Világítós alu szegélyléc padlóhoz, parkettához

Utoljára frissítve: 2016 augusztus 31, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek

Világítós alu szegélyléc padlóhoz, parkettához

A LED szalagok újabb területet hódítanak meg a padlószegély világítással. Természetesen a LED szalagok önmagukban nem alkalmasak erre, ehhez egy masszív, fizikai behatásoknak jó ellenálló hordozó profilra is szükség van, melybe beragaszthatjuk ezeket a világító vonalfényeket.

Alumínium profil beszállítónk éppen egy ilyen LED profilt jelentett be a hetekben, így gyorsan rá is mozdultunk és mi is kértünk az újdonságból, így az országban elsőként mi kínálunk padló-, vagy parketta szegélynek használható, világítós alumínium LED profilt!

Az új alu LED profilokhoz ráadásul minden beépítéshez szükséges kiegészítő is megtalálható nálunk: a külső és belső sarokelemek, a véglezárók és a rögzítéshez szükséges recés rögzítő csavarok is.

Világítós alu szegélyléc padlóhoz, parkettához - belső sarokelem

A profil opál burával érkezik, így a beépítés után lekapcsolt állapotban nem látszódnak a ledek, az opál fedő csak egy hófehér csíkként jelenik meg. A fedő sajnos elég merev anyagból készül, így beépítéskor érdemes legelőször méretre vágni az idomokat, majd kihúzni a fedőt oldalirányba. Ezután a profilokat és a LED szalagot be lehet szerelni, majd folyamatában a fedőket a helyükre lehet pattintani.

Világítós alu szegélyléc padlóhoz, parkettához - beépített LED szalag - bura nélkül

A sarokelemek mindegyike nyílással van ellátva, melyen keresztül a LED szalag elvezethető. Ennek okán, nem kell minden sarok esetén a LED szalagot elvágni és vezetéket közbeiktatni, hanem a LED szalag átvezethető a sarokelemeken és folytatható a következő alu profilban. A profil bármilyen típusú LED szalag beépítését lehetővé teszi, legyen szó akár egyszínű (színes, vagy fehér), akár változtatható színű (RGB) LED szalagról.

Világítós alu szegélyléc padlóhoz, parkettához - egyszerű szerelés a speciális sarokelemek segítségével.

Amennyiben egyedi megoldásokra vágyik akár irodájában, akár lakásában, érdemes megfontolni ezt az új terméket, hiszen sokáig kuriózumként tudja bemutatni a látogatóknak, vendégeknek, lévén ilyen padlószegély világítása tulajdonképpen még senkinek nincs az országban!

Az alu padlószegély lécek korlátozott mennyiségben raktárról azonnal elérhetőek, de nagyobb mennyiséget is ki tudunk szolgálni kb. 2 hetes szállítási idővel!

4 vélemény, értékelés

#1 - Lang Gábor
2016/09/09, 15:27
A leendő lakásunkba a közlekedőre pont ilyesmin gondolkodtam (éjszakai irányfénynek), de ez nagymértékben megkönnyítené a kivitelezést.
Lehet ezt valamivel festeni? Mondjuk fehérre?
#2 - Tályai Gábor
2016/09/12, 08:10
Tisztelt Lang Gábor!

A ledes szegélyléc alumíniumból készült, így minden alumíniumra alkalmas festékkel festhető.
Üdvözlettel:
Tályai Gábor
#3 - HBA Duna Ingatlan Kft.
2019/10/16, 20:10
Ha wenge színnel festem le, azt a led fénye mennyire fogja átvilágítani?
Nem nagyon találunk olyan szakembert, aki tett már le ilyet, tudnának esetleg ajánlani szakembert?

Üdv:
#4 - ANRO Épületdíszítés Kft.
2019/10/22, 16:18
Kedves Érdeklődő!

Az alumínium LED profil utólagos festését nem javasoljuk,de ha mindenképp ragaszkodik hozzá, érdemes egy próbafestést és azt követő tesztelést végeznie, hogy a kívánt eredményt kapja.

A profilok rögzítése a cikkben megtalálható csavarral oldható meg.

Szakembert ajánlani sajnos nem tudunk.

Üdvözlettel:
ANRO Ügyfélszolgálat

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
833.900+ elégedett vásárló
453.700+ raktáron lévő termék
212.300+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése