Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Kert, barkács, szerszám

Kert, barkács, szerszám

Új termékeink március hónapban »

Műfű - 8 év garanciával - raktárról!

Műfű - 8 év garanciával!

A műfüvek legnagyobb ellensége a napsugárzás, annak is természetesen a romboló UV tartománya. Gyártónk szabadalmazott megoldásai már alapanyag szinten biztosítják az erős UV védelmet, melyet további anti-UV stabilizációs eljárásnak vetik alá.

Az eredmény: igen hosszú színtartási idő, melyre a gyártó 8 év garanciát vállal!

A műfüveink közös előnyel, hogy roppant gyorsan telepíthetőek, tetszés szerinti méretre szabhatóak. A méretre vágott elemeket könnyen rögzíthetjük a különböuő ragasztóanyagokkal, melyek szintén megtalálhatóak webáruházunk kínálatában.

Az angolok szerint a szép pázsit titka, hogy háromszáz évig öntözik és nyírják. Erről sajnos le kell mondanunk, hiszen ezt a füvet nem kell nyírni minden héten, illetve le kell mondanunk az öntözőrendszer tervezésének, kiépítésének illetve működtetésének minden öröméről és egyben minden költségéről is...

Aki már próbált szép pázsitot telepíteni és nem sikerült, azoknak javasoljuk, hogy tegyenek egy próbát műfüveinkkel. Már egy kisebb tekercs műfű is kertet varázsol egy erkélyből, vagy garázsból!

Ráadásul nálunk nem kell megvásárolni egy egész tekerccsel, a műfüvek négyzetméterre rendelhetőek!
Ágyásszegély

Ágyásszegély

Ágyásszegélyek virágos kertek, veteményeskertek, gyalogutak, díszkertek, füves területek körülhatárolásához.

A műanyag kis kerítések UV áló műanyagból készülnek, így sokáig megőrzik színüket, nem fakulnak ki.

Árnyékoló hálók, belátásgátlók

Árnyékoló háló, kerítéstakaró

Az árnyékoló háló, mint neve is mutatja árnyékot ad, ezért régóta használatos a kültéri árnyékolástechnikában. Korlátra, erkélyre, teraszra, pergolára szerelve főként a nap ellen véd.

A szövött háló kerítésre is felrögzíthető, ekkor belátáskorlátozó funkcióval is bír, emiatt nagyon sokan alkalmazzák magánterületük megóvása érdekében is! A nem kívánt tekintetek kizárására 70-100%-os takarással rendelkező hálókat tudunk ajánlani, ezek segítségével már biztosan nem fognak belátni a kertünkbe!

Szövött hálók, bambusz- és nádszövetek, szintetikus anyagú természetes hatású kerítéstakarók, modern nyomtatott mintás belátásgátlók, valamint a felszerelésükhöz szükséges kötözők is elérhetőek, kisebb és nagyobb kiszerelésben is.
Árnyékoló napvitorla

Napvitorla

A napvitorla egy modern és esztétikus kültéri árnyékoló, mely háromszög és négyszög formában is kapható. Legfőbb feladata a nap elleni védelem, mindemellett az eső ellen is védelmet nyújt. A napvitorlák jellemzően az épületek között vannak kifeszítve, vagy póznákra akasztva, ezáltal teraszok, kiülők, kültéri pihenőhelyek árnyékolását valósíthatjuk meg. A feszesen és kissé ferde síkban elhelyezett napvitorlákról az eső és a lehulló falevelek is könnyebben tudnak leperegni. Tartós, UV álló anyagból készül.
Kerti hálók, műanyag és fém rácsok

Kerti rácsok, védőhálók

A Nortene márkanévvel fémjelzett hálók között feladatok széles skálájára találhatunk megoldást. A különböző szemméretű hálókkal a legapróbb rovarokat, kisebb madarakat is távol tarthatjuk, de kutyák, macskák, nyulak, baromfik elkerítése is kivitelezhető. Szúnyoghálók, fátyolfóliák, műanyag rácsok, ponthegesztett dróthálók kiváló minőségben! Az UV-álló termékek fémből és műanyagból készülnek, felhasználható kiskertekben és hobbikertészetekben, de mezőgazdasági kistermelők számára is megfelelő lehet!
Növényfuttató, térelválasztó

Növényfuttató, térelválasztó

A Nortene kerti kiegészítői között a térelválasztó és növényfuttató rácsok is fontos szerephez jutnak. Fém panelek, apácarácsok, futtató rácsok és oszlopok, táblás műanyag térelválasztók segíthetnek a kert felosztásában. Ebben a kategóriában találhatja meg a Nortene növénytermesztési termékeit is, közöttük kötözők, jelölők, tőzegcserepek, szobai üvegházak, melyek a magoncok, a palánták és a kifejlett növények számára is hasznos segítséget jelenthetnek.
Napelemes kerti LED lámpák

Napelemes kerti LED lámpák

A napelemes rendszerekkel elektromos hálózat hiányában is építheti ki dekoratív kültéri világítást, hiszen semmilyen kábelezést nem igényel a dolog!

Egyszerűen csak kirakja a napelemes terméket egy napfényes helyre, megvárja míg az akkumulátor feltöltődik, szürkület után pedig élvezi az automatikusan bekapcsolódó fények hangulatos látványát!

A kategóriában található szolárlámpák és napelemes kerti lámpák irányfényként vagy dekorációs fényként alkalmazhatóak. IP44 védettségüknek köszönhetően cseppállóak, szabadtérben, kertben, nyaraló udvarában is jól felhasználhatóak például gyalogjárdák, kocsibehajtók útvonalának szegélyezésére.
Kerti bútorok színváltós RGB LED világítással

Világító kerti bútor (RGB)

A világító bútorok és dekorációk beltéren és kültéren is izgalmas látványt biztosítanak! A színváltós fényekkel hangulatosabbá tehetjük a kertet és a teraszt is, köszönhetően az esőálló vagy vízálló minősítésnek. Szabad térben és a házon belül is használhatjuk hangulatteremtésre a különböző méretű asztalokat, ülőkéket, világító gömböket és kaspókat. A műanyagból készülő RGB LED világító bútorok belsejében egy akkumulátor került elhelyezésre, így 3-8 órán keresztül hálózati áramellátás nélkül is világíthatnak. Az akku miatt a bútor hordozható, mobil. A tartozék távirányító segítségével a színváltós fényeket igény szerint vagy a helyszín/rendezvény kívánalmainak megfelelően lehet beállítani. Dekoratív világító bútorok beépített RGB LED világítással, Lithium akkuval és távszabályzóval.
Szerszámok barkácsoláshoz, szereléshez

Szerszám, barkács

Szeret barkácsolni? Ebben a kategóriában különböző hasznos holmik találhatóak, melyek nemcsak otthon, hanem akár a munkában is társunk lehet! Csavarhúzók önállóan vagy készletben, fűrészek, forrasztók, csipeszek, fogók, reszelők, szikék, bitfejek közül válogathat, melyek nagyszerűek az otthoni szerszámoskészlet összeállításához. Emellett ragasztószalagok, mérőszalagok, műanyag rendszerezők, fali szortimenterek, hordozható szerszám tárolók is rendelkezésere állnak. Termékeink segítségével az otthoni javítások, LED világítások összeállítása, polcok-képek felszerelése és a kisebb ház körüli munkák elvégzése is gyorsabbá válhat!
Díszléc ragasztás, stukkó beépítés segédanyagok

Ragasztó és kinyomópisztoly

Az általunk kínált dekorációs elemekhez többféle segédanyagot kínálunk, melyekre a szakszerű és a házilagos felrakás során is szükség lehet. A különböző ragasztóanyagok felhasználhatóak a kültéri vagy belső téri dekorációs elemek felszerelésében, a díszlécek felragasztásában, fa vagy műbőr falburkolatok felrakásában. A poliuretán, polisztirol vagy hungarocell díszítőelemek felrakásához a Soudal és a Mester gyártók termékeit ajánljuk, melyek között a falburkolatok, fa és műbőr faldekorációk felragasztására alkalmas típusokat is találhatunk. Mindemellett ebben a kategóriában érheti el a díszlécek, szegőlécek méretre vágására való gérvágó ládát is, mellyel a kis- és nagyméretű profilok is jól méretre szabhatóak.
Festék spray, szórófesték

Festék spray

A spray festékeket általában olyan tárgyaknál alkalmazzuk, ahol az ecsetes festés nagyon idő- vagy munkaigényes lenne (pl. apácarácsos kerítés festése), vagy egyszerűen csak szükségünk van a precíz fedésre (szobrok, korhadt képkeret). A Maston szórófestékek házilagos és szakmai felhasználásra is alkalmasak, legyen szó építőipari vagy hobbi célú alkalmazásról. A Maston márkanév biztosíték a kiváló minőségre, válassza Ön is ezeket a megbízható termékeket! Színtelen lakkok és színes festékek, folyékony gumi sprayk, radiátor festékek, metálos hatású effekt festékek is elérhetőek kínálatunkban!
Gyalult fenyőléc - barkácsléc

Gyalult fenyőléc - barkácsléc

Ebben a kategóriában találja alábbi termékeinket:
- ajtószegőléc,
- díszítőléc,
- kvadrátos gyalult léc,
- háromszög alakú gyalult léc,
- kalapléc.
Kerti bútor szett, kerti pad, műanyag szék, műanyag asztal

Kerti bútorok, kiegészítők

A kiváló minőségű Curver gyártó Allibert és Keter márkanévvel is forgalmazza kerti termékeit. Ha olyan kertre vágyik, ahol komfortos bútorok, kanapék és fotelok várják, ezek között megtalálhatja a megfelelőt! Az egyszerű és nagyszerű megoldásokat kedvelők számára a rattan hatású, tartós műanyagból készült kerti szetteket ajánlhatjuk, de a külön-külön is megvásárolható elemek segítségével mindenki igény szerint állíthatja össze kerti berendezését!
Műanyag kerti - szerszámos ház

Műanyag kerti - szerszámos ház

A műanyag kerti tárolók, szerszámos házak otthont adnak a kerti munkálatok során kézközelben tartott eszközöknek és kiegészítőknek. Egy helyen gyűjtheti és tárolhatja azokat a szerszámokat, amik feltétlenül szükségesek a mindennapokban, legyen az fűnyíró, grill tartozékok, használaton kívüli medence… Műanyag tárolóink, szerszámosaink közös jellemzője a könnyű telepíthetőség, alacsony karbantartási igény, időtálló szerkezet.
Műanyag virágcserép, kaspó

Műanyag virágcserép, kaspó

A kertben lévő dézsás növények tárolására nagyszerű megoldás a tartós műanyagból készült kaspók. A cserépedények minden hátrányától megszabadulhatunk (nagy súly, nehéz mozgathatóság, törékenység) a korszerű műanyag kaspók alkalmazásával!

A különböző mintájú növénytárolók jól variálhatóak, ezáltal is díszítve a kertet és a külső teret. A beton megjelenésű, horgolt mintázatú edények mellett modern formájú, alacsony magasságú vagy éppen lábakon álló virágláda is elérhető a kínálatban!
Kerti dekorációk, gyerekjáték, szemetes, komposztáló

Kerti kiegészítők, játékok

Webáruházunkban a kertben való szórakozáshoz és a kerti munkához is találhat kiegészítőket. Ha a kert szépítése a cél, válassza a fém állatfigurákat, de ha gyermekének kedveskedne, válassza a csúszdát vagy a műanyag játszóházakat!

Egy rendezett kert azonban nem kis munka, a feladat elvégzéséhez pedig különböző szerszámtárolók, szeméttárolók, szelektív kukák és talicskák biztosításával tudunk hozzájárulni.
Napozóágy, napágy, nyugágy

Napozóágy

Napsütéskor nagyon sokan szeretnek fürdőzni a napon - erre kiválóan alkalmasak a napágyak, melyek állítható háttámlával rendelkeznek a minél kényelmesebb használat érdekében. De a nyugágyak nemcsak napozásra, hanem a hűvösben pihenésre is alkalmasak. A műanyag kerti napágyak jól ellenállnak az időjárás hatásainak is, ezért esőben-napsütésben is kint hagyhatóak. A műanyag nyugágyak teraszon, udvaron, kerti pihenőben, medence környékén, wellness terekben is elhelyezhetőek.
Kerti tároló, kültéri műanyag szekrény, felnyitható pad

Kerti tároló

A kertben és melléképületekben is szükség van tárolófelületekre, melybe a szerszámokat, kötözőket, a kerti párnákat, fényfüzéreket, virágkaspókat vagy akár a grillezéshez-sütéshez szükséges eszközöket is belerakhatjuk.

Ha csak kevés hely áll rendelkezésre az udvaron vagy a melléképület fedett területein, akkor a tárolóládák és felnyitható padok is jó választásnak bizonyulnak, nagyobb tér esetén viszont a két ajtós műanyag szekrények jelenthetnek megoldást a kertben használatos holmik tárolására.

Asztali nézet megjelenítése