Alumínium függönysín

Tekintse meg ajánlatainkat kedvezményes árakon!

Utoljára frissítve: 2020 július 17, péntek Magazin: Hírlevelek

A belső fal díszítése könnyen és tartósan végezhető el az Elite Decor prémium minőségű, ütésálló poliuretán díszléceinek alkalmazásával.

A polisztirol és hungarocell díszléc kiváló lakásdekorációs anyag, azonban puha felülete miatt nem ajánlott olyan felületre, ahol sérülésnek van kitéve.Ezzel szemben a poliuretán anyagú díszlécek kemény, ütésálló felülete miatt olyan helyre is felrakható, ahol nagyobb igénybevételnek, kisebb fizikai behatásoknak van kitéve pl. oldalfali díszkazetták, parapet magasságban felrakott díszítések, lábazati - padló szegélyléc, sarok élvédő profil.

  

A poliuretán termékek könnyű súlyúak, festhetőek, szép kidolgozásúak, húzott és mintás változatban is elérhetőek az oldalfalak és holkerek dekorációjához.

 

V-TAC Asztali ventilátor fehér színben, 3 sebességi fokozattal

Fehér színű, 3 sebességi fokozatban állítható, asztali ventilátor. A ventilátor letisztult formavilágú, oszcilláló fejének és 3 sebességfokozatának köszönhetően kellemes időt varázsol otthonába. Könnyű súlyának köszönhetően gond nélkül áthelyezhető a lakás tetszőleges pontjára, asztalra, vagy polcra.

 

Minden ház egyik legfontosabb villamossági kiegészítője a kapcsoló. Más világítástechnikai készülékekhez hasonlóan a kapcsolók is egyedi ízlés és terv szerint dizájnolhatók, miközben hasznosságuk és fontosságuk nem veszik kárba. A letisztult formavilágú Schneider Electric Asfora villamossági kapcsolókkal kellemesebbé és komfortosabbá varázsolhatja lakását, otthonát vagy akár irodáját is.

Többféle elérhető színből és sokféle stílusból szemezhet széles választékunkból, melyeket szuper árakon a legkiválóbb minőségű márkától kínálunk.

Tekintse meg felhozatalunkat!

2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Bézs
Asfora - Aljzat 2P+F, komplett, bézs
Asfora - Aljzat 2P+F, komplett, bézs 966 Ft
2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Asfora - Aljzat 2P+F, komplett, fehér
Asfora - Aljzat 2P+F, komplett, fehér 966 Ft
2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Bézs
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, komplett, bézs
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, komplett, bézs 978 Ft
2 év IP20
16 Amper
Kapcsoló
Fehér
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, komplett, fehér
Asfora - Kapcsoló, egy pólusú, komplett, fehér 978 Ft
2 év IP20
Keret
Fehér
Asfora - Keret, 2-es, fehér
Asfora - Keret, 2-es, fehér 508 Ft
2 év IP20
16 Amper
Aljzat
Fehér
Asfora - Aljzat 2P+F, dupla, komplett, fehér
Asfora - Aljzat 2P+F, dupla, komplett, fehér 1 672 Ft

 

A mozgásérzékelővel, időzítővel és fényerőszabályozóval ellátott LED szalag szett kiválóan alkalmas ágyak alatti világításhoz, mellyel nagyszerű közlekedőfényt hozhatunk létre! A LED szalagot tartalmazó összeállítás ágyhoz is jó választás lehet, de más helyen is alkalmazhatjuk, ahol hálózati áramról szeretnénk időzíthető világítást nyerni, például lépcsővilágítás, szekrényvilágítás. 

A komplett LED szett előnye, hogy mindent tartalmaz, ami a világítás elkészítéséhez szükséges, emellett szakértelem nélkül is összeszerelhető! Energiatakarékos és hosszú élettartamú dekorációs és irányjelző világítás hozható létre, melyet még praktikusabbá tesz a mozgásérzékelő. Jó döntés olyan helyen, csak időszakosan van szükség a világítás üzemeltetésére vagy a felmerülő alkalmaknál egyszerűbb mozgásra aktiválni a világítást.

A különböző szemméretű hálókkal a legapróbb rovarokat és a madarakat is távol tarthatjuk, de kerti háló kínálatunkban drótháló is megtalálható, mellyel kutyák, macskák, nyulak, baromfik elkerítése kivitelezhető. Az UV-álló termékek fémből és műanyagból készülnek, felhasználható veteményesekben és hobbikertekben, de mezőgazdasági kistermelők számára is megfelelő lehet!

Webshopunkban szúnyoghálók, fátyolfóliák, uborkahálók, műanyag rácsok, ponthegesztett dróthálók kaptak helyet: ismerje meg felhozatalunkat!

2 év Alumínium
Ezüst
2.5 méter
1 méter
Szúnyog ellen: ALUNET alumínium szúnyogháló (1 x 2.5 méter) ezüst
Szúnyog ellen: ALUNET alumínium szúnyogháló (1 x 2.5 méter) ezüst 3 993 Ft
2 év Alumínium
Ezüst
2.5 méter
1.2 méter
Szúnyog ellen: ALUNET alumínium szúnyogháló (1.2 x 2.5 méter) ezüst
Szúnyog ellen: ALUNET alumínium szúnyogháló (1.2 x 2.5 méter) ezüst 4 792 Ft
2 év Üvegszál
Ezüst
30 méter
1.2 méter
15% akció Szúnyog ellen: Fibernet 120 üvegszálas szúnyogháló (1.2 x 30 méter) ezüst
Szúnyog ellen: Fibernet 120 üvegszálas szúnyogháló (1.2 x 30 méter) ezüst 14 840 Ft
17 460 Ft (-15%)
1 év 0.6 méter
10 méter
Polietilén
Sárga
25% akció Kertészeti fóliatömlő paradicsom neveléshez, TomatoTube, 50 mikron vastag PE (0.6x10m)
Kertészeti fóliatömlő paradicsom neveléshez, TomatoTube, 50 mikron vastag PE (0.6x10m) 1 750 Ft
2 330 Ft (-25%)

A FLEXPANEL dekorációs panelek alkalmasak dekoratív falfelületek kialakítására. Anyagát tekintve, egy vékony, domború, üreges, nyomtatott PVC, amely jól imitálja a különböző struktúrákat, mint: csempe, tégla, fa, mozaik. Könnyű súlyuk miatt felszerelésük roppant egyszerű!

 

Tekintse meg aktuális nyereményjátékunkat! Játsszon és nyerjen!

Tekintse meg aktuális nyereményjátékunkat! Játsszon és nyerjen! Rendszeresen hirdetünk meg nyereményjátékokat, úgyhogy érdemes figyelni az oldalunkat az értékes díjakért!

Amennyiben az ANRO Épületdíszítés webáruházában vásároltál valamilyen terméket, és beépítetted, felraktad, bekötötted, vagy leterítetted, egy szóval használatba vetted, akkor mutasd ezt meg másoknak is!

Mi pedig értékes nyereményekkel próbáljuk honorálni a legjobb fényképeket! Ha már küldtél vissza képeket, az sem probléma: készíts új fotókat új beállításokkal vagy más termékkel, és újra részt veszel a havi nyereményjátékon!

A nyeremény egy V-TAC E27 foglalatos fényfüzér + 10 db  E27-es Retro filament LED izzó.

Nincs más dolgod, mint:

A fényképes nyereményjáték időtartalma: 2020.07.14 - 2020.07.27. 12.00 óráig
A sorsolás időpontja: 2020.07.27-én 13.00 órától

Szabályzat:

  • Tölts fel legalább 1 darab saját képet a Vásárlóink fotói közé, amelyen felhasználásra került vagy szerepel a webáruházban vásárolt termék!
  • A kép feltöltésével a jelentkezők hozzájárulnak ahhoz, hogy a fényképet az ANRO Épületdíszítés Kft a jövőben saját céljaira is felhasználja (pl. cikkek, árubemutatók, hirdetési anyagok).

2 év 230 Volt
5 méter
20% akció E27 foglalatos fényfüzér, fekete, IP54, 5 méter, 10 db izzóhoz
E27 foglalatos fényfüzér, fekete, IP54, 5 méter, 10 db izzóhoz 9 590 Ft
11 990 Ft (-20%)

Asztali nézet megjelenítése