Hálószoba, ágy világítás ötletek

Utoljára frissítve: 2020 március 09, hétfő Magazin: Galéria
Lakásunk legintimebb helyisége a hálószoba, itt szinte kötelező valamilyen hangulatfényt alkalmazni!
Az ágy mögé, ágy alá, ágy felé, vagy ágytámla végébe helyezett fényekkel derengő fényt alakíthatunk ki, ezzel megteremtve a bensőséges hangulatot. Az ágyvilágítás az éjszaka közepén jelzőfényként is segítségünkre lehet, így biztosan nem fogunk semmiben elbotlani. Legyen eszközünk akár a flexibilis led csík, akár egy éjjeli lámpa, a hatás nem maradhat el!

Kapcsolódó termékek:
- Ledes fénycsíkok
- Fényerőszabályzók, RGB controllerek
1. sor Ágy aljára ragasztott színváltós LED szalag, a hálószobai hangulat megalapozására.  A fali dekoráció nappali fény mellett is látványos. Emellett csak az általánosan szükséges kiegészítők kerültek be a hálóba: ágy, éjjeli lámpa, izgalmas falszín, fekete-fehér kapcsolók!   
2. sor Különleges fali dekorációk megvilágításához is felhasználhatóak a ledsorok. A hálóban a piros színű fényt választották, amely egy igazán szenvedélyes szín!  Szépen egybemosódik a dekorációs fény és az éjjeli lámpák által biztosított fény.  Ágy világítás RBG led szalaggal: az ágyvégbe, fejtámlára ragasztott led csíkkal akár az éjszakai fényeket is kiválthatjuk! 
3. sor Zöldszínű hangulatvilágítás - az ágytámlára ragasztott RGB led csík kellemes hangulatot varázsol a hálószobában.  A hálószobák hangulatvilágítását az ágyvégre ragasztott led csíkokkal is megvalósíthatjuk, amely romantikus fénybe burkolja a falakat.  A fejtámlára ragasztott ledek nemcsak a hangulatról gondoskodnak, a fehér fény mellett bepillanthatunk a TV újságba is! 
4. sor Hálószobai hangulatvilágítás melegfehér fényekkel.  Az ágytámla mögé ragasztott LED szallag elég háttérfényt ad, például tévézéshez.  A kanapé háttámlájára ragasztott piros fényű led modulok adják a vörös háttérfényt. 
5. sor Nappaliban a kanapé hátsó részére is rögzíthetjük a ledfényeket, így kapunk háttérvilágítást a beszélgetésekhez!  A fal vörös, a kanapé csont színű - ezt egészítették ki a piros ledmodulokkal.  Kanapé háttámlájára ragasztott piros fényű led modulok. 
6. sor A hálószoba hangulatvilágítását az ágy aljára rögzített LED szallag biztosítja.  A franciaágy aljára ragasztott ledszallag fogja majd a hangulatvilágítást adni a sötét éjszakákon!  Hálószoba világítás, franciaágy világítás ledekkel. 
7. sor Elkészült a franciaágy hangulatos világítása! A melegfehér szórt fény igazi sejtelmes atmoszférát teremt.  Az RGB világításokkal hangulatunknak megfelelően állíthatjuk be a színeket, így lehet minden nap más és más színű a helyiségben uralkodó fény! Itt az ágyvég lett a ledsor tartópillére, a képen a hidegfehér fényt láthatjuk.  RGB színváltós világítás ágyvégre ragasztva, halványpiros fény beállítva. 
8. sor Ügyeljünk, hogy a párkányba, ágyvégre ragasztott ledek ne világítsanak közvetlenül a szemünkre! A hálóba ilyen derítő fény is elegendő!  Gyerekszoba: alul ágy rajta párnák és plüssök, színes falvédő, felette szekrény alján kicsi csillagokkal. Hogyan dobhatnánk fel?  Ezt a részt kívánjuk a led szalag fényével beborítani, így nem marad sötét a szoba, de nem is fog fényárban úszni! 
9. sor    Gyerekágy világítás melegfehér fénnyel. Éjszakai fények helyett is kiváló!  Gyermekek, kisgyerekek ágyához tehetünk led szalagot, hiszen nem melegszik, így ha véletlenül megfogja sem égeti meg a kezét. A derengő fény pedig elűzi a rossz álmokat:) 
10. sor Gyerekszobai ágyvilágítás melegfehér led csíkkal.  Szinte az egész gyerekszobát derengő fénnyel vonja be a néhány méter ledes fényszalag fénye!  A fővilágítás mellett is látható a ledszallag fénye, amely a gyerekszobai szekrény alá lett felragasztva. 
11. sor Hálószobákba inkább meleg színhőmérsékletű fényeket alkalmaznak, mely barátságosabb - nyugtatóbb hatásúak, mint az élénkítő hidegfehér fények.  A hálószoba intimitását az éjszakai órákban indirekt világítással is fenntarthatjuk. Az ágy és környezetének világítása az éjszakai közlekedést is segítheti! A led szalagok az ágy alján kerültek rögzítésre.
  A hálószoba intimitását az éjszakai órákban indirekt világítással is fenntarthatjuk. Az ágy és környezetének világítása az éjszakai közlekedést is segítheti! A led szalagok az ágy alján kerültek rögzítésre. 
12. sor A hálószobában a rejtett világítást két területen elhelyezett ledcsíkok biztosítják: az ágy alatt alulról, az ágy végénél kialakított gipszkarton párkányból oldalról szóródik a fény.  Az alvószoba, hálószoba sejtelmes hangulatát megőrizhetjük rejtett ledes fényekkel, a meghitt atmoszféra segíti a regenerálódást is. A derengő fényt szolgáltató led csíkok az ágy alsó részére lettek felragasztva.
  A fényes padlón visszaverődő ledek fénye egy új design-t ad a világításnak. 
13. sor   A meleg hangulatú fa anyagok és a világos színű falak mellett jól érvényesül a melegfehér ledsor.  A led lámpával szerelt éjjeli lámpák szép fénycsóvát alkotnak. 
14. sor Szép és dizájnos a fekvőhely környezete. Barátságos színek, látványos tapéták, hangulatos fényjáték.  A fő fényt spotlámpákkal teremtették meg, de az éjszakai lámpák jó szolgálatot tesznek az olvasáshoz - tévézéshez - esti párbeszédekhez is.  A ledszallag a kanapé alá került. Kísérőfényt - közlekedőfényt nyertünk ezáltal. 
15. sor Gipszkarton doboz az oldalfalon, alján beragasztott led csíkkal.  A gipszkartondoboz lefelé mutató részébe ragasztották a ledeket, így erős fényt nyertünk az ágytámla részen. Ezt az erős fényt akár olvasásra is felhasználhatjuk!  Az ágy felé épített gipszkarton fakk egyben olvasólámpaként is funkcionál. 
16. sor Ne feledkezzünk el a hálószoba kiegészítő világításáról, amely gondoskodik a kellemes hangulatról!     
Ajánlott termékeink
1.
Kifutó!
Garancia: 3 év
195 lumen
81 lumen/Watt
12 Volt DC
30 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 3528-30 (12 Volt) - piros
2.4 Watt Piros
Raktáron: 293 méter
Ár: 490 Ft /méter
2.
Garancia: 3 év
528 lumen
110 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>90
LED szalag beltéri 3528-60 (12 Volt) - hideg fehér CRI=90
4.8 Watt Hideg fehér
Raktáron: 662 méter
Ár: 1 390 Ft /méter
3.
Garancia: 3 év
520 lumen
108 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>90
LED szalag beltéri 3528-60 (12 Volt) - meleg fehér CRI=90
4.8 Watt Meleg fehér
Raktáron: 554 méter
Ár: 1 390 Ft /méter
4.
TOP
Garancia: 3 év
980 lumen
102 lumen/Watt
12 Volt DC
120 ledes
RA>90
LED szalag beltéri 3528-120 (12 Volt) - hideg fehér CRI=90
9.6 Watt Hideg fehér
Raktáron: 2878 méter
Ár: 1 990 Ft /méter
5.
TOP
Garancia: 3 év
980 lumen
102 lumen/Watt
12 Volt DC
120 ledes
RA>90
LED szalag beltéri 3528-120 (12 Volt) - meleg fehér CRI=90
9.6 Watt Meleg fehér
Raktáron: 800 méter
Ár: 1 990 Ft /méter
6.
Garancia: 3 év
750 lumen
104 lumen/Watt
12 Volt DC
30 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 5050-30 (12 Volt) - RGB - nagy fényerejű típus
7.2 Watt RGB
Raktáron: 168 méter
Ár: 1 790 Ft /méter
7.
TOP
Garancia: 3 év
1500 lumen
104 lumen/Watt
12 Volt DC
60 ledes
RA>80
LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB Legerősebb!
14.4 Watt RGB
Raktáron: 541 méter
Ár: 2 490 Ft /méter
Vásárlói képek
Modern konyha díszléces led szalagos rejtett világítássalModern konyhabútor energiatakarékos hangulatfényElkészült a konyha, lakásunk csodás pontja!A konyha fő díszítőeleme a led rejtett világítás!Konyhánk őrült átváltozása úgy kezdődött, hogy mindent leromboltunk.Konyhánk a teljes felújítás előtt. Már ráfért a stíluscsere.Ezt a konyhát újítottuk fel: retro csempe, régi bútor, csúnya falakÁllítható fényerejű konyhapult világítás, glamour csempés hátfallalMennyezeti rejtett világítás és dupla szpotlámpák LED kivitelbenRGB led szalag szép kék színRGB led szalag fa lépcsőfok aljára ragasztvaRGB led szalag piros színRGB led szalag narancs színSzínváltós RGB LED szalag lépcsővilágításCsaládi ház lépcsője (fa lépcsőfok, kovácsoltvas korláttal)Utólag kialakított álmennyezet síkba süllyesztett LED szalag világítássalKonyhabútor világítás süllyesztett led profilbanKonyhabútor világítás (fekete front, tölgy munkalap, beépített konyhagépek, energiatakarékos led)
18 év szakmai tapasztalat
746.300+ elégedett vásárló
458.500+ raktáron lévő termék
195.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése