a LED-eket takarja el, hanem az egyenletes fényszórásról is gondoskodik. Fővilágításra alkalmasak, de teljesítménytől függően polcvilágítási és általános világításra is alkalmas. A fali SMD LED panel felcsavarozható a beton plafonra, tégla mennyezetre, gipszkarton felületre is. A ledes panellámpák hidegfehér, melegfehér, középfehér színhőmérsékletben és 6-48 Watt teljesítménnyel kaphatóak. IP44, IP54 és IP65 védettségű LED panelek is kaphatóak, melyek vizes helyiségek, fürdőszoba világításhoz is alkalmasak!

Falon kívüli LED panel, négyzet

Falon kívüli LED panel, négyzet alakú

A falon kívüli LED panelek négyzet alakban is elérhetőek, ráadásul igen nagy méretválasztékban, hiszen 9 cm-től egészen 43 cm oldalhosszúságig tart jelenleg a kínálat. A falon kívüli beépítésnek köszönhetően mind gipszkarton álmennyezetre, mind betonfödémre egyszerű a beépítésük. Az energiatakarékos LED diódáknak köszönhetően a falon kívüli LED panelek is alacsony fogyasztás mellett kínálnak nagy fényerőt. Akár fővilágításként, akár kiegészítő világításként is alkalmazhatjuk ezeket a LED paneleket, sőt: az oldalvilágítós típusok akár dekorációs világításra is alkalmasak!

Fürdőszobai LED panel

Fürdőszobai LED panel

Vásárlóink egyre nagyobb számban választanak LED panelt a fürdőszoba világítására. Ebben a kategóriában összeszedtük az összes LED panelt, melynek IP védelme legalább IP44-es, azaz vize, párás helyre is megfelelőek, vagy akár kültérre is beépíthetőek. A Fürdőszobai LED panel kategóriában megtalálhatóak az ultravékony 30x60 cm-es, 60x60 cm-es és 120x30 cm-es LED panelek mellett a kisebb méretű kör és négyzet alakú LED panelek falon kívüli és süllyeszthető változatai is.

LED panel kiegészítő

LED panel kiegészítő

A nagy méretű, azaz 30x60 cm-es, 60x60 cm-es és 120x30 cm-es vékony LED panelekhez számos kiegészítőt kínálunk! Egyrészről ha nem kazettás álmennyezetbe akarjuk beépíteni őket, akkor máris három lehetőség is kínálkozik: a LED panel süllyesztő keretekkel a gipszkarton felületébe süllyeszthetjük ezeket a LED panel lámpákat, így a mennyezetből szinte egyáltalán nem emelkednek ki. A falon kívüli LED panel tartók tartók a beton födémek esetén tesznek jól szolgálatot, hiszen itt nincs lehetőség a süllyesztésre. Ebben az esetben a keretet kell a mennyezetre csavarozni, majd a LED panelket oldalról becsúsztatni. A LED panel függesztőket pedig mindkét mennyezet típus esetén használhatjuk. A függesztősodronyok célja az, hogy a LED paneleket a megvilágított felülethez közelebb eresszük, így kisebb teljesítmény is nagyobb fényerőt biztosíthat a munkafelületen.

Süllyeszthető LED panel, kör

LED panel süllyeszthető

A falba süllyeszthető LED lámpatestek kedvelt eleme a beépíthető LED panel. A beépíthető mennyezeti LED lámpa nappali, folyosó, hálószoba, konyha, iroda, dolgozószoba, üzlethelyiség, étterem és más kereskedelmi egység megvilágítására is alkalmas. A vékony panellámpa nagyon jól mutat a gipszkarton álmennyezetekben, kapható diszkrét fehér kerettel és modern krómszürke kerettel is. Kiváló fényerővel rendelkezik, melyet az opál fedőbura még kellemesebbé, káprázásmentesebbé tesz. A beépíthető LED panel kör formában is kapható, beépített LED fényforrással, fehér színű fénnyel ( hideg-, meleg-, természetes fehér és változtatható színhőmérsékletű kivitelben is). Az IP20-as álmennyezeti LED panel szobák, vízmentes helyiségek megvilágítására való, de kínálatunkban IP44, IP65 védettségű fürdőszobai LED panelt is találhat a vizes helyiségek megvilágításához.

Süllyeszthető LED panel, négyzet

Süllyeszthető LED panel, négyzet

A modern lakberendezésben, lakásvilágításban a LED fényforrások elterjedésével hangsúlyos szerepet kaptak a négyzet alakú LED panelek. A négyzet alakú LED panelek gyors előretörésének az oka, hogy sokkal jobban beleillenek a mai minimál stílusú belső terek hangulatába. Természetesen a szokásos előnyöket a négyzet alakú LED panelek is biztosítják: a viszonylag nagy, homogén világító felület egyenletes fényeloszlást kínál, magas fényerő mellett, vakítás és káprázásmentesen. A süllyeszthető LED paneleket jellemzően gipszkarton álmennyezetekbe szokták beépíteni, de a rugós rögzítési mód akár a bútorlapba való beszerelést is lehetővé teszi.

18 év szakmai tapasztalat
679.000+ elégedett vásárló
414.300+ raktáron lévő termék
184.300+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került!

Asztali nézet megjelenítése