FALA - kültéri, falon kívül szerelvények

Hozzáadva: 2015 január 19, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek

A költséghatékony szerelvények nagy típusválasztékát kínáljuk! A FALA család tartalmaz minden szerelvény típust: egy és kétpólusú kapcsolókat, csillár kapcsolókat, váltó (alternatív) és kereszt kapcsolókat, illetve földelt, csapfedeles hálózati alzatokat 1-és, 2-es és 3-as kivitelben. A kapcsolók jelzőfényes változatban is elérhetőek!

A Superbrands díjas Mentavill cég saját márkás terméke a FALA kapcsolócsalád. A Fala villamos szerelvények takarékos megoldást jelentenek otthonokban, ipari helyiségekben és kültérben csapadéktól védett felületre szerelve.


Kültéri, falonkívüli szerelvénycsalád

A falon kívüli szerelvénycsaládok esetében a villamos berendezések, kapcsolók, dugaljak vezetékei és a szerelvény a vakolat felett kerül elhelyezésre. Sokszor indokolja ezt az épület szerkezete, a fal állapota, de akár a helyiség másodlagos jellege is, pl. egy kamrában, garázsban, pincében, raktárban nem minden esetben van szükség a süllyesztett kapcsolók diszkrét megjelenésére!

Az IP44 védelmű víz- és pormentes szerelvény, tartós műanyagból. A család fehér színű szerelvényei tökéletesen illeszkednek munkahelyekre, irodaházakba, ipari létesítményekbe, de akár családi házak melléképületeiben is találkozhatunk velük!

A széles funkcióválasztéknak köszönhetően a világításvezérléshez egy- és kétpólusú kapcsolók, jelzőfényes kapcsolók, keresztkapcsolók kínálatából válogathatunk, de akár szimbólummal ellátott villamos szerelvények is megvásárolhatóak, amelyek egyszerűsítik a kapcsoló használatát, pl. a lépcsőházakban, társasházakban, bérházakban található nyomógombokról nem mindig sikerül elsőre eldönteni, hogy az a csengőt szólaltatja-e meg avagy a fényt tudjuk felkapcsolni segítségével - megfelelő szerelés azonban a lámpajeles Fala kapcsolóról egyértelműen elárulja, hogy az a világítást indítja el, míg a harangot ábrázoló kapcsoló feltételezhetően a csengőt hozza működésbe!

A lámpakapcsolók mellett dugaljak is rendelkezésre állnak, melyek mindegyike csapfedéllel védett. A csapfedeles dugaljak egyes, kettes és hármas változatban is elérhetőek. A falon kívüli telepítés miatt sorolási lehetőség nincs, csak a szerelvények egymás mellé építésével valósítható meg az esztétikus szerelvényezés. A Fala családban kapható olyan összeállítás, amely egy kapcsolót és egy dugaljat egyesít egy keretben, ezzel az általános igényeket elégítheti ki például egy szerszámos helyiségben, fáskamrában, kültéri tárolóban, mezőgazdasági egységben, istállóban, öltözőben, garázsban, kerti pavilonban, stb.

Korszerű dizájnja és egyszerű megjelenése folytán a kültéri szerelvényezés költséghatékony és megbízható eszköze lehet, melyet érdeklődőink az ANRO Épületdíszítés Kft-től is megvásárolhatnak!

A teljes Fala kapcsolócsaládot itt találja!

A cikk megjelenésének időpontja: 2015. január 19. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vásárlói képek

Modern konyha: barna-fehér szekrény, konyhasziget, függőlámpák, ledes pultfény

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

×

    Asztali nézet megjelenítése