Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Színes, E27-es minimál lámpatestek

Frissítve: 2017 május 09, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Színes, E27-es minimál lámpatestek

Ugye találkoztunk már olyannal, amikor a szoba világításáról a mennyezet közepén lógó vezeték, foglalat és a bele csavart égő triumvirátusa gondoskodott? Bizony, hogy találkoztunk, de valószínűleg nem fogadtuk olyan örömmel és izgatottsággal, mint a fotón is látható színes függesztékeket!


Mi ez az újdonság?

A minimal stílusú lakóterekben egyre többen választják a letisztult és cicoma nélküli lámpatesteket, illetve a házilag készült és otthoni barkácsolás útján előállítható világítótesteket is. Az új függeszték is ezt a vonalat követi, amely egy színes textilkábel, egy műanyag takarókupak és egy E27 foglalat összeszereléséből született meg: E27 függeszték színes textilkábellel

A lámpatest előnye az egyszerűség és az olcsóság, egy jó ötlettel pedig akár a szoba díszévé is tehetjük! A lefelé lógó lámpákat önmagában is alkalmazhatjuk, de kisebb csoportokat is alkothatunk a lámpákból, így dizájnos világítási formát megvalósítva! A textillel bevont kábeles foglalat nagyon látványos eredményt hoz, mert akár egy színből is választhatunk több függesztéket, de természetesen keverhetjük is a színeket!


Milyen izzóval működik?

A színes textilkábelek végén elhelyezkedő lámpafoglalatba E27 nagy menetes fényforrást tudunk becsavarni. A fényforrás típusát magunk választhatjuk meg, így dönthetünk egy dizájnos nagy burás Globe LED lámpa mellett, de választhatjuk a retro megjelenésű Filament LED lámpákat is, de bármely E27 foglalatú LED izzó megfelelő bele!


Hol használható?

A lámpatest IP20 védelemmel rendelkezik, ezáltal csak beltéri helyiségekben használható fel. A fürdőszobát kivéve tehát szinte bárhol elhelyezhetjük, legyen az folyosó, nappali, étkező, iroda, gyerekszoba - a színes lámpákkal könnyedén feldobhatjuk bármelyik enteriőrt!


Hogyan lehet hozzájutni?

A textilkábeles függeszték raktárról is megvásárolható, a cikk alatti kapcsolódó termékekre kattintva egyszerűen megrendelheti! Fényforrást az ár nem tartalmaz, de ha energiatakarékosan szeretne világítani, akkor válassza a LED lámpákat: E27 foglalatú LED fényforrások.

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

2 év E27
Barna
Barna
40 mm
10% akció
V-TAC
E27-es szilikon függőlámpa (minimal lámpatest) - barna
Raktáron: 4 darab

Akciós ár: 850 Ft /darab
944 Ft (-10%)

2.

2 év E27
Kék
Kék
40 mm
10% akció
V-TAC
E27-es szilikon függőlámpa (minimal lámpatest) - kék
Raktáron: 18 darab

Akciós ár: 850 Ft /darab
944 Ft (-10%)

3.

2 év E27
Pink
Pink
40 mm
10% akció
V-TAC
E27-es szilikon függőlámpa (minimal lámpatest) - pink
Raktáron: 37 darab

Akciós ár: 850 Ft /darab
944 Ft (-10%)

4.

2 év E27
Piros
Piros
40 mm
10% akció
V-TAC
E27-es szilikon függőlámpa (minimal lámpatest) - piros
Raktáron: 5 darab

Akciós ár: 850 Ft /darab
944 Ft (-10%)

Vásárlói képek

Megérkeztek a szilikonlámpák! Sárga, zöld, kék - lehet mind jó lesz.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése