GU10 és MR16-os 5 Wattos COB LED lámpák!

Utoljára frissítve: 2012 szeptember 26, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Megérkeztek az 5Wattos COB LED lámpák GU10 és MR16 foglalattal!

Az ígérthez képest sajnos egy hét késéssel, de megérkeztek az 5 Wattos, legmodernebb Chip On Board technológiával gyártott LED lámpák. Teljes termékcsaládot kínálunk ezekből a szpotokból: GU10 és MR16 foglalat, hideg-, és meleg fehér színben! A legjobb hír: alacsonyabb áron mint a jelenlegi SMD lámpák!

Az előző GU10-es foglalatú, 7Wattos lámpák beérkezésekor készült cikkben már kitárgyaltuk a Chip On Board LED technológiát, ebben szó esett a gyártási költségek csökkenéséről is. Az új, 5 Wattos lámpák árára szintén jó hatással van az új technológia!

Pillanatnyilag az új 5 Wattos LED lámpákat 360-400 lumen fényerő mellett alacsonyabb áron tudjuk kínálni, mint a 4-4.5 Wattos 280-300 lumen fényáramú SMD LED fényforrásokat! Amennyiben LED lámpát vásárolna, mindenképpen ezeket az új fényforrásokat ajánljuk, hiszen a legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek!

További új típusú Chip On Board technológiával gyártott LED lámpák várhatóak a következő héten:

- GU10-es foglalat (3 Watt / meleg fehér): október első hete
- GU10-es foglalat (3 Watt / hideg fehér): október első hete

- G4-es foglalat (4.5 Watt / meleg fehér): október első hete
- G4-es foglalat (4.5 Watt / hideg fehér): október első hete

Valószínűleg az új fényforrások is hasonlóan jó paraméterekkel érkeznek, a G4-es lámpára kifejezetten kíváncsiak vagyunk, hiszen már hosszú idő óta tartozunk a piacnak egy lapos, ám nagy fényerejű, kisfeszültségű LED fényforrással. Érdemes tehát időnként visszalátogatni az anrodiszlec.hu-ra, hiszen szinte minden héten van valamilyen újdonság, érdekesség, amiről nem érdemes lemaradni.
Vásárlói képek
4 izzós Moli lámpatest 7W gu10 izzókkalA GU10 LED lámpák általában jól beilleszthetőek a hagyományos halogén spotok helyéreKét izzós mennyezeti spotlámpa, 7 wattos GU10 foglalatú ledekkel szerelveKör alapú mennyezetlámpa 7W GU10 LED izzókkalSpotos mennyezetlámpa 3 GU10 LED lámpávalA plafonig érő konyhaszekrényt mennyezeti spot világítással tették még hangulatosabbáA konyhabútor különleges marására jól felhívják a figyelmet a ledes spotokNagy fénye van a 7 wattos lámpánakKonyhabútor felső párkányába süllyesztet LED spotlámpák és energiatakarékos gyertyalámpákKonyhabútor LED spot lámpávalA konyhaszekrény felső bútorelemén széles korona van kialakítva, itt alakították ki a spotlámpák besüllyesztéséhez szükséges kör furatotAluszürke színű spotlámpákat süllyesztettek a gipszkarton álplafonbaA felső szekrény feletti koronarészbe beépített LED spotlámpákkal hangulatosabbá tehetjük a konyhátA nem túl régen készült konyhaszekrényt ismét új fénybe helyezhetjük a ledes világítássalA konyhaszekrény nyíló ajtói felé egy-egy süllyesztett lámpa került beszerelésre

2 vélemény, értékelés

#1 - János
2012/10/05, 12:04
Tisztelt Tályai Péter!
A led lámpa és kompakt fénycső foglalatok cikkében az MR16 (GU5.3 / tüskés / szpotlámpa) foglalat - 12 Volt, az alábbiakat írja:

MR16-os vagy "tüskés" spot lámpa. A csatlakozás két darab, egymástól 5,3 mm-re lévő tüske foglalatba csúsztatásával történik. Minden esetben 12 Voltos fényforrások, azonban a tápegység kiválasztásánál figyelni kell a lámpák típusára: a LED lámpák 12V DC egyenáramot, a halogén lámpák 12V AC váltóáramot használnak. Lámpa csere előtt minden esetben ellenőrizzék a tápegység típusát.

Ezek után a kérdésem: Az MR16-os 12 Voltos COB LED lámpák egyen vagy váltóáramról működnek, esetleg mindkettőről.
Üdvözlettel, János
#2 - Tályai Péter
2012/10/09, 10:59
Tisztelt János!

A cikk írásának időpontjában (2010. ősz) a leírtak helytállóak voltak. Akkor még néhány led lámpa kivételével mind 12V egyenáramról (DC) működött. Az azóta eltelt időben ez teljesen megváltozott, gyakorlatilag ritkaság számba mennek azok a lámpák, amelyeken az egyenirányítás nem megoldott.

Ez elmondható az MR16-os 12 Voltos COB LED lámpákról is, azaz 12V betápot igényelnek, AC és DC egyaránt megfelelő.

Remélem tudtam segíteni!

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
808.100+ elégedett vásárló
464.900+ raktáron lévő termék
207.900+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése