LED szalag vezérlő
178. / 184.

Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (8 x 10 méter) fekete

Garancia: 1 év
8 méter
10 méter
Polietilén
Fekete
Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (8 x 10 méter) fekete
Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (8 x 10 méter) fekete Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (8 x 10 méter) fekete Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (8 x 10 méter) fekete Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (8 x 10 méter) fekete Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (8 x 10 méter) fekete Lejátszás Lejátszás
Ár:
5 947 Ft
tekercs

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
5 tekercs raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 21229

Nortene Birdnet madárkár elleni védőháló
A repülő madarak gyakran okoznak kárt a kertben azáltal, hogy a terményt megdézsmálják. Lecsipegetik a cseresznyét, de a meggyet, szőlőt, epret, sőt a kiszórt fűmagot sem kímélik! Humánus módon védekezhetünk ellenük a madárháló alkalmazásával, mellyel fizikailag tudjuk távol tartani a szárnyas ellenségeket!
A Birdnet hálóval visszatarthatjuk a madarakat, miközben a fényt és a csapadékot is átengedi, így hagyja fejlődni a növényeket. Rugalmasságának köszönhetően könnyen felszerelhető, akár gyümölcsfa köré, akár talajhoz közelebbi növényhez szeretnénk felrakni. A talajra rögzítéshez a Spike leszúrócövek is alkalmazható. Jellemzően április és október között szokták használni. Megfelelő felhasználás és igénybevétel esetén akár többször is felhasználhatjuk.

Rombusz szemforma, 18x18 mm-es szemméret
A 18x18 mm-es szemméretű háló fekete színű, de kevéssé észrevehető a betolakodók számára. Anyaga HDPE (nagy sűrűségű polietilén), mely UV-védelemmel van ellátva, hogy a napsugárzás és az időjárás viszontagságait is állja. Rombusz szemformával készül és több méretben kapható.

Madár elleni védelem a kertben, gyümölcsösben, szőlőültetvényen
A madarak elleni védekezés eszköze lehet az elektromos madárriasztó, a hagyományos madárijesztő, illetve a madárháló is. A madárháló segítségével környezetbarát módon védekezhetünk a madarak káros tevékenysége ellen.
Főként a seregélyek, de más madarak (veréb, galamb) is szeretik a gyümölcsöket megdézsmálni, mellyel ugyan megóvnak minket a szüretelés fáradalmaitól, de a termés elfogyasztásától is. Szőlősorok, gyümölcsösök, zöldségesek, kiskerti ágyások madár elleni védelméhez választhatjuk a különböző szemméretű és szemformájú hálókat is, melyből többféle változatot kínál a Nortene.

Szállítási díj1 590 Ft
Tekercs szélesség (m)8 méter
Tekercs hosszúság (m)10 méter
Termékcsalád Védőháló (jég, rovar, madár ellen)
Alapanyag Polietilén
Szín Fekete
GyártóNortene (120018)
ANRO azonosító21229
Garancia idő1 év
Súly945 g
Videó
Kapcsolódó cikkek
Madár elleni háló a cseresznye termés védelmére

Madár elleni háló a cseresznye termés védelmére

Utoljára frissítve: 2020. június 11.

A seregélyek és a rigók nagyon kedvelik a gyümölcsöket, például a cseresznyét, a meggyet, a málnát és a szőlőt is. Ezért a madarak komoly problémákat tudnak okozni a mezőgazdaságban, amennyiben a termést helyettünk szüretelik le. A madár elleni védekezés egyik környezetbarát és vegyszermentes módja …

Kerti rácsok, védőhálók értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Nortene Védőháló madarak ellen, Birdnet madárháló, 18x18 mm szem (8 x 10 méter) fekete
Kategória: Kerti rácsok, védőhálók » Polietilén » Fekete » Védőháló (jég, rovar, madár ellen)
Cikkszám: 120018
Termékcsalád azonosító: nortene-birdnet
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 945 gramm
P: CS-C-04-03

Asztali nézet megjelenítése