Gerenda hatású díszítőelemek és fa hatású deszka, léc burkolatok

LED lámpatest

Új termékeink a led lámpatest kategóriában, augusztus hónapban »

Asztali lámpa, éjjeli lámpa (ledes)

Asztali lámpa, éjjeli lámpa (ledes)

Asztali lámpák, vagy éjjeli lámpák a stílusos hangulatvilágításhoz! A kellemes környezet alapeleme, a megfelelő mennyiségű és térben szétosztott megvilágítás. Az asztali lámpák az éjjeliszekrényre helyezve praktikus fényforrások lehetnek akár pihenéshez, akár az ágyban való olvasáshoz is.
LED fali lámpa

Fali LED lámpa - beltéri

A LED fali lámpa hasznossága elvitathatatlan. Többek között azért, mert különleges fényhatást biztosít a lakásban, segítségével pedig hangulatossá és élettel telivé tehetőek a különböző helyiségek. A beltéri fali lámpa ugyanakkor lekapcsolt állapotában is dekoratív megjelenésű, és önmagában is képes díszíteni a belső teret. Webáruházunkban számos LED fali lámpa található: tekintse meg egyedi termékeinket!
Kültéri fali lámpa

Fali LED lámpa - kültéri

A LED kültéri fali lámpa kiválóan alkalmas a külső terek megvilágítására, legyen szó a ház melletti járdáról vagy akár teraszokról, pavilonokról. A kültéri lámpa védett a nedvességgel, vízzel szemben, ezért esőben is gond nélkül használható. Kültéri falikar az ANRO világítástechnikai webáruházban: ismerje meg széles kínálatunkat!
Fürdőszobai LED lámpa

Fürdőszobai LED lámpa

A fürdőszobai világítást általában két részre szoktuk bontani, egyrészt a mennyezeti lápatestekre, melyek a fővilágítást adják és a fürdőszobai fali lámpákra, melyekkel a helyi világításokat pl. a tükörvilágítást adják. A mennyezeti típusokból számtalan kialakítást talál akár a Fürdőszobai LED panel, vagy pl. az UFO LED lámpa kategóriánkban. Fürdőszoba világításra csak a megfelelő vízvédelemmel ellátott, legalább IP44-es lámpatestek alkalmasak, így kiválasztásnál mindenképpen ezt vegyük elsősorban figyelembe.
Íróasztali LED lámpa

Íróasztali LED lámpa

Egy minőségi LED asztali lámpa fénye nem csak a szemnek, de a környezetnek is hasznos. Hangulatosabbá és esztétikusabbá varázsolhatja otthonunkat, miközben egyedi ízlésünket is visszatükrözi. A beépített LED fényforrás a tudatos energiahasználatban játszik szerepet. A folyamatosan bővülő webshopunkban a legkülönfélébb és legmarkánsabb asztali lámpák közül választhat, amelyeket kedvező árakon és akár 5 év gyártói garanciával is kínálunk.
Irodai LED lámpa telefontöltővel

Irodai LED lámpa telefontöltővel

Irodai vagy homeoffice munka során sokszor használunk helyi világításokat az íróasztalunkon. Ennek alapvető előnye, hogy a kisebb teljesítményű lámpákkal is nagy fényerőt érhetünk el, hiszen a fényforrás egészen közel kerül a megvilágított felülethez. A mindennapi életünk és főleg munkánk szerves részét képezi a mobiltelefon, melyek töltését több módon is megoldhatjuk, de az irodai lámpába integrált telefontöltő egy igazán praktikus módszer erre. Az indukciós telefontöltőre csak rá kell helyeznünk a telefont és máris tölt! A töltővel egybeépített irodai lámpák ráadásul csökkentik az asztalt behálózó kábelek számát is.
Ledes kerti állólámpa és kültéri LED állólámpa

Kerti LED állólámpa

Energiatakarékos kertvilágítás alakítható ki a ledes kerti állólámpák segítségével. A LED fényforrással egybeszerelt típusok kevés áramot fogyasztanak, hosszú élettartamúak. Emellett fényszín tekintetében is van választási lehetőség, hiszen meleg fehér, természetes fehér és hideg fehér színhőmérsékletű típusok érhetőek el.

A többféle magasságú kültéri LED állólámpák nagyszerűen alkalmasak járdák, sétányok megvilágítására. A modern formának és színeknek köszönhetően mindenféle stílusú kertben esztétikus elemei lehetnek a kültéri világításnak! Az IP44 és IP65 minősítésű lámpák szabad téren, esőnek kitett helyen is jól alkalmazhatóak.
Konnektor lámpa leddel

Konnektor lámpa leddel

A közvetlenül a konnektorba dugható LED lámpák két típusát is kínáljuk. Az első csoportba a kisebb teljesítményű irányfények tartoznak, melyek nagyságrendileg 1 Wattos fogyasztással rendelkeznek. Elsősorban az éjszakai közlekedést segítik elő, hiszen sötétben felkapcsolnak, majd folyamatosan világítanak, de nem túl nagy fénnyel, így aludni is nyugodtan lehet mellettük. A másik konnektor lámpa csoportot a konnektorba dugható LED lámpák jelentik. Ezek jellemzően egy falikarra hasonlítanak, általában forgatható fejűek, így állítható a világítási irányuk. Itt már nagyobb teljesítményű fényforrást és kapcsolót is találhatunk, ezeket akár éjjeli lámpának, olvasólámpának is használhatjuk. Elsősorban hotelekben találhatjuk meg őket az ágytámla vagy ágy fölötti világítások esetén.
LED állólámpa

LED állólámpa

Egy hangulatos hálószoba vagy nappali berendezéséhez, kialakításához a megfelelő fények léte esszenciális. A különböző lámpák, rejtett világítások száma és elhelyezése nagy hatással lesz a végeredményre. A szokásos díszléces rejtett világítás vagy asztali lámpák mellett azonban, ha van hozzá hely akkor mindenképpen érdemes egy-két állólámpában is gondolkodni, hiszen a nagy méretű, a tér egységét megtörő modern állólámpák használatával különleges belső terek alakíthatóak ki.
LED bútorvilágítás szpot lámpával

LED bútorvilágítás - szpot

LED konyhapult világítás, bútorvilágító lámpa

LED konyhapult világítás

A konyhapult világításnak is használható bútorvilágító lámpatestek többnyire polc alatt vagy szekrényben elhelyezett LED lámpatestek, melyek vonalvilágításra alkalmasak. A T5 fénycsöves lámpatesteket kiváltó bútorvilágító LED armatúrák praktikusak, mert a beépített LED fényforrás miatt bekapcsolás után azonnal teljes fényerővel világítanak, nem vibrálnak, kevés hőt termelnek, alacsony fogyasztásúak és hosszú élettartamúak. A 230 Voltos hosszúkás led pultvilágítók nemcsak konyhai munkalap világítására alkalmasak, hanem akár az íróasztalhoz, műhelyasztalhoz is. A ledes bútorlámpák gardróbszekrénybe, öltözőszekrénybe, könyvespolcokra, ágy feletti polcokra, tükörhöz szerelve is praktikus fényt nyújthatnak. A LED-es bútorvilágítások kellemes szórt fényt biztosítanak. A T5 LED fénycsöves bútorvilágítók 30 cm-es, 60 cm-es és 120 cm-es hosszban is kaphatóak, nagy része saját kapcsolóval is rendelkezik, ami megkönnyíti a lámpatest mindennapos használatát!
LED talajlámpák, LED taposólámpák

LED talajlámpa, taposólámpa

A kültéri talajba építhető LED lámpák a kerti és udvari világítás különleges elemei! A LED talajlámpák nagyszerűen alkalmasak dekorációs és funkcionális világítás kialakítására is. Balesetvédelmi szempontból is lehet jelentősége a földbe, útba, térkőbe, járdába, padlóba, csempébe besüllyesztett világításnak, mely segíti a sötét kertben való tájékozódást is.

A kültéri süllyesztett talajlámpák legnagyobb része teljesen belesimul térburkolat vagy gyep szintjébe, ugyanakkor ezek a lámpák általában lépésállóak, tehát gyalogosan lehet rajtuk közlekedni (némely típuson autóval, gépjárművel is át lehet hajtani). Néhány típus földbe szúrható, így utólagosan is könnyen telepíthető.
LED UFO lámpa, kerek és szögletes mennyezeti LED lámpák

LED UFO lámpa

A hagyományos foglalatos UFO lámpák leváltására érkeztek a led UFO lámpák. A LED techológiával szerelt mennyezeti LED lámpák sokkal kisebb energiával, mégis legalább akkora vagy nagyobb fényerőt biztosítanak, mint a fénycsöves vagy a normál izzós mennyezeti lámpák. Bár a foglalatos UFO lámpákba lehetséges foglalatos LED lámpát is építeni, sajnos azok a világítási szög miatt nem igazán jó alternatívák. A leddel egybeépített mennyezeti UFO lámpák felépítésükből adódóan sokkal jobb világítási képpel rendelkeznek, mint a lámpákat fekvő módon használó hagyományos társai. Az UFO lámpák legnagyobb része szinte törhetetlen, sárgulásra nem hajlamos műanyag burával érkezik, segítve ezzel a könnyű tisztítást és a hosszú élettartamot.
LED UFO lámpa mozgásérzékelővel

LED UFO lámpa mozgásérzékelős

Mennyezetre vagy akár oldalfalra is szerelhető, a hagyományos formavilágot idéző ledes UFO lámpák mozgásérzékelővel ellátott változatai. A beépített mozgásérzékelővel rendelkező LED mennyezeti lámpák igen praktikusak akár beltéri, akár kültéri használatra is. Segítségükkel egyszerűen készíthetünk világítást akár a ház bejáratához is, így sötétben sem kell keresni a kapcsolót. Az automatikusan felkapcsolódó mennyezeti LED lámpák világítási ideje állítható, illetve a beépített fényérzékelő csak a megadott szürkületi szint elérése után engedi bekapcsolni a világítást. A mozgásérzékelős UFO LED lámpák karbantartása igen csekély, mindössze tisztítani kell néha őket, melyet segítenek a szinte törhetetlen műanyag burák és a sárgulásra nem hajlamos bura alapanyag.
LED-es csillár, LED függeszték

LED-es csillár, LED függeszték

A belső terek kialakításában nagyon fontos a világítás, melyben alapszintű a megfelelő központi világítótest kiválasztása. A modern nappalik, konyhák, étkezők legfőbb világítását egy csillár vagy függőlámpa adja, amelyből már ledes változatot is kínálunk. A LED függeszték és a ledes csillár formatervezett példányai bármelyik lakást különleges módon tudnak bevilágítani. A függeszthető design LED csillárok egyedi formákkal (spirál, kör, stb.) teszik még vonzóbbá a lámpatestet. A LED mennyezeti lámpákból egyszerűbb, hagyományosabb formák is elérhetőek, melyek közvetlenül a plafonra szerelhetőek, így diszkréten látva el helyiségvilágítási feladatukat. A fali lámpákból LED spotos verziók is elérhetőek, az egy lámpafejes falikarok az oldalfalra szerelve biztosíthatják a helyi világítást. A több lámpafejet tartalmazó mennyezeti LED spotlámpák a plafonra szerelhetőek, onnan irányítható a fényük (külön-külön is) a kívánt irányba. Mindegyik ledes lámpát beltéri használatra tervezték, konyha, nappali, étkező, hálószoba, iroda, folyosó világításra.
Ledes házszámtábla

Ledes házszámtábla

Épületeink házszámtáblával ellátni törvényi kötelezettség, azonban ennek stílusosan is eleget tehetünk. A világító házszámtábla, vagy más néven a LED házszámtábla igazán egyedi módot ad a házszámunk megmutatására. A világító házszámtáblák készülhetnek napelemes (szolár) kivitelben is, de kínálunk 230V-os hálózati áramról is működő típust is! Elegáns szolár házszám fény, ami minden bejáratot különlegessé varázsol. A felső megvilágítású, szabadon lógó plexi lemezre akár 3 jegyű szám is elfér, így házszáma éjszaka, rossz látási viszonyok között is leolvasható marad. Az csomagban lévő öntapadós számok közül tetszés szerint kiválaszthatja az Önnek szükségeset!
Ledes képvilágító lámpa

Ledes képvilágító lámpa

A képvilágító lámpák a nevükkel eltérően nem csak képmegvilágításra alkalmasak. Persze a felhasználás zömét ez teszi ki, hiszen egy-egy szép festménynek, egyedi plasztikának de még akár a 3D falburkolatoknak vagy más faldekorációnak is jót tesz a fény általi kiemelés. A képvilágítók azonban kiválóan használhatóak pl. előszoba vagy a szobai tükrök megvilágítására is. Fürdőszobai alkalmazáshoz a Fürdőszobai LED lámpa kategóriában találhat hasonló kialakítású LED lámpát.
Fürdőszoba tükör világítás

Ledes tükör

A tükör minden fürdőhelyiség nélkülözhetetlen kelléke, miután naponta használjuk külső megjelenésünk ellenőrzésére. A megfelelő vizuális élményt a minőségi fürdőszoba tükör világítás teszi teljessé. A modern LED-es fényforrással felszerelt tükrök napjainkban azonban már dizájnelemként is használhatók. Egy páramentesítő funkcióval és energiatakarékos lámpával felszerelt tükör egyszerre lehet dekoratív és praktikus kiegészítője bármely otthonnak. Kínálatunkban kiváló ár-érték arányú dekoratív fali tükrök és asztali sminktükrök között válogathat: ismerje meg termékeinket!
LED lépcsővilágítás

Lépcső világítás, LED irányfény

A lépcsővilágítás kiépítésének közlekedést segítő feladata van. Célja, hogy a sötétben vagy rossz fényviszonyok között is biztonságosan tehessük meg a lépcsőn felfelé vagy lefelé vezető utat. Az erre szolgáló LED világítások beltéren és kültéren egyaránt elhelyezhetőek. Webáruházunkban számos LED lépcsővilágítás található: tekintse meg minőségi termékeinket!
Leszúrható kerti LED lámpa

Leszúrható kerti LED lámpa

A leszúrható kerti LED lámpák kedvelt eszközei a kertek és külső terek megvilágításának. Ezek a világítótestek nagyon egyszerűen telepíthetőek akár utólagosan is, konnektorból egyszerűen üzemeltethetőek, és gazdaságos működtetésűek. Az irányítható LED fényekkel nagyszerűen kiemelhetünk fákat, bokrokat, de falfelületek és homlokzatok dekoratív megvilágítására is alkalmas!
Mennyezeti LED lámpa

Mennyezeti LED lámpa

Ha a hagyományos megvilágítási formákat szereti, akkor válassza a kör és szögletes LED mennyezeti lámpákat! A beépített LED fényforrásnak köszönhetően energiatakarékos és gazdaságos működés várható, kiváló fényerő mellett! 3 év garanciás mennyezeti LED lámpatestek nappalik, konyhák és folyosók megvilágításához, az ANRO Webáruházban!
Mozgásérzékelős kültéri lámpa

Mozgásérzékelős kültéri lámpa

A kültéri mozgásérzékelős lámpa nagyon praktikus, hiszen mindig akkor világítanak, amikor szükség van rá! Lépcsővilágító és homlokzati lámpa termékeink beépített LED fényforrással működnek, amely garanciát jelent a hosszú élettartamra és a kiváló fényerőre. Egy LED-es mozgásérzékelős világítás modern megjelenésének köszönhetően nemcsak fénnyel látja el a külső tereket, hanem esztétikussá is teszi a falakat! Kültéri lámpa mozgásérzékelővel számos típusban az ANRO webáruház prémium termékei között: rendeljen még ma!
Napelemes fali LED lámpa

Napelemes fali LED lámpa

Ha igazán környezettudatos világítási megoldást keres, a napelemes LED lámpák tökéletes választásnak bizonyulnak! Kínálatunkban többféle fényerősségű napelemes lámpa található, amely nagyszerűen alkalmas bejáratok és ház melletti járdák megvilágításához is. A homlokzatra felszerelt modern lámpák a napfény által feltöltődnek, majd sötétedést követően hosszan világítanak. Jelzőfényként, díszítő fényként és általános kültéri világításként is felhasználhatóak. Persze nem csak oldalfalra szerelhető, hanem egyéb napelemes LED lámpákat is kínálunk, melyek megtalálhatóak a Napelemes kerti LED lámpa kategóriánkban.
Oldalfali LED spotlámpa, olvasólámpa

Oldalfali LED spotlámpa

Az oldalfali spot lámpa a kiegészítő és helyi világítások legfontosabb formája. A kínálatunkban található spotok elsősorban éjjeli lámpaként, olvasólámpaként, tükörvilágítóként és hangulatvilágításként használatosak. Magánlakások hálószobáiban és szállodákban, hotelszobákban is alkalmazhatóak ezek az esztétikus lámpák. Az irányítható fénynek köszönhetően pedig mindig oda világíthatunk, ahol arra szükség van! Kiváló minőségű, dekoratív oldalfali spotlámpák az ANRO Webáruházban!
LED spot lámpa, süllyeszthető ledes spot lámpa

Süllyeszthető LED spot lámpa

A LED spotlámpák olyan világítótestek, amely a hagyományos MR16 GU10 halogénes spotvilágítások komplett cseréjét teszi lehetővé. Alacsony hőtermelése, alacsony energiafogyasztása, alacsony karbantartási igénye és méretkompatibilitása miatt előszeretettel cserélik a hagyományos spotégőket ledes szpotlámpára.

A LED spotlámpa beltéri terek világítására alkalmas, gipszkartonba vagy álmennyezetbe süllyeszthető. Teljesítménye 1-30 Watt között változik, ezáltal a dekorációs és általános világításhoz is találhatunk megfelelő típusokat. A ledes spotlámpa magában foglalja a beépítő keretet, a LED fényforrást és a trafót is, így komplett led spot lámpa szettként tekinthetünk rá, amelyet közvetlenül a 230V hálózati áramról üzemeltethetünk.
LED mennyezeti lámpa távirányítós

Távirányítós mennyezeti lámpa

Manapság egyre több nappaliban és hálószobában található távirányítós mennyezeti lámpa. Népszerűsége főleg annak köszönhető, hogy a távirányító segítségével akár az ágyban vagy egy fotelben ülve is megváltoztathatjuk a világítás színét, illetve fényerejét. A távirányítós LED mennyezeti lámpa ráadásul modern és stílusos megjelenést ad a lakás különböző helyiségeinek. Az ANRO kínálatában számos LED mennyezeti lámpa távirányítós szerepel: tekintse meg termékeinket!
Teraszvilágító lámpa

Teraszvilágító lámpa

A terasz megvilágítása történhet a falra vagy a mennyezetre szerelhető lámpákkal is. Az elegánsabb megjelenésű LED lámpatestek nemcsak fénnyel látják el a teret, hanem díszítik is azt. Kínálatunkban az esőnek ellenálló, kör és szögletes formájú, csillagos burájú változatok is elérhetőek. Ha pedig szeretné még hatékonyabbá tenni a kültéri világítást, ismerkedjen meg a mozgásérzékelős típusokkal! Válassza ki a legmegfelelőbb lámpát teraszára az ANRO Webáruházból!
Tűzálló LED spotlámpa

Tűzálló LED spotlámpa

A tűzálló spotlámpák a hagyományos spotlámpák és mélysugárzók alternatívája, melyek zártabb kialakítása bizonyos ideig védettséget jelent tűz esetén. Nappaliban, hálószobában, folyosókon és irodában, poros és nedves helyiségekben is alkalmazható. A káprázásmentes burával és dimmelhető változatban is kapható energiatakarékos LED spotlámpák alapvetően gipszkartonba vagy álmennyezetbe szerelve használatosak. Vásárolja meg a megfelelő típusú tűzálló spotlámpát az ANRO Webáruházból!
Napelemes kerti lámpa

Napelemes kerti LED lámpák

Az udvarokon, kertekben gyakran okoz problémát, hogy elektromos hálózat hiányában nem lehet szép és praktikus hangulatvilágítást kialakítani a késő esti sütögetésekhez, beszélgetéshez. A napelemes kerti szolár lámpa szuper megoldást nyújt, hiszen beüzemelése semmilyen kábelezést nem igényel. Webshopunkban rengeteg színű és formájú termék közül választhat: ismerje meg kínálatunkat!

Asztali nézet megjelenítése