Kő és tégla hatású falburkoló lapok

Utoljára frissítve: 2020 november 10, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Dísztégla és falburkoló lap
 
A beltéri lakásdíszítésnek napjainkban egyre fontosabb eleme a különböző kő- és tégla hatású falburkolatok létrehozása. A hagyományos falburkoló tégla illetve a kőburkolat kiválasztásakor fel kel készülnünk a súlyos kövek házhoz szállítására, valamint találnunk kell egy burkolót, aki a nehéz lapokat is nagy biztonsággal ragasztja fel. A felület sem lehet akármilyen, a gipszkarton szerkezetek pl. nem bírják el a hagyományos kőburkolatokat, továbbá az íves felületek díszítése is nehéz feladat.
 
Nincs ennek valami alternatívája, könnyebb megoldása? De van!
 
Frissítve: sajnos időközben a gyártó megszüntette ezeket a termékeket, az új típusválasztékot itt találják: Kőhatású burkolólapok illetve a FlexWall PVC falpanelek hasonló problémákra kínálnak megoldást!
 

Top Kőhatású falburkolat termékeink 2024. február hónapban

1 év
Terméskő h
4 mm
4 m2/doboz
5 990 Ft
1 év
Dísztégla h
4 mm
4 m2/doboz
5 990 Ft
1 év
Szeletelt
4 mm
4 m2/doboz
5 990 Ft
1 év
Terméskő h
4 mm
4 m2/doboz
5 990 Ft

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 

Hungarostone kő és tégla hatású falburkoló lapok!

 
A Hungarostone falburkoló lapok a fenti hátrányok kiküszöbölésére születtek. Lássuk milyen tulajdonságai vannak ezeknek a falburkoló lapoknak:
 
  • Könnyű: kb. 3-3,5 kg/m2-es súlyuk és papírdobozos csomagolásuk lehetővé teszi, hogy akár nagyobb mennyiséget is könnyen szállíthat, rakodhat, sőt különösebb teherhordó alapra sincs szükségük, akár gipszkarton, fa vagy polisztirol felületekre is felragasztható. Megfelelő mennyiség rendelése esetén a falburkolat elkészítéséhez szükséges lapokat a beépítés helyére is szállítjuk!
  • Költséghatékony: a vékony és könnyű burkolólapok beépítéséhez 3 kg csemperagasztó elegendő négyzetméterenként, sőt, akár szakember nélkül is egyszerűen beépíthetőek! A lapok vágása, illesztése semmilyen porral, kosszal nem jár, felületi karcolás után a termék könnyen törhető, vagy vágható.
  • Hajlékony: a falburkoló lapok mindegyike kevés hő hatására felpuhul , így az íves felületekre könnyen ráhajtható, illeszthető. A burkolólapok már a kézmelegtől is ívelhetővé válnak, azonban nagyobb felület burkolásához, főleg hideg időben szükség lehet egy hőlégfúvóra (de egy hajszárító is tökéletesen megfelel).
  • Természetes anyagok: a falburkoló lapok és dísztéglák mindegyike teljesen természetes anyagokból, kézi módszerrel készül, felületük tapintásra nem rideg mint a hagyományos kőburkolatoknak. A kézi készítés eredménye, hogy a lapok minden darabja egyedi, nem ismétlődik minta, rendkívül valósághű.
 

Hungarostone tégla hatású falburkoló lapok

 
A Hungarostone dekortégla lapok négy közkedvelt színben állnak a lakásfelújítók, szobafestők rendelkezésére: Mediterrán, Polaris, England és Spring.
 
Dísztégla és falburkoló lap színválaszték
 
A dísztégla lapok mérete 210 x 65 mm-es, 1 m2 falburkolat elkészítéséhez körülbelül 63 db dísztégla lapra van szükség. A dísztégla lapok dobozonkénti kiszerelése éppen ennyi, tehát egy doboz 1 m2 falburkoló lapot tartalmaz.
 

HungaroStone falburkoló lapok színválasztéka

 
A Hungarostone kőhatású falburkoló lapok négy közkedvelt színben kaphatóak: Adria, Bolgár, Keszthelyi és Mediterrán.
 
Hungarostone falburkoló lap színválaszték
 
A HungaroStone falburkoló lapok 1 dobozban 1.35 m2 burkolólapot tartalmaznak, 12 különböző mintában, mintánként 3-3 db egyforma lappal. A burkolólapok a még egyedibb minták létrehozása érdekében akár tovább is tördelhetőek.
 

Falburkoló lapok beépítési útmutatója

 
Ajánlott felület:
gipszkarton, nyers beton, polisztirol (eps, xps), fa (osb), illetve festett falfelületre megfelelő tapadóhíd alkalmazásával. Beltéren hagyományos, fedett kültéri helyre flexibilis csemperagasztó használata ajánlott.
 
1. Az alap előkészítése:
Az esetlegesen málló felületeket el kell távolítani, a szemcsés egyenetlenségeket pedig simítással helyre kell állítani. A burkolandó felületet portalanítsuk, és alapozzuk át általános alapozóval pl. SuperFlex-1.
 

Top PVC falpanel termékeink 2024. február hónapban

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 
2. A lapok előkészítése:
A dobozban található lapokat 1 m2-es felületen véletlenszerűen rendezzük egymás mellé. Ekkor határozhatjuk meg a színek és formák arányos keveredését. Javasoljuk, hogy egyszerre több doboz tartalmát használjuk, biztosítva ezzel az árnyalatok közötti megfelelő színátmenetet. Az egyes lapok színárnyalatai (akárcsak a hagyományos tégla burkolatok esetében) különbözhetnek a kézi gyártásból adódóan. Darabolása: a lapok felületi karcolás után könnyen törhetőek.
 
3. Mielőtt hozzálátunk a ragasztáshoz:
A szobahőmérsékleten (akár pár órán át) tárolt lapoknak könnyebb a megmunkálásuk, főleg igaz ez hűvös, hideg időben, mikor a hideg falburkoló lap anyaga merevvé válik. Íves felületek díszítésekor különösen fontos, hogy a lapok megfelelő hőmérsékletűek legyenek. Egyszerre maximum 15-30 db falburkoló lappal dolgozzunk, elkerülendő a csemperagasztó gyors száradását. A burkolást mindig felülről lefelé végezzük, hogy a kész munkafelületet ne szennyezze az esetlegesen lecsöpögő ragasztóanyag.
 
4. A falburkoló lapok beépítésének menete:
A csemperagasztót hígabbra, folyósabbra keverjük, mint a hagyományos csempe ragasztásánál, de csak annyira, hogy képesek legyünk fogas spatulával, fogassimítóval felhordani egyenletes (6-8 mm-es) vastagságban. Ezután fogjuk a burkoló lapokat és egyenletes nyomással rögzítsük a felületen. Ügyeljünk rá, hogy a teljes hátoldalukkal felfeküdjenek és beágyazódjanak, teljes biztonsággal ugyanis csak ekkor tud létrejönni az anyagok közötti kémiai kötés, ami biztosítja a falburkoló lapok felületi kikeményedését. Tapasztalni fogjuk, hogy a burkolólapok éleinél kitüremkedik a csemperagasztó, ezt a fugaanyagot rögtön dolgozzuk el! Ügyeljünk rá, hogy a fugák hézagmentesek legyenek, azaz ne maradjanak mm-es rések a csemperagasztó és a lapok élei között!
 
Falburkoló lap dísztégla beépítési menete
 
5. Befejezésként:
Egy tömött, nagy szálsűrűségű vizes ecsettel áthúzzuk a fugát úgy, hogy a lapok felületét ne szennyezze. Célszerű egy tiszta, vizes szivacsot kéznél tartanunk, ha a burkolólapokat mégis beszennyeznénk.
 
Figyelmeztetés:
 
  • Járófelület burkolására nem használható!
  • Beépítéskor sem az anyag, sem a környezet hőmérséklete nem lehet alacsonyabb 10 foknál.
  • Beltéri, illetve fedett kültéri, függőleges felületek burkolására ajánljuk.
 
Dísztégla TGlap Dísztégla TGlap Dísztégla TGlap Dísztégla TGlap
Falburkoló lap HungaroStone Falburkoló lap HungaroStone Falburkoló lap HungaroStone Falburkoló lap HungaroStone
 
 
Ajánlott termékeink
1.
Garancia: 2 év
EPS (expandált
21 mm
0.52m2
E-Rock EPS hungarocell falburkoló (48cm x 18cm) - fehér, festhető
5-7 munkanapon belül
Ár: 8 525 Ft /csomag
2.
Garancia: 2 év
EPS (expandált
20 mm
1.02m2
E-Stone Kőhatású dekorlap (48 cm x 13 cm) fehér, festhető hungarocell
5-7 munkanapon belül
Ár: 9 677 Ft /csomag
3.
Garancia: 1 év
Dísztégla h
4 mm
2 m2/doboz
Falburkoló lap hajlítható - Pátra (világos-pasztell, kő hatású)
Érkezik: 2024.03.18. (8 m2)
Ár: 9 550 Ft /m2
4.
TOP
Garancia: 1 év
Dísztégla h
4 mm
2 m2/doboz
Falburkoló lap hajlítható - Tufa (szürkés, kő-hatású)
Raktáron: 12 m2
Ár: 9 550 Ft /m2
5.
Garancia: 1 év
PVC falburkoló
Fa hatású b
980 mm
480 mm
Flexpanel PVC falpanel -  Parketta (holland tölgy) Dutch Oak műanyag falburkolat
Raktáron: 2 darab
Ár: 1 990 Ft /darab
6.
Garancia: 1 év
PVC falburkoló
Fa hatású b
980 mm
480 mm
Flexpanel PVC falpanel - Parketta (Diófa) Walnut
Raktáron: 105 darab
Ár: 1 990 Ft /darab
7.
Kifutó!
Garancia: 1 év
PVC falburkoló
Fa hatású b
980 mm
480 mm
Flexpanel PVC falpanel - Parketta Bleached Oak (világos tölgy)
Raktáron: 103 darab
Ár: 1 990 Ft /darab
8.
Garancia: 1 év
PVC falburkoló
Kő hatású bu
960 mm
480 mm
Flexpanel PVC falpanel - Soroskő (barna kőzet) Karelian
Raktáron: 73 darab
Ár: 1 990 Ft /darab
9.
Garancia: 1 év
PVC falburkoló
Kő hatású bu
980 mm
495 mm
Flexpanel PVC falpanel - Soroskő (homokkő pala) Sand Slate
Raktáron: 63 darab
Ár: 1 990 Ft /darab
10.
Garancia: 1 év
PVC falburkoló
Kő hatású bu
980 mm
480 mm
Flexpanel PVC falpanel - Soroskő (természetes kő pala) Natural Stone Slate
Raktáron: 15 darab
Ár: 1 990 Ft /darab
11.
Garancia: 1 év
PVC falburkoló
Kő hatású bu
980 mm
480 mm
Flexpanel PVC falpanel - Természetes kő, Natural Stone rozsda
Raktáron: 31 darab
Ár: 1 990 Ft /darab
12.
Garancia: 1 év
PVC falburkoló
Fa hatású b
980 mm
480 mm
Flexwall PVC falpanel - Parketta, Old Tree (öreg fa)
Érkezik: 2024.03.19. (30 darab)
Ár: 1 990 Ft /darab
Vásárlói képek
Hangulatos faldekoráció szuperhősökkelFelújított nappali falakKarácsonyra elkészült a tetőtéri szoba, és a falburkolatra már a dekorációt is felraktuk :) Tetőtéri szoba falának burkolása PVC panelekkelPVC falpanelek kő, tégla, fa, mozaik és metro csempe struktúrávalFali dekoráció PVC panelekből, faliórávalHotel emeleti folyosója növény- és kő dekorációkkalPVC falpanel konyhában étkezőbenBarbie babaház padlóburkolata maradék PVC falpanelből Izgalmasan kialakított háttérfal műnövényekből és PVC falpanel burkolatbólNappali kőutánzatú falburkolattal és műanyag zöldfallal, amely hangulatos háttere a számítógépsaroknakHangulatos nappali RGB LED-es álmennyezettelÚj nappali: színváltós világítás, műnövények, falburkolat, hatalmas ülőgarnitúraKreatív nappali berendezés ANRO termékekkelPVC falpanelek - hatalmas választék, garantált minőség!Étkező PVC falpanellel dekorálva, így védve a falat isKözlekedőben is PVC falpanellel burkolva Konyhapult PVC dekorpanellel burkolva

40 vélemény, értékelés

#1 - Karsai Tibor
2009/07/06, 14:48
Az lenne a kérdésem a termékkel kapcsolatban, hogy mivel lehet a távolságot tartani? (fugakereszt vagy hasonló?) és milyen anyaggal lehet fugázni a terméket, mert a képen látom, hogy egyenetlen a felülete.


Köszönettel Karsai Tibor.
#2 - Tályai Gábor
2009/07/07, 15:47
Tisztelt Karsai Tibor!

A gyártó válasza:

A felragasztáshoz használt csemperagasztó egyben a fugaanyag is. A lapok beágyazása után az éleknél kitüremkedett csemperagasztót eldolgozzuk, egy tömött nedves ecsettel. Fugakereszt nem szükséges, mivel a lapok élei természetes módon egyenetlenek. Így nem hibázhat. Még a dísztégla rakásánál sem. (Néha egy vízmérték segítségével ellenőrizhető az egyenes.) Általában "egy ujjnyi" fugát szoktak
tartani. De izlés dolga. Mivel "darabos" a termék, ezért tetszőleges fugahézag tartható.
#3 - Jakabné Kapás Éva
2009/07/21, 21:16
Információt szeretnék kérni, hogy glettelt falra hogyan lehet felrakni a falburkolót?

A másik kérdésem az lenne, hogy rendelkeznek-e viszonteladói hálózattal, vagy csak internetes rendelés lehetséges?

Köszönettel:
Jakabné Kapás Éva
#4 - ANRO 3000 Net Kft.
2009/07/23, 15:06
Kedves Éva!

A gyártó válasza:

"a glettelt fal egyenetlenségét csemperagasztóval töltjük ki. Majd száradás után, erre a sík felületre
már ragaszthatjuk a lapokat"...

Rendelkezik viszonteladó hálózattal, de ingyenes termékmintát tudunk belőle küldeni és 30.000 Ft vásárlási összeg felett pedig ingyen is házhoz szállítjuk a falburkoló lapokat.
#5 - Gyűrűs Ildikó
2009/07/28, 20:28
Üdvözlöm!

Érdeklődnék, hogy a falon vízszintesen futó hajszálrepedést lehetséges-e a burkoló lapokkal takarni, illetve előfordulhat e, ha a repedés újra jelentkezne, a lap leesik vagy eltörik/reped.
Továbbá a burkolat felületének a sérülékenyéségre is kíváncsi lennék.

Köszönettel:
Gyűrűs Ildikó
#6 - Tályai Gábor
2009/08/05, 08:39
A gyártó válasza:

"Ha a repedés nem haladja meg az 5mm –t , akkor a falburkoló lapok alkalmasak erre. Javasoljuk viszont a flexibilis csemperagasztó használatát.

A lapok csak akkor tudnak elrepedni felragasztás után, ha egy
erősebb ütés éri. (Pl: véső, kalapács)Ha csak a felületet éri valamilyen kisebb fizikai behatás (neki tolják a szék támláját…) akkor kis mértékben kopik.

Ez viszont nem zavaró, mivel anyagában (is) színezett.

Továbbá dobozolás előtt „mi” is koptatjuk kissé. :)
"
#7 - Türke Beáta
2009/08/20, 16:04
Üdvözlöm!
nagyon örülök hogy ráakadtam erre az oldalra!A következő gondom van:konyhám a tetőtérben van kialakítva(egyik fala ferde,gipszkartonnal borított) 2 éves kisgyerekem van aki miatt a fal hamar elkoszolódik.Keresgélek olyan burkolóanyagot amit könnyű takarítani és a tető síkján is megáll.(most lemosható dörzsálló sesték van rajta két hónap után lehetett volna újra festeni.Ez a búrkolóanyag alkalmas lenne a tetőtérben a konyhámba?ha igen kell valami extra rögzités?
Köszönöm válaszát!Türke Beáta
#8 - Tályai Gábor
2009/08/31, 08:03
A gyártó válasza:

Kedves Beáta!

A falburkoló lapok felülete kezelhető vízbázisú fa-lakkal. Ha a selyemfényű helyett a mattot választja, akkor úgy alakíthat ki tisztítható védőréteget, hogy a kő vagy tégla burkolat
kinézetét sem befolyásolja. Mivel a lapoknak 4mm vastagságuk ill. 3.5 kg / m2 a tömegük, ezért a csemperagasztóba való ágyazáson kívül semmiféle extra rögzítést nem igényelnek.
#9 - Horváth Ferenc
2009/08/31, 08:04
T. Ügyfélszolgálat!

Kérdésem az lenne, hogy a T-GLAP Polaris falburkoló alkalmas-e kandalló mellé, szeretnénk tenni 50 cm-re , bírja e a meleget, mennyire hőálló? (A kandalló nem beépített szabadon álló)
Üdv.
Horváth Ferenc
#10 - Tályai Gábor
2009/09/01, 08:11
A gyártó válasza:

Gondolom vaskályháról van szó… Ha már a „kezünk se bírja” akkor nem javaslom. Egyébként is csak flexibilis csemperagasztó használatával.

Ha már szóba került kandalló borításként nem ajánlott a burkolat. Nem gyúlékony, de a fugaként használt csemperagasztó repedezhet.
#11 - R .Gabriella
2009/09/04, 14:46
Üdvözlöm !
Az lenne a kérdésem,hogy vízesedő ,penészedő fal boríásaként alkalmazható-e a falburkoló,és hogy nem -e ütne ki rajta a penész folt?
KöszönetteL:Radics Gabriella
#12 - Tályai Gábor
2009/09/15, 08:38
A gyártó válasza:

"A falburkoló lapok cellás szerkezetüknek köszönhetően nem zárják el a fal szellőzését. Összetételének köszönhetően nem nyújt táptalajt a penésznek.

Viszont ha olyan mértékben penészesedik a fal, hogy maga a szerkezete laza, (omlik) akkor nem javasoljuk."
#13 - Horváth Gábor
2009/09/24, 09:28
Üdvözlöm!
Kérdéseimre szeretnék választ kapni, melyet előre is köszönök.
1. Milyen nagyságúak a falburkoló lapok?
2. A falak sarkainál élvédőt kell-e használni, ha igen milyet?
3. A későbbiekben az így felrakott lapok tisztíthatóak-e, ha igen milyen szerrel?
4. Minimális eltérések esetén (pld. ferde betonfal) a lapok szélei csiszolhatóak-e?
5. Budapesten van-e szakképzett viszonteladójuk, illetve a termékeiket hol lehet közelről megtekinteni. (az ingyen mintákkal már éltem, de több termékeiket is meg szeretném tekinteni)
Köszönöm megtisztelő válaszát!
Üdvözlettel:
Horváth Gábor
#14 - Tályai Gábor
2009/09/29, 08:27
A gyártó válasza:

1. kb. 1 illetve 2 tenyérnyi...
2. Igen. Ízlés dolga...
3. Ha egy vízbázisú matt lakkal kezeli a felületet, akkor akár Prontóval is. Egyébként vizes "clines" ronggyal. A maró hatású tisztítószereket kerüljük. (pl.: Domestos)
4. Abszolút. továbbá felületi bekarcolás után (tapétavágó késsel) pontosan törhetőek.
5. III. Kunigunda útja 60. Tel.: 06-30/486-0808

Egy kis kiegészítés:
Élvédőnek ajánljuk az áruházunkban is kapható kemény PVC élvédőket (A22, A28 és AB30-as)
#15 - Mészölyné Réka
2009/10/26, 14:00
Üdvözlöm!

Étkezőnk falát szeretnénk T-Glappal díszíteni. Azonban a fal már át lett glettelve és festve. Erre a festett felületre is használható a T-Glap? Kicsit aggódunk, hogy a vakolattal együtt nem omlik-e le a felragasztott dísztégla...

Várom válaszát, köszönettel:

Mészölyné Réka
#16 - ANRO Ügyfélszolgálat
2009/10/27, 08:16
A gyártó válasza:
A burkoló lapok nagyon könnyűek. 1m2 mindössze 3kg.

A festést le kell csiszolni dörzspapírral. Nem okoz problémát ha nem „teljesen” a glett szintjéig csiszolják le. Használjanak flexibilis csemperagasztót, így garantáltan nem válnak le a burkoló lapok még ott sem ahol a festék nyomokban fennmaradt.
#17 - Nagy Sándor
2010/01/01, 18:50
Üdvözlöm. Érdeklödnék,hogy a falburkolók alkalmasak-e pl keritéslábazatra.Köszönettel,Nagy Sándor
#18 - Kiss Lajos
2010/01/03, 21:16
Üdvözlöm.

Kérdésem:sarkoknál lehet-e derékszögbe hajtani a falburkoló lapot?Gondolok itt arra,hogy el lehet-e hagyni az élvédőt?Ha nem,akkor konkrétan milyen élvédő ajánlott?

Köszönöm
#19 - Tályai Gábor
2010/01/15, 11:56
Tisztelt Kiss Lajos!

A burkolólapokat megmelegítve könnyedén hajlíthatóak akár derékszögben is, az élvédő elhagyható.

Élvédőt akkor érdemes használni, amikor esély van rá, hogy leverik, leütik a burkolólap szélét. Ebben az esetben a Bovelacci kemény PVC élvédőit ajánljuk.
#20 - ANRO Ügyfélszolgálat
2010/02/22, 12:55
Tisztelt Érdeklődők!

A jövőben a TGlap márkanév megszűnik. A jelenlegi tégla hatású falburkoló termékek Hungarostone dísztégla néven lesznek megtalálhatóak a webáruházban a Beltéri stukkó - Falburkoló lapok kategóriában.
#21 - Jámborné Sándor Rita
2010/04/21, 11:30
Üdvözlöm!
Rendeltem ingyenes mintát az meg is érkezett,a kérdésem viszont az lenne,hogy mennyire színesek ezek a lapok?Pl-Adria-Mediterrán?A minta lapok elég szürkék.Csomagon belül van árnyalati különbség?Mert a képeken nagyon tetszik a színük,de a valóságon egy kicsit meglepődtem!
Köszönöm a választ,előre is.
#22 - Tályai Gábor
2010/04/23, 16:03
Kedves Jámborné Sándor Rita!

Egy árnyalatnyi szórás van a lapok színe között, de nem sok. Ha a minta túl szürke volt Önnek, akkor más színt kellene választani, mert nagy felületen ennek a mintának olyan színe lesz mint a mintában kiküldött burkolólap.

Ezért jó a termékminta, sajnos a színek pontos megjelenítésére még a monitor annyira nem tökéletes.
#23 - Dragos Mihály
2010/05/12, 14:37
Vályogház,aminek a lábazata kő,használható-e a falburkoló lap?A lábazatra szeretnénk kivülre tenni ha használható ilyesmire.Köszönöm előre is a válaszát.
#24 - Horváth Katalin
2010/05/17, 13:42
Üdvözlöm!

Kérdésem a következő fürészporos tapétára rá lehet rakni a falburkoló lapokat, vagy le kell előtte szedni a tapátát?
Válaszát előre is köszönöm.
#25 - Tályai Gábor
2010/05/18, 09:03
Kedves Mihály!

A burkolólapok beltéri felhasználásra alkalmasak, kültéri lábazathoz nem.

Kedves Katalin!

Ha a tapéta stabil, nem válik, akkor én nyugodtan ráraknám, lévén súlya alig van, valamint a csemperagasztóból sem kell túl sok.

Szerintem elbírja.
#26 - Lázár Sándor
2010/06/11, 11:29
Üdvözlöm!
Azt szeretném megtudni,hogy a nyers betonfal glettelése
szükséges-e, burkolás elött?
#27 - Tályai Gábor
2010/06/15, 13:45
Tisztelt Lázár Sándor!

Mivel fog burkolni és milyen helyiséget? Vastagabb, vagy fűrészporos tapéta esetén a glettelés elmaradhat, feltéve persze, ha a felületi lyukaktól eltekintve a fal felülete egyenletes. Igényes munkánál, vagy sima, minta nélküli tapéta esetén egy sor glettel érdemes végigmenni a falon, ugyanis szerencsétlen esetekben a betonon lévő lyukak meglátszódhatnak a tapétán.

"Nehéz" burkolatnál (pl, falburkoló lapok, kövek, parketta lapok, gipszkarton) természetesen nincs szükség az aláglettelésre.
#28 - Tályai Gábor
2010/06/15, 13:46
Tisztelt Lázár Sándor!

Persze a falburkoló lap fórumban kérdezte, így nyilván falburkoló lappal akar dolgozni. Nem kell glettelni előtte.
#29 - Tiszavölgyi Tamás
2010/06/22, 12:52
Üdvözlöm!

Kérdésem az lenne ,hogy tudok fehér fugát használi?Fehér ragasztóval? Megfelelő ragasztó felvitele esetén nem fog kitüremkedni a lapka mellett a ragasztó?Vagy a kitüremkedett ragasztó eltávolítása után érdemes fuga anyaggal utómunkát végezni?
#30 - CsikiCsilla
2010/07/16, 15:31
Üdvözlöm!
A HungaroStone "Adria" falburkoló tehető-e fürdőszobába csempe helyett. A figyelmeztetések között nem találtam erre utaló sorokat.
Köszönöm mielőbbi válaszukat!
#31 - ANRO Ügyfélszolgálat
2010/07/21, 08:33
Tisztelt CsikiCsilla!

A Hungarostone falburkoló lapok a fürdőszobai csempe kiváltására nem alkalmasak. Felrakását nem ajánljuk vizes, párás helyiségbe.
#32 - Prazsák Nikoletta
2010/08/04, 11:42
Üdvözlöm!
Szeretném megtudni,hogy kombinálható e a pl. Bolgár és Mediterrán csomag?
Köszönöm válaszát!
#33 - ANRO Ügyfélszolgálat
2010/08/05, 10:53
Tisztelt Nikoletta!

A különböző színű falburkoló lapok egyéni ízlés szerint vegyesen is alkalmazhatóak.

A kőhatású lapok színenként 1.35 m2-es egységcsomagolásban kaphatóak, a csomag megbontására azonban nincs lehetőségünk.
#34 - Westergomby Zoltán
2010/09/04, 14:43
Üdvözlöm!

Érdeklődnék, hogy a tégla hatású falburkoló lapok milyen egységcsomagolásban kaphatóak?
A polarisnál dobozonként vannak-e színárnyalatbeli eltérések?
Lakkozható-e a felületük?
#35 - Kis JÁNOS
2012/07/26, 14:14
A dísztéglák mennyibe kerülnek, mi a négyzetméter ár?
#36 - Tályai Piroska
2012/07/26, 14:51
Kedves János!

A cikkben említett kőhatású burkolólapokat már nem forgalmazzuk, így sajnos nem tudjuk megadni a dísztéglák aktuális árát.
Köszönjük megértését!
#37 - Kovács Ágnes
2012/07/31, 13:35
Üdvözletem!

Érdeklődni szeretnék, hogy a HungaroStone falburkoló lapok négyzetmétereinek mennyi az ára? Tudnak küldeni a prikton@freemail.hu címre árakat? Előre is köszönöm!
#38 - Tályai Péter
2012/08/01, 11:02
Tisztelt Kovács Ágnes!

A falburokló lapok sajnos már nem szerepelnek a kínálatunkban. A legutolsó, megszűnés előtti áruk ~3,650 Ft volt.

Remélem tudtam segíteni!
#39 - Nagyistván Roland
2019/03/06, 14:09
Látom, hogy megszűntek a hungarostone lapok, viszont nagyon tetszenek a flexwall panelek. Kérdezném, hogy azok is hajlíthatóak (a nevéből gondolom, hogy igen), illetve ugyanez a kérdésem a Kőhatású falburkolatokkal kapcsolatban. Azoknak nincs márkája, mint a Flexwallnak, csak simán ez a nevük? Hivatkozhatok rájuk így a telefonban?

Elnézést a sok kérdésért, köszönöm:
NR
#40 - Erdős Bettina
2019/03/13, 08:59
Tisztelt Nagyistván Roland!

A flexwall panelek hajlíthatóak, vízállóak és lángállóak.

A kőhatású burkolatok nem valódi kőből készülnek, ezáltal a fali panelek négyzetméterenként csak 3.5 kg terhet jelentenek a falnak! A 3-4 mm vastag lapok melegítés hatására hajlíthatóak, ezáltal nemcsak egyenes falfelületekre rakható fel, hanem kör oszlopok, sarkok dekorációjához is alkalmasak, nyugodtan hivatkozhat rá telefonban csak a nevükre.

Bízom benne, hogy tudtam segíteni!

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
789.800+ elégedett vásárló
480.400+ raktáron lévő termék
205.500+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése