Falon kívüli LED panelek oldalvilágítással

Utoljára frissítve: 2015 szeptember 16, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Falon kívüli LED panelek oldalvilágítással

Megérkeztek a legújabb dizájnnal rendelkező energiatakarékos, mennyezeti lámpatestek! Az új LED panelek két különálló LED sort használnak a világításra, az első, nagyobb fényerejű szokásos módon lefelé világít, míg a második, kisebb fényerejű a LED panel oldalán elhelyezett opál keretet világítja meg! A lámpatestek így nem csak lefelé, hanem oldalra is világítanak, növelve ezzel a szobába szórt fényt és a belső tér eleganciáját.

A dekoratív LED lámpatestek alkalmazása

A változatos megjelenésű LED mennyezeti világítótestek a hétköznapi emberek lakásaiban is egyre többször feltűnik. A LED paneleket már nemcsak az irodákban, munkahelyeken, modern és minimal enteriőrökben szerelik fel, hanem egyre több lakótelepi lakásba is ezeket választják a fővilágításhoz.

Ebben a lámpatestben a LED panel kis helyigénye és alacsony áramfogyasztása egyesül a falon kívülre szerelt lámpatest használhatóságával, amelyet megkoronáz a világító keret! Az oldalirányba is világító LED panel azon vásárlók tetszését is elnyerheti, akiknek a panelek letisztult formája eddig túl egyszerűnek tűnt! Most végre díszíti is otthonunkat a világítótest, nemcsak fénnyel látja el!

Falon kívüli LED panelek oldalvilágítással

A LED panelek kiváló hatékonyságú SMD 3518-as Chip On Board LED fényforrást kaptak, mely biztosítja a hosszú élettartalmat, a nagy fényerőt és a magas színvisszaadási indexet. A vastag alumínium palást két oldalán elhelyezett LED chipek hűtése megoldottnak látszik, a masszív anyaghasználat biztosítja a keletkezett hő megfelelő elvezetését.

Falon kívüli LED panelek oldalvilágítással

Ezekből az oldalvilágítós LED panelekből 3 különböző teljesítményű változat áll jelenleg rendelkezésre, mely teljesítményekkel együtt a panelek külső mérete is növekszik. A vastagság minden esetben ugyanúgy 38 mm. A teljesítményt tekintve 8 Watt (6+2), 15 Watt (12+3) és 22 Watt (18+4) között érhetőek el, melyek sorban egy 24 Wattos, 45 Wattos és 66 Wattos kompakt fénycsöves, vagy egyenes fénycsöves lámpatest megvilágítási értékeit hozzák.

Vásárlói képek
Mozgásérzékelővel működtetett szobavilágítás 22w LED panellelAutószalon mennyezete energiatakarékos CR80 led lámpatestekkelErős fényű és dekoratív CR80 lámpák folyosó bevilágításáraAudi autószalon led belső világítássalAutószalon LED világítással - ahol fontos az alacsony energiafogyasztás, oda érdemes led lámpát venniCsempézett helyiségben szép CR80 LED lámpák Szép és energiatakarékos, de egyszerű LED lámpa kellene? A CR80 pont ilyen.Irodabejárat előtt már normál méretű led panelek világítják a teret Munkahelyi mosdó világítás esztétikusan Esztétikus és energiatakarékos LED panel: CR80Fürdőszoba világítás kör alakú, üveges LED panellel Panel lakás fürdőszobájában tökéletes temészetes fényt ad a 4000K-es fali lámpa.Panel lakás fürdőszobájában tökéletes temészetes fényt ad a 4000K-es oldalvilágítós LED panel.Mennyezeti ledes lámpaModern megvilágítás LED panellel

2 vélemény, értékelés

#1 - Müller Péter
2015/11/02, 21:01
Tisztelt Cim!

Pont panelház előszobájába (és esetleg konyhájába) keresnék világítótestet. Az előszoba 1,20x3,40 méretű, a konyhába egyébként pult alá is tervezek alu profilban led szalagot.
Elég lehet egy ilyen lámpatest a mennyezetek közepére? A jelenlegi 15W-os oldalfali kompaktot nem minősíteném a számomra gyatra fényereje (600 lm) miatt.
#2 - Tályai Péter
2015/11/03, 08:27
Tisztelt Müller Péter!

Az egyszerű számolhatóság kedvéért azt szoktuk tanácsolni a vásárlóinknak, hogy négyzetméterenként 2-3 Wattnyi led világítással számoljanak. Ezek alapján a 4 négyzetméteres előszobába 8-12 Wattnyi led világítást kellene beépíteni. A 15 Wattos verzióban a lefelé világító rész pontosan 12 Wattos, tehát az megfelelő lehet ide.

Remélem tudtam segíteni!

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
835.100+ elégedett vásárló
459.700+ raktáron lévő termék
212.500+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése