Azonnali bankkártyás fizetési lehetőség

Utoljára frissítve: 2015 május 22, péntek Magazin: Bemutatók, tesztek
Azonnali bankkártyás fizetési lehetőség

Hajdúböszörményi üzletünkben már régóta jól bevált fizetési mód a bankkártyás fizetés. Az internetes rendeléseket azonban csak utánvéttel, vagy előre átutalással lehetett rendezni. A mai naptól azonban az internetes rendeléseket is azonnal ki lehet fizetni bankkártyával, közvetlenül a rendelés leadása után.

Bankkártyával gyorsabb

Ez kifejezetten előnyös, hiszen a készpénzforgalom egyre inkább csökken, nagyon sokan választják az előre utalásos fizetési módot. Az előre utalás azonban lassítja az ügymenetet, hiszen a rendelés leadása után élő munkaerős tevékenységre is szükség van: elő kell állítani a proforma számlát, majd azt megküldeni a vevőnek. További időt vesz igénybe a tranzakció, így az előre utalásos rendelések esetenként akár 2-3 nappal is meghosszabbíthatják a csomag kézhezvételét, különösen ha hétvégén történik a rendelés leadás.

A bankkártyás fizetés viszont instant megoldás: a rendelés leadása után azonnal lehet fizetni, mi erről azonnal értesülünk, így akár perceken belül átkerülhet a rendelés a csomagolásra.

Áruátvétel készpénz nélkül

Az előre utalás akkor is szükséges, ha a megrendelő személye nem ugyanaz, mint az átvevő személye, hiszen nem mindig bízunk rá nagyobb készpénzösszeget a mesterekre vagy szomszédokra, hogy majd fizessenek, ha jön a postás, hozza az árut. Ebben az esetben is megoldás a bankkártyás fizetés, hiszen csomag érkeztekor már nem kell kifizetni a vételárat, csak alá kell írni a postásnak és átvenni az árut.

Biztonságos fizetés

Az általunk választott bankkártyás fizetés mód három szereplős fizetési folyamat: azaz a vevő és az eladó közé beékelődik a bank. Ez azt jelenti, hogy a megrendelés után a vásárlót átirányítjuk a banki oldalra, ott a saját banki regisztrációjával bejelentkezik, majd a fizetést a saját banki oldalán végzi. Mi nem jutunk hozzá semmiféle személyes vagy banki adathoz. Adatlopás nem lehetséges.

2 vélemény, értékelés

#1 - Pèteri Luca Brigitta
2017/10/13, 12:38
Gyors ès hatèkony
#2 - Pèteri Luca Brigitta
2017/10/13, 12:58
Pont az elkèpzelesemnek megfelelő termèk, gyorsan es egyszerűen.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
711.700+ elégedett vásárló
517.000+ raktáron lévő termék
188.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése