Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

G95 és G120 Globe LED lámpák

Frissítve: 2015 október 13, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
G95 és G120 Globe LED lámpák

A nagy teljesítményű 12, illetve 15 wattos E27 LED izzó energiatakarékos alternatívája lehet bármely hagyományos vagy higanytartalmú izzónak! Az opál LED gömb gondoskodik a megfelelő fényszórásról, valamint a káprázásmentességről, mindemellett szokatlan megjelenése folytán dekorációs világításokhoz is kitűnő választás lehet!

Mindkét típusú LED izzó kapható hidegfehér, természetes fehér és melegfehér színhőmérsékletben is, ezáltal mindenféle felhasználási területre megtalálhatjuk a megfelelőt! A 2700 Kelvines melegfényű változattól a hagyományos izzóknál megszokott sárgás fényt tapasztalhatjuk, a 6500 Kelvines hidegfehér modellel szép fehér fényt érhetünk el, a 4500 Kelvines középfehér szériával pedig a kettő közötti fényszínt kaphatjuk, amely világossárgás árnyalatú.

A Globe angolul gömböt jelent, amely utal az izzó formájára. A gömb LED izzó olyan fényforrás, amelyet nem szükséges lámpaburával takarnunk, hiszen önmagában is dekoratív. Éppen ezért olyan helyen is felhasználhatóak, ahol akár szándékosan is szeretnénk láttatni az égőt, például egy kötéllámpa vagy bármilyen nyitott lámpatest esetében. Ezen tulajdonsága miatt a belsőépítészek és a lakberendezők is kedvelik ezt a típusú energiatakarékos LED lámpát.

Ezek a retrofit Globe LED lámpák a korábbi Edison típusú, 230 voltról működő, E27 fejelésű fényforrások helyére egy-az-egyben beilleszthetőek, ugyanakkor szokatlan mérete miatt a csere előtt mindenképpen meg kell győződni, hogy méretileg is kompatibilis-e! Függőlámpákban, csillárokban, állólámpákban, hangulatlámpákban tökéletes világítóegység lehet, amely nagy teljesítménye és látványos megjelenése folytán eleget tehet a belső világítási követelményeknek!

A 12 wattos, illetve a 15 wattos E27 gömb LED lámpák mindhárom színhőmérsékletét bruttó 990 Ft szállítási díj felszámítása mellett rendelheti meg, akár a cikk alatt lévő "Kapcsolódó termékek" dobozban is elérheti a különböző modelleket!

Vásárlói képek

Konyha teljes világítással csak ledekkel

2 vélemény, értékelés

#1 - Kopasz Tamás
2016/12/28, 19:33
Nekem 10 hónap üzemelés után 2 hét eltéréssel 2 darab is megadta magát.
Jó volt amíg működött.
#2 - Tályai Péter / ANRO Épületdíszítés Kft.
2016/12/29, 09:22
Tisztelt Kopasz Tamás!

Az Ön által vásárolt termékekre 2 év garancia vonatkozik, így ha visszaküldi azokat, akkor a garancia keretein belül tudjuk cserélni.

Remélem tudtam segíteni!

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése