Kifutó termékek 20-50% kedvezménnyel!

Új alumínium profilok érkeztek LED szalaghoz!

Frissítve: 2012 szeptember 12, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Új alumínium profilok LED szalaghoz!

Exkluzív alumínium profilok LED szalagok beépítéséhez

Megérkeztek az új típusú, eloxált felületű alumínium profilok a 8 és 10 mm-es szélességű (SMD3528/5050/5630) LED szalagokhoz. Pillanatnyilag 6 különböző profilt tudunk bemutatni, melyek lehetőséget biztosítanak szinte minden rejtett világítási feladat megoldásához.

Az alumínium profilok 2 méteres szálhosszban készülnek, így megfelelnek a legigényesebb vásárlóknak is, hiszen nincs méterenkénti toldás. Ettől függetlenül a profilok keresztmetszete századmilliméter pontos, így gérvágás vagy toldás esetén szinte láthatatlan az illesztés.

Új alumínium profilok LED szalagokhoz - méretek.

Az eloxált felületvédelem biztosítja az alu profilok elegáns megjelenését, illetve a könnyű tisztíthatóságot. Az eloxált felületeken nem látszik meg az ujjak nyoma!

A burák anyaga PMMA műanyag, melynek jellegzetessége, hogy sem az időtől, sem a LED fényforrások hőmérsékletétől nem sárgul be, valamint egyszerű szerelni, hiszen igen rugalmas, nem törik, nem pattan. A burák rögzítése minden esetben pattintós, a burák határozottan állnak a helyükön, nem lötyögnek / feszülnek.

További jó hír, hogy nem alkatrészenként kínáljuk a profilokat, mint oly sok más forgalmazó: a megjelölt ár tartalmazza az alu profilt, a végzárót (méterenként 1 db) illetve az opál vagy átlátszó burát is. (Frissítve 2012.08.12: a végzáró és rögzítő elemek a mai naptól már nem részei a csomagnak, külön megvásárolhatóak! Megértésüket köszönjük!) A végzárók minden esetben kábelkivezető furattal ellátottak. Egyébként is kiváló árainkból kivitelezőknek, viszonteladóknak, illetve nagy tételben vásárlóknak további kedvezményeket kínálunk.

Lássunk azonban egy rövid bemutatót a profilokból, hogy melyiket nagyjából mire lehet használni. Természetesen vásárlóink képzelete sokszorosan felülmúlja a miénket, így bárkinek további ötlete, kérdése van, kérjük írja be ide a cikk alatti fórumba.

ALU LED Profil - 001 - átlátszó bura - bútorlapba

Az ALP-001-es alu LED profilt kifejezetten konyhapult megvilágításához ajánljuk. A profil átlátszó (víztiszta) burával érkezik, így nagyon kicsi a fényveszteség, mindazonáltal az esetleges szennyeződések könnyedén eltávolíthatóak, tisztíthatóak.

ALU LED Profil - 001 - átlátszó - víztiszta bura

A profilt használhatjuk a bútorlapba süllyesztve (bemarva), vagy akár a bútorlap felületére szerelve. Süllyesztéses szerelés esetén a végzárók és a kialakított perem szépen felfekszik a bútorlapra, nagyon elegáns megjelenést biztosít.

További képek és árak az ALP-001-es alu LED profilról


ALU LED Profil - 005 - opál bura - él-, keretvilágításhoz

Az ALP-005-ös ALU LED profilt általában dekorációs jelleggel, különböző világító keretek kialakításához tudjuk ajánlani. Mivel a bura viszonylag távol helyezkedik el a LED szalagtól, a burán megjelenő fény közel homogén, kiváló élvilágítást biztosítva.

ALU LED Profil - 005 - opál bura

A profilt egyrészt hagyományos módon, ragasztással tudjuk rögzíteni, másrészt a profilhoz biztosított átlátszó műanyag rögzítő elemekkel.

További képek és árak az ALP-005-ös alu LED profilról


ALU LED Profil - 007 - opál és átlátszó bura - vitrinekhez

Az ALP-007-es ALU LED profilt vitrinek, üveges eladópultok megvilágítására ajánljuk. Mivel kifejezetten többcélú profil, így mindjárt két különböző burával (opál és átlátszó) kínáljuk. Itt a beépítés helye szerint váltogathatjuk a burákat: olyan helyre, ahol a LED fényforrások a szemünkbe is világíthatnak, használjuk az opál burát, amennyiben nem látunk rá a fényforrásra, használjuk az átlátszó burát a nagyobb fényerő elérése érdekében.

ALU LED Profil - 007 - átlátszó bura

ALU LED Profil - 007 - opál bura

Beépítési módjai megegyeznek az ALP-005-ös profillal: akár ragasztással, akár a termékhez csomagolt műanyag rögzítőfüllel beépíthető.

További képek és árak az ALP-007-es alu LED profilról - átlátszó bura
További képek és árak az ALP-007-es alu LED profilról - opál bura


ALU LED Profil - 008 - opál bura - vállfavilágításhoz

Az ALP-008-as ALU LED profil egy nagyon érdekes, kör alakú profil, mely rengeteg dekorációs célra, illetve akasztós szekrény világításhoz tökéletes. Ennél a világítási megoldásnál a vállfákat tartó rudat cserélik át erre a profilra, amely közvetlenül a vállfákra akasztott ruhákat világítja meg. Külföldi ruha áruházakban terjed legjobban, kiegészítő világításként, de otthonainkban is kiváló dekoráció lehet a gardróbszekrényben.

ALU LED Profil - 008 - opál bura

A rögzítés itt akár a vállfatartó rúd rögzítője is lehet, de a profil hátoldalán lévő hosszanti nút oldalról csavarozható is.

További képek és árak az ALP-008-as alu LED profilról


ALU LED Profil - 009 - opál bura - csempéhez és parkettához

Az ALP-009-es ALU LED profil egy lapos, teljesen lépésálló profil. Ezt az alu profilt parketta, illetve csempe közé építéshez ajánljuk. Kiváló elválasztó fények képezhetők vele akár az oldalfalon, akár járófelületbe építve.

ALU LED Profil - 009 - opál bura

Az alumínium profilt csempézés / parkettázás közben kell ragasztással az aljzathoz, oldalfalhoz rögzíteni.

További képek és árak az ALP-009-es alu LED profilról


ALU LED Profil - 011 - opál bura - rejtett kábelezés

Az ALP-011-es ALU LED profil két okból is különleges: egyrészt itt helyezkedik el a legtávolabb a bura a LED szalagtól, így már kis LED számmal is összefüggő fényt biztosít; másrészt ez a profil 3 rétegű: az első réteg felcsavarozható a hordozó felületre és elhelyezhető benne az esetleges kábelezés, a második ALU sín ezután bepattintható, majd ebbe beragasztható a LED szalag és végül bepattintható a bura.

ALU LED Profil - 011 - opál bura

A fenti különlegesség miatt ajánljuk minden olyan helyre, ahol süllyeszteni nem lehet, és a kábelezést is láthatatlanul kell megoldani.


További képek és árak az ALP-011-es alu LED profilról


LED szalag ajánlat

Lévén az alumínium profilokhoz még LED szalagot (és tápegységet) kell vásárolni így a vásárlók kérdése zömében arra irányul, hogy milyen típust válasszanak. Az alumínium profilokba mi minden esetben a sűrűbb és erősebb LED szalagokat ajánljuk, főleg, ha a profil opál búrával ellátott. Az opál búra ugyanis viszonylag sok fényt nyel el. Ajánlani tehát a legsűrűbb 3528-as szalagot (3528x120), a legerősebb 5050-es szalagot (5050x60) és a hamarosan megjelenő 5630-as chippel szerelt szalagokat tudjuk jó szívvel világítási célra.

LED szalagok alumínium profilokhoz ajánlat

Természetesen kizárólag dekorációs világítás esetén ennél kisebb teljesítményű LED szalagok is szóba jöhetnek. (A fenti alumínium LED profilos fotókon 3528x120-as típusú, beltéri, meleg fehér színhőmérsékletű LED szalag található.)

Válassza Ön is alumínium LED profiljainkat lakása, üzlete dekorálásához! Termékeink raktáron vannak, 1-2 nap alatt házhoz is tudjuk őket szállítani.

A cikkhez kapcsolódó termékek

Vásárlói képek

ALP-005 ledprofil gérbe vágva, 45 fokos illesztéssel, tükör keretezéshezMpire club díszvilágítások a bárpultnál, különböző LED eszközökkel (szalag+lámpák)Hotel Bodrog Wellness**** Étterem esküvői dekorációval és led világítássalHotel Bodrog Wellness**** Étterem mennyezeti hangulatvilágítássalHotel Bodrog Wellness**** Étterem LED rejtett világítássalHotel Bodrog Wellness, Sárospatak: felújított recepció led világításokkal és exklzív beltéri dekorációkkalHotel Bodrog Wellness**** Lobby: a vendégek itt várakozhatnakHotel Bodrog Wellness**** Étterem textildekorációval, led világítássalHotel Bodrog Sárospatakon, LED világítással felújított lobbyHotel Bodrog -  Lobby mosdó egy négy csillagos szállodában

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése