Dimmelhető E14-es és E27-es LED lámpák

Utoljára frissítve: 2015 szeptember 10, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
Dimmelhető E14-es és E27-es LED lámpák

Alig néhány héttel az előző fényerő szabályozható LED lámpák megjelenése után két újabb típust jelenthetünk be: az E27-es 10 Wattos változat leginkább árában lehet izgalmas, hiszen alacsonyabb árú, mint az előzőleg megjelent típus. Az igazi újdonságot a 6 Wattos, E14-es foglalattal érkező lámpa jelenti, hiszen ilyen dimmelhető LED lámpa eddig nem volt a kínálatunkban.

Márpedig a világítástervezők és a belsőépítészek, villanyszerelők is gyakran tesznek javaslatot arra, hogy a világítás szabályozható fényerejű legyen - hiszen ezzel is komfortosabbá tehetjük életterünket! A fővilágításként beépíthető LED fényforrások nemcsak teljes fényerővel szolgálják mindennapjainkat, hanem "halkított", "csendített" állapotban is kellemes atmoszférát teremtenek. Éppen ezért örömmel fogadtuk az E14 és E27 fejeléssel érkezett két új fényerőszabályozható LED fényforrásokat!

E14-es fényerőszabályozható LED lámpa

Az újdonság a már jól ismert Chip On Board ledekkel készült, így sem a fényerőre, sem a a várható élettartalomra nem lehet panasz. A speciális, dimmelhető tápegység a lámpa súlyán is megérződik, rendesen nehéz, akárcsak E27-es foglalatú, 10 Wattos társa. Egyelőre csak meleg fehér színhőmérséklettel érhető el, de a gyártó ígérete szerint hamarosan érkezik a természetes fehér fényű típus is.

Dimmelhető E14-es LED lámpa 6 Wattos teljesítménnyel, mért megvilágítási érték.

Egyébiránt a lámpa külalakilag teljesen megegyezik az előző havi promócióban szereplő 6 Wattos, E14-es foglalatú lámpákkal: ugyanúgy 104 mm hosszúak és 37 mm-es átmérővel rendelkeznek, mint egy hagyományos E14-es gyertya lámpa. A sárga ledek itt sem látszódnak, köszönhetően az opál burának, mely speciális anyag segít a sugárzási szög növelésében is.

A megadott 470 lumen fényáram egy 40-50 Wattos hagyományos, volfrám szálas izzólámpa kiváltását teszi lehetővé. Ez 1499 Ft-os bruttó áron igen kiváló megoldásnak számít pillanatnyilag a piacon, hiszen a nyár elején még egy nem dimmelhető 6 Wattos lámpa került ennyibe.

E27-es fényerőszabályozható LED lámpa

Az E27-es foglalatú típusról szinte ugyanez mondható el: Chip On Board LED, opál búra, hagyományos körte lámpa méret. A 200°-os sugárzási szög itt is ugyanúgy a bura érdeme, ahogyan E14-es társánál is. A mért fényerő egy hangyányit alacsonyabb, mint a nem dimmelhető tápegységgel ellátott testvére esetében, de ez általában jellemző a fényerőszabályozható LED lámpák esetében. Színhőmérsékletet tekintve egyelőre ez a típus is csak meleg fehér színhőmérséklettel érhető el.

Az ár azonban mindenképpen említésre méltó: pillanatnyilag bruttó 1790 Ft-ért érhető el, ami igen kiválónak mondható, hiszen konkurens társa, hajszálpontosan ugyanekkora mért fényerővel még 2200 Ft fölötti áron kapható.

Dimmelhető E27-es LED lámpa 10 Wattos teljesítménnyel, mért megvilágítási érték.

A használt fali dimmertől függően mindkét lámpa ~5%-tól 100%-ig fényerőszabályozható. A lámpák raktáron vannak, akár 1 napos határidővel az ország egész területére le tudjuk őket szállítani.

2 vélemény, értékelés

#1 - Molnár Zoltán
2017/02/02, 09:07
Érdeklődöm, hogy ~5%-tól 100%-ig fényerőszabályozható... de mivel?
Amiket én néztem dimmereket, 45 W-nál kisebb áramfelvétel esetén el sem indulnak... tudnának esetleg ajánlani valamit?
#2 - Tályai Péter / ANRO
2017/02/06, 11:45
Tisztelt Molnár Zoltán!

A kínálatunkban az Asfora termékcsalád fényerőszabályzóit tudom esetleg ajánlani. Ezek hivatalosan 20-315 Wattos tartományban működnek, de tapasztalataink szerint már egy darab 7-10 Wattos led lámpával is megfelelően működnek.

Remélem tudtam segíteni!

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
823.100+ elégedett vásárló
470.800+ raktáron lévő termék
210.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése