Asztalba-pultba süllyeszthető elosztók: a láthatatlan áramforrás

V-TAC designer sorozat: ledes mennyezeti lámpák távirányítóval

Utoljára frissítve: 2019 március 12, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek

A modern lakásvilágítási trendek előtérbe helyezik a ledes lámpatesteket, főként energiatakarékosságuk és kiváló fényerejük miatt. Azonban a LED fényforrások kis mérete lehetővé teszi azt is, hogy különleges formájú lámpatesteket alkossunk, amelyek önmagukban is a szoba központi elemévé válhatnak - ezáltal dekorációként is tekinthetünk rá, nemcsak világítóeszközként! A V-TAC LED designer lámpasorozata olyan exkluzív ledes mennyezeti lámpákat tartalmaznak, amelyek megfelelnek a 21. század kihívásainak.

 

A designer LED lámpák külső jellemzői

Egy lámpatest vásárlásakor leginkább a látvány alapján hozunk döntést, és csak másodlagosak a világítási képességek; ezen ok miatt mi is elsőként kívülről vesszük szemügyre a lámpát. A LED designer sorozat mennyezetre-falra szerelhető darabjai a hagyományos UFO lámpákhoz hasonlóak, modern köntösben. A kör alakú lámpatestek egyik különlegessége a lámpabura, amelynek hepehupás felülete játékosan közvetíti az egyedi megjelenést!

A kerek amerikai fánkra vagy a négyszögletes felfújható csónakra emlékeztető ledes mennyezeti lámpa bátran felrakható egy modern stílusú hálóban és egy vidám gyerekszobában is. Az opálfehér burának köszönhetően egyenletes, homogén fényt kapunk, mely tökéletes általános világításhoz.

Kör vagy négyzet alakú, de egyenetlen felületű a VTAC LED designer sorozat tagjainak burája.

Designer ledes mennyezeti lámpa, szögletes, 30x30 cm

 

A designer ledes lámpatestek többféle méretben készülnek. A kör alakúak 30 cm, 46 cm, 60 cm és 122 cm-es átmérővel is megvásárolhatóak. A szögletes lámpák 30x30 cm, 46x46 cm, 60x60 cm és 75x75 cm méretben készülnek. A nagy választéknak köszönhetően egy kisebb félszobába is megtaláljuk a megfelelő lámpát, de nem kell aggódnunk ha nagyobb méretű nappalival rendelkezünk, mert bura-méretben és fényteljesítményben is kínál megoldást a V-tac! A lámpák közvetlenül felszerelhetőek a felületre (beton mennyezet, gipszkarton plafon, stb.), ezt a tartozék szerelőkeret útján lehet megtenni.

A designer LED lámpák belső jellemzői

Egy ledes mennyezeti lámpa legfontosabb tulajdonsága a fényteljesítménye, de a V-tacnak köszönhetően ebből is széles a választék! A legkisebb teljesítményű lámpa 22 Wattnyi ledet tartalmaz és 2100 lumen fényáramot biztosít (ez kb. a 150 Wattos hagyományos izzó fényének felel meg). Ezzel szemben a legnagyobb teljesítményű lámpa 82 Wattnyi ledet tartalmaz és 7300 lumen fényáramot biztosít (egy ~450 Wattos halogén izzó fényével egyenértékű). A 22-26-32-38-40-42-80-82 Wattos mennyezeti lámpákból mindenki kiválaszthatja a helyiség méretéhez és fényigényeihez alkalmas típust.

A fényteljesítményről a beszerelt SMD LED-ek gondoskodnak, melyek fixen be vannak építve a bura alá és nem is cserélhetőek. Élettartamuk 30 ezer órára becsült, tehát hosszú élettartamot, sok év működést várhatunk tőlük. A ledek természetesen kevés áramot fogyasztanak, A energiaosztályúak, egy hagyományos izzóval összevetve akár 75% energiamegtakarítást is elérhetünk!
A LED-ek működéséhez szükséges trafó a lámpatest része, így a lámpát üzemeltethetjük közvetlenül a 230 Voltos feszültségről - akár egy hagyományos csillárt!

képfelirat

 

Top LED-es csillár, LED függeszték termékeink 2022. július hónapban

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 

Távirányítós LED mennyezeti lámpa

A designer ledes lámpák tartozéka a távirányító, amelyet a kényelmi funkciók (színhőmérséklet és fényerő beállítás) vezérléséhez használhatunk. A távirányítós lámpa nagyon praktikus lehet abban az esetben, ha például kényelembe helyeztük magunkat az ágyban, de már nem szeretnénk elsétálni a fali kapcsolóig, hogy eloltsuk a fényt - ilyenkor csak megnyomjuk a távirányító Off gombját és a fény kialszik, és mi is pihenhetünk tovább!

A távirányító minden modellhez hozzátartozik, de elem nélkül szállítjuk, azt külön kell megvásárolni: AAA elem.

Távirányító hiányában a lámpatest fel-le kapcsolását a hagyományos fali villanykapcsolóval tudjuk megtenni. A távirányítóval beállított állapotot a lámpatest lekapcsolás után sem felejti el, mert a következő felkapcsolásnál a korábban beállított fényerővel és fényszínnel fog világítani a ledes mennyezeti lámpa.

Távirányítós mennyezeti LED lámpa SKU 3966 dimmelhető, fényerősazbályozható

 

Szabályozható fényerejű lámpa

A beépített LED alkatrészek és a mellékelt távkapcsoló segítségével a fényerőt is szabályozhatjuk a mennyezeti lámpán, nemcsak a ki-be kapcsolást. Nagyon kedvelt tulajdonság a dimmelhetőség, azaz a fényintenzitás-fényerő szabályozása. Ennek segítségével igény szerint vehetjük alacsonyra a fényerőt (pl. háttérfény éjszakai tévézéshez), vagy vehetjük fel teljesen a maximumra (pl. vasalás, olvasás). Természetesen a két állapot között is szabadon változtathatjuk a fényerőt, ahogy nekünk tetszik. A távirányítón a B+ és B- (brightness=fényesség) gombok szolgálják ezt a célt.

Állítható színhőmérsékletű mennyezeti LED lámpa VTAC 3966

 

Változtatható színhőmérsékletű lámpa

A fehér fényű beépített ledek fényszíne tetszés szerint szabályozható a távvezérlővel a hidegfehértől (5000K) a természetes fehéren át (4000K) a melegfehérig (3000K). A színhőmérsékletek közötti váltáshoz a távirányító CW-WW gombjait kell használni. A CW gombot lenyomva a lámpa fénye a hidegfehér felé mozdul, a WW gombot nyomva a melegebb árnyalatú lesz a fény. A szabályozható színhőmérsékletű lámpa előnye, hogy mindenki a maga hangulata-igénye szerint állíthatja be a fehér fény színét, ezáltal harmonikus légkört teremtve a lakókörnyezetben.

SKU 3966 designer lámpa színhőmérséklet váltóval: 5000K CW, 4000K NW,3000K WW

Designer ledes mennyezeti lámpa távirányítóval, állítható színhőmérsékletű

 

Személyes vélemény

A designer led mennyezeti lámpa kiváló fényerővel és exkluzív külsővel fogadja azokat, akik modern módon szeretnék otthonuk belső világítását kialakítani! A többféle méretnek és a széles teljesítményskálának köszönhetően a 10-20 négyzetméteres szobákba éppúgy megtaláljuk a megfelelő lámpát, akárcsak egy 30 négyzetméteres nappaliba!
A mellékelt távirányítónak köszönhetően pedig komfortossá válik a lámpa fényének és színhőmérsékletének szabályozása is, amely manapság egyre keresettebb funkció a beltéri mennyezeti lámpák esetében! A kiváló minőség védjegyeként a gyártó 3 év garanciát vállal a komplett termékre.

Webáruházunkban még nem tartjuk készleten az összes típust, azonban 5-7 napos szállítási idővel megrendelhetőek: Designer LED lámpatest.

Ajánlott termékeink

1.

2 év 2800 lumen
IP20
Design csillámló CCT mennyezeti LED lámpa (40W) távirányítóval, fehér 40 Watt Állítható
V-TAC

Design csillámló CCT mennyezeti LED lámpa (40W) távirányítóval, fehér

Raktáron: 39 darab

Ár: 15 290 Ft /darab

2.

3 év 3100 lumen
IP20
Designer LED lámpatest Donut-II (46cm/32W) távirányítóval állítható fehér szín és fényerő 32 Watt Állítható
V-TAC

Designer LED lámpatest Donut-II (46cm/32W) távirányítóval állítható fehér szín és fényerő

5-7 munkanapon belül

Ár: 45 590 Ft /darab

3.

6 hónap 2600 lumen
IP20
Designer LED lámpatest Kvat-I (30cm/26W) távirányítóval állítható fehér szín és fényerő, bemutatótermi darab 26 Watt Állítható
V-TAC

Designer LED lámpatest Kvat-I (30cm/26W) távirányítóval állítható fehér szín és fényerő, bemutatótermi darab

Raktáron: 1 darab

Ár: 25 990 Ft /darab

4.

2 év 2800 lumen
IP20
Mennyezeti csillagos LED lámpa (40W - gyémánt) Változtatható színhőmérséklet + fényerő állítás 40 Watt Állítható
V-TAC

Mennyezeti csillagos LED lámpa (40W - gyémánt) Változtatható színhőmérséklet + fényerő állítás

Raktáron: 7 darab

Ár: 15 290 Ft /darab

Vásárlói képek
Design csillámló mennyzeti lámpaV-TAC Designer Series csillárok, függesztékek, falikarok

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése