Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!
169. / 187.

Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld

Garancia: 1 év
2 méter
5 méter
Polietilén
Zöld
Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld
Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld Lejátszás Lejátszás
Ár:
690 Ft
tekercs

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
27 tekercs raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 21212

Nortene Birdnet madárkár elleni védőháló
A repülő madarak gyakran okoznak kárt a kertben azáltal, hogy a terményt megdézsmálják. Lecsipegetik a cseresznyét, de a meggyet, szőlőt, epret, sőt a kiszórt fűmagot sem kímélik! Humánus módon védekezhetünk ellenük a madárháló alkalmazásával, mellyel fizikailag tudjuk távol tartani a szárnyas ellenségeket!

A Birdnet hálóval visszatarthatjuk a madarakat, miközben a fényt és a csapadékot is átengedi, így hagyja fejlődni a növényeket. Rugalmasságának köszönhetően könnyen felszerelhető, akár gyümölcsfa tetejére van kiterítve, akár talajhoz közelebbi növényhez szeretnénk felrakni. A talajra rögzítéshez a Spike leszúrócövek is alkalmazható.

Jellemzően április és október között szokták használni. Megfelelő felhasználás és igénybevétel esetén akár többször is felhasználhatjuk.

Rombusz szemforma, 18x18 mm-es szemméret
A 18x18 mm-es szemméretű háló zöld színével beleolvad a környezetbe, ily módon szinte láthatatlanná válik a betolakodók számára. Anyaga HDPE (nagy sűrűségű polietilén), mely UV-védelemmel van ellátva, hogy a napsugárzás és az időjárás viszontagságait is állja. Rombusz szemformával készül és több méretben kapható.

Madár elleni védelem a kertben, gyümölcsösben, szőlőültetvényen
A madarak elleni védekezés eszköze lehet az elektromos madárriasztó, a hagyományos madárijesztő, illetve a madárháló is. A madárháló segítségével környezetbarát módon védekezhetünk a madarak káros tevékenysége ellen.
Főként a seregélyek, de más madarak (veréb, galamb) is szeretik a gyümölcsöket megdézsmálni, mellyel ugyan megóvnak minket a szüretelés fáradalmaitól, de a termés elfogyasztásától is. Szőlősorok, gyümölcsösök, zöldségesek, kiskerti ágyások madár elleni védelméhez választhatjuk a különböző szemméretű és szemformájú hálókat is, melyből többféle változatot kínál a Nortene.

A gyártó termékei nagy méretük, vagy súlyuk miatt a többi megrendelt terméktől külön csomagban kerülhetnek kiszállításra! Ilyen esetekben a külön csomagok szállítási díját cégünk átvállalja!

Szállítási díj1 490 Ft
Tekercs szélesség (m)2 méter
Tekercs hosszúság (m)5 méter
Termékcsalád Védőháló (jég, rovar, madár ellen)
Alapanyag Polietilén
Szín Zöld
GyártóNortene
ANRO azonosító21212
Garancia idő1 év
Súly105 g
Videó
Kapcsolódó cikkek
Madár elleni háló a cseresznye termés védelmére

Madár elleni háló a cseresznye termés védelmére

Utoljára frissítve: 2020. június 11.

A seregélyek és a rigók nagyon kedvelik a gyümölcsöket, például a cseresznyét, a meggyet, a málnát és a szőlőt is. Ezért a madarak komoly problémákat tudnak okozni a mezőgazdaságban, amennyiben a termést helyettünk szüretelik le. A madár elleni védekezés egyik környezetbarát és vegyszermentes módja …

Kerti védőhálók, takarófóliák veteménye védelmére!

Utoljára frissítve: 2019. július 11.

Növénytermesztés során függetlenül attól, hogy kicsiben, vagy nagyban végezzük a tevékenységet fontos az esetleges károk elleni védelem. Ilyen károk lehetnek például, a madárkár, jégkár, rovarok és UV sugárzás okozta károk. Az általunk forgalmazott Nortene védőhálókkal, takarófóliákkal már minim…

Kerti rácsok, védőhálók értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (2 x 5 méter) zöld
Kategória: Kerti rácsok, védőhálók » Polietilén » Zöld » Védőháló (jég, rovar, madár ellen)
Cikkszám: 120005
Termékcsalád azonosító: nortene-birdnet
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 105 gramm
P: CS-C-02-02

Asztali nézet megjelenítése