LED bútorvilágító lámpatestek - komplett szett

Utoljára frissítve: 2015 szeptember 04, péntek Magazin: Bemutatók, tesztek
Komplett LED bútorvilágító lámpatestek

A hagyományos egyenes fénycsöves bútorvilágító lámpatestek leváltására új alternatíva érkezett. A LED bútorvilágítókkal megvilágíthatjuk a konyhában lévő felső szekrénysorok alatti területet vagy akár a szobai polcok aljára is szerelhetjük, de egyedi felhasználás keretében akár szekrények belsejében is hasznos fényt adhat! A három különböző hosszúságban (30 cm, 60 cm és 120 cm) kapható LED lámpatestek 10, 20 és 40 Wattos teljesítménye lehetővé teszi a nagy fényerejű megvilágítások létrehozását.

A lámpák semmilyen kiegészítőt nem igényelnek, 230V-os hálózatra csatlakoztathatóak, ezután azonnal működnek (a lámpatestek csomagolása dugvillát nem tartalmaz, így amennyiben konnektorba dugva üzemeltetné előbb szerelni kell egy csatlakozót a vezetékre).

Nagy fényerejű bútor világító lámpatest energiatakarékos LED lámpákkal

A gyártó ajánlása szerint a 10 Wattos típus egy 40 Wattos hagyományos izzó megvilágítási értékeit adja, míg a 20 Wattos egy 100 Watt teljesítményének felel meg, illetve a 40 Wattos egy 200 Wattosnak.

30 cm-es, 60 cm-es és 120 cm-es LED lámpatestek konyhapult világításra.

A három elérhető hosszúság lehetővé teszi, hogy különböző méretű pultok megvilágítása is egyszerűen megoldható legyen. A hossz változásával természetesen a teljesítmény is változik: a 30 cm-es hosszhoz 10 Watt, a 60 cm-es mérethez 20 Watt illetve a 120 cm-es hossz 40 Wattos. Ez biztosítja, hogy a különböző méretek egymás melletti beépítése a megvilágítási értékeket nem változtatja, azaz ugyanakkora megvilágítás mérhető a 30 cm-es lámpatest alatt, mint a 60 cm, vagy 120 cm-es méretnél.

LED-es lámpatestek felszerelése.

A felszereléshez is biztosított minden kiegészítő: a lámpatestek két fém klipszet tartalmaznak, melyet a szekrény aljára kell felcsavarozni, majd a lámpatest ebbe a klipszbe belepattintható. A klipszek nútja a lámpatest belső oldalán vannak kialakítva, így a felszerelt lámpatesten nem látszódik a rögzítés (rejtett rögzítési mód). Az elektromos bekötéshez minden lámpatest 20 cm-es vezetéket tartalmaz, így pl. karos Wago-val pillanatok alatt csatlakoztatható a kialakított elektromos hálózathoz.

LED bútorvilágítók színhőmérséklete.

A bútorvilágítók természetesen rendelkeznek a LED fényforrások minden előnyével, kiemelten a nagy színhőmérséklet választékkal. Minden méretű és teljesítményű lámpatest elérhető meleg fehér, természetes fehér és hideg fehér fénnyel is, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt, legyen szó akár egy új építésű házról, akár egy lakótelepi lakásról. A hideg fehér fény biztosítja, hogy a lámpatestek ne csak otthoni, hanem akár céges, vagy ipari területen is jól használhatóak legyenek. A fenti képeken a 4500 Kelvines természetes fehér típus fénye látható.

Vásárlói képek
Konyhai világítás 20 wattos bútorvilágító ledes armatúrával Konyhapult - mosogató világítás LED bútorvilágító lámpatesttelKonyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-esKönnyű függönyökhöz kiváló a műanyag mennyezeti karnis210 cm-es mennyezeti sín lett az ablak felé szerelveA konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függöny 2.Konyha 4Tetőtéri konyha bútorvilágítássalKonyhai + mennyezeti LED megvilágítás

7 vélemény, értékelés

#1 - Szarka Gábor
2015/09/02, 08:49
Üdvözlöm,
Próbálom elképzelni a fényforrás belsejét? Az árból ítélve egy (vagy több) jobb minőségű LED szalag rejtőzhet a búra alatt? A 2 év garancia impozáns is lehet, de én kíváncsi lennék, hogy ez után meghibásodás esetén van-e lehetőség a javításra?
Kérem, írják le, mi található a búra alatt, hogy jobban megértsem.
Köszönöm,
#2 - Tályai Péter
2015/09/02, 12:44
Tisztelt Szarka Gábor!

A lámpa felépítése az alábbi képen látható:
LED bútorvilágító lámpatest - bontva

Egy panelre vannak beforrasztva a ledek és ez a panel van becsúsztatva az alumínium profil nútjába. Véleményem szerint ez nem ront a termék javíthatóságán, hiszen a panel helyére akár led szalag is beépíthető.

Remélem tudtam segíteni!
#3 - Bellisz Kft
2017/02/05, 14:31
Üdvözlöm.Érdekellne,hogy dimmerelhető-e?Köszönöm
#4 - Tályai Gábor
2017/02/06, 08:45
Tisztelt Bellisz Kft!

Sajnos nem.

Üdvözlettel:
Tályai Gábor
#5 - Alfahosp Kft.
2017/11/05, 14:10
Jó napot!
Milyen a szigetelése? Fürdőszobába felszerelhető?
Köszönettel:
Pásztor László
#6 - Tályai Péter / ANRO
2017/11/06, 08:53
Kedves Pásztor László!

A gyártó által IP20-as minősítés van feltüntetve, így a termék hivatalosan nem ajánlott a fürdőszobai, vizes használatra.

Ezzel együtt azt tudom mondani, hogy ha a fürdőszoba szekrények szabadonálló GU10-es foglalataival nincs gond, akkor ezzel sem kellene, hogy gond legyen. Természetesen, ha olyan helyre kerül, ahol csorog rajta a víz, akkor érdemes egy magasabb védelmi fokozatú lámpatestet választani. Egyéb esetben, saját felelősségre, szerintem vállalható a dolog.

Remélem tudtam segíteni!
#7 - Lucza Péter
2018/01/31, 08:03
Tisztelt Anro!
Konyhapult világításcseréjéhez választottam ezt a világítótestet, megkaptam, beszereltem. Minden jól ment amíg be nem kapcsoltam. Valami brutális fényereje van, már szinte bántja a szemet! Szétverte az egész konyhát, pedig meleg fényűt választottam. Mások figyelmét szeretném felhívni, hogy szerintem lakásba ez már túl sok.
Két LED-sor van beépítve, 2x120 db. A 120-asnál mindkettőre van egy-egy trafó a végében. Tegnap kikötöttem az egyik sort, és így lett jó. Beépítettem még egy 30cm-est is, ebben egy trafó van és a két sor LED sorba van kötve. Ez is jobb lett "elfelezve".
Egyébként nagyon jól kitalált és kivitelezett lámpák, egyszerű velük dolgozni. Nem panasz amit írtam, csak tapasztalat. Ha tönkremegy a mostani kiépítés a maradék LED-sort meg lehet hajtani egy külső trafóval. Így tényleg hosszú lesz az élettartama -
remélem.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
834.300+ elégedett vásárló
452.000+ raktáron lévő termék
212.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése