Extra keskeny LED csík: 2835 chipek 5 mm széles nyákon

Utoljára frissítve: 2019 március 14, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
Mini LED szalag - 5 mm szélesség - led csík szaküzlet
 

Mini LED szalag: csupán 5 mm szélesség!

 
A LED szalag nagyon sokféleképpen felhasználható a funkcionális és dekorációs világítások terén is, legyen szó akár egy cég táblájának kivilágításáról vagy egy nappali hangulatvilágításról. Általában 8 mm széles fehér fényű vagy 10 mm széles RGB színváltós LED sort alkalmaznak a különböző világítási feladatoknál, azonban időnként jeleznek vevőink, hogy még kisebb fénysorra lenne szükségük.
 
Óhajuk végre beteljesedik, mert kínálatunk 5 mm szélességű nyákra szerelt LED szalaggal bővült, amely segítséget jelenthet azok számára, akik nagyon kevés hellyel rendelkeznek a LED világítás telepítéséhez. Ezt a miniatűr méretű LED szalagot főként reklámcélú világítások keretében alkalmazzák, például betűk, cégfeliratok, logók, üvegpolcok, akril táblák és plexi képek figyelemfelkeltő kiemeléséhez, de természetesen más kreatív, akár művészeti alkotások díszítő fényeként is alkalmazható.
 
5 mm keskeny széles LED szalagok termékismertető
 
Legújabb LED szalagunk legfontosabb jellemzője, hogy 5 mm széles nyákra van szerelve. Ez a méret lehetővé teszi olyan helyre a LED csík beszerelését, ahol a 8-10 milliméteres LED szalagok nem építhetőek be. A fehér hordozó réteg flexibilis, ahogy a LED szalagoknál már megismertük, ezáltal nemcsak a sík felületre rögzíthető, hanem a csúcsíves, köríves, hullámíves, stb. formára is ráhajthatja, vagy akár az ujjunkra is feltekerhetjük!
 
5mm széles LED szalag 2835-ös Chip On Board ledekkel: alacsony fogyasztás és nagy fényerő! Keskeny, 5 mm széles LED szalag kézben tartva, bekapcsolva, így világít.
 

Top termékeink 2023. november hónapban

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 
Az 5 méteres tekercsek mindkét végén találhatunk egy-egy betápvezetéket (10 cm hosszúságú piros-fekete kábel), a bekötés megkönnyítése érdekében. Az 5 mm-es LED csík hátoldalán is megtalálhatjuk a 3M öntapadós réteget, ennél fogva egyszerűen rögzíthetjük üveg, fém, bútorlap, műanyag, stb. felületeken is.
 
Narrow led strip: 5 mm széles 24V LED csík, 1 méteren 120 darab 2835 SMD LED, 5 méteres tekercs kétoldali betáppal
 
A keskeny LED szalag egy méteren 120 darab 2835 típusú SMD chipeket tartalmaz. Teljesítménye 8 Watt, ehhez 640 lumen fényáram párosul. Két darab LED között csak 0.5 cm távolság van, azaz a ledek nagyon sűrűn helyezkednek el, tehát egybefüggő fénycsíkot fogunk végeredményül kapni. Meleg fehér, hideg fehér és természetes fehér fényű változatban is rendelhető.
 
Keskeny LED csíkok 3-féle színhőmérséklettel: meleg, természetes és hifegfehér fényű változatok
 
Az általunk forgalmazott 5 mm széles LED szalag 24 Volt stabilizált feszültségről működik, a megfelelő üzemeltetéshez tehát szükség lesz egy 24V DC tápegységre is. A 24 voltos kialakítás miatt 6 ledenként vágható a LED szalag, amely a valóságban 5 cm-t jelent. Az 5 cm-es egységek között egy vízszintes jelet találunk a vágási pont jelöléseként, itt ollóval is könnyedén méretre lehet szabni a fénycsíkot.
 
Az 5 mm-es szélességű LED szalag méretei, vághatósága
 
Az 5 mm-es LED szalaghoz egy speciális profilt is forgalmazunk, mely segítségével nagyon esztétikus és modern, valamint kevés helyet igénylő dekorációs világítás is kialakítható. Az APW1070 elnevezésű alumínium sín egy falra szerelhető profil, amelybe alulról és felülről lehet beragasztani a LED szalagot, ezáltal két irányba világíthatunk vele egyszerre. A tartozék opálfehér fedlapnak köszönhetően homogén, kellemesen szórt fényt kapunk eredményül, mely otthont és irodát is díszíthet!
 
LED profil keskeny LED szalaghoz, fel-le világító dekorációs világításhoz
 
Az 5 mm-es keskeny led csíkból és a vele kompatibilis alumínium profilból folyamatos készletet tartunk, így a raktáron lévő mennyiséggel azonnal ki tudjuk szolgálni vevőinket:
 
 
Vásárlói képek
 	Gipszkarton sziget beépített LED panelekkel és RGB szegélyvilágítással Gipszkarton sziget beépített LED panelekkel és fehér szegélyvilágítássalGipszkarton sziget beépített LED panelekkel

2 vélemény, értékelés

#1 - Berkes Alex
2019/02/06, 15:00
Köszönöm szépen a LED szalag ismertetését!

Egy 7mm centiméter vastag tükör köré kerestem LED szalagot. Ezzel az alumínium profillal még esztétikusan is fog kinézni :))
Örülök, hogy rátaláltam erre, mert a szobában már üzemel 24 Voltos LED világítás, így hozzá tudom kötni ahhoz is!
#2 - satulajdonos
2019/02/24, 16:35
ezt már régen meg kellett volna lépnetek akár nektek, akár a beszállítóknak.

tök felesleges olyan szélesre csinálni a LED szalagot, lévén a LED csipek maximum fél centisek, a többi hely a nyáklapnak van, hogy szélesebb nyáklapon több áram mehessen. azonban a gyártók ezen is tudnak spórolni: széles ugyan a réz réteg a nyák lapon, csak vékony... ezeken a keskeny LED szalagokon meg egy kicsit vastagabb és a végén ugyanott járunk.

nem tudom mennyire fog elterjedni, remélem nem lesz jelentősen drágább, mint a normális 8-10mm-es ledszalag.

egy kis adalék a cikkhez: ez azért nagyon fsza, mert most már minden játék nélkül lehet az 5 mm-es üveglapok, plexi polcok mögé ledvilágítást szerelni: csak fel kell a tartóelemeket egymástól 5mm-re felcsavarozni, közé a keskeny ledszalag, majd mehet rá az üveglap. továbbá az 5mm-es üvegszorító alu profilokba is azonnal beragasztható, azokban is használható.

nagyon jó, tetszik! :)

Üdv:
satu

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
765.500+ elégedett vásárló
482.900+ raktáron lévő termék
199.600+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése