Gardinia Mini roló akció

Utoljára frissítve: 2015 április 29, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Gardinia Mini roló akció

Különböző szélességű ablakokhoz felhasználható vászonrolók akcióban! A Gardinia mini roletták néhány kifutó típusa rendkívül kedvező áron vásárolható meg, így nem érdemes kihagynia ezt a lehetőséget, ha most tervezi ablaka, nyílászárója függönyözését.

A vászonrolókkal egyszerre védekezhetünk a napfény bejutása ellen, illetve a nem kívánt tekintetek megakadályozása céljából. A fényáteresztő anyaggal szerelt Gardinia mini rolók kiválóak árnyékolásra. Egyszerű felszerelhetőségüknek köszönhetően nincs szükség szerszámra a felrakáshoz, néhány perc alatt máris díszítheti vele ablaka belső oldalait!

A mini vászonrolók műanyag és fa ablakokhoz is alkalmasak, a teljes méretválasztékot az alábbi linken keresztül tekintheti meg: Gardinia vászonrolók akciós áron.

A Gardinia roló szerkezetek gyöngyláncos működtetésűek, ez azt jelenti, hogy a rolótengelyre felszerelt láncot le- vagy felhúzva tudjuk mozgatni a rá erősített poliészter textilt. A láncos mozgatószerkezet segítségével a roló bármilyen pozícióban megállítható, így szabályozhatjuk, hogy mennyi napfényt/világosságot engedjünk be a helyiségbe. A gyöngyláncos kezelőszerkezet felszerelési helyét szabadon választhatjuk meg, ezzel még inkább a saját igényeinkhez igazíthatjuk ezt a modern árnyékolástechnikai eszközt!

Az akciós árú Gardinia roletták 4 színben elérhetőek: napraforgó sárga, natúr krém, hamuszürke és fehér. A szolid színárnyalatoknak köszönhetően ezeket a modern ablakrolókat elhelyezhetjük családi házak nappalijának, hálószobájának, konyhájának, fürdőszobájának ablakán, de akár egy iroda vagy tárgyalóterem nyílászáróinak belső oldalára is felszerelhető.

Az akcióban részt vevő termékek listáját az alábbi hivatkozáson keresztül érheti el: Gardinia ablakroló.

Vásárlói képek
Gyöngyláncos kezelővel fel-le ereszthetjük a fehér vászonrolót!Kívülről szemlélve: ablak belső oldalára szerelt árnyékoló roló.Gardinia roló teljesen leeresztett állapotban - nem csak azért nem látnak be kívülről, mert a második emeleten vagyunk, hanem a roló is takarja az ablakot!Jól mutat a fehér színű vászonroló, a legjobb mégis az, hogy akciós volt!Fehér roletta erkélyablakon - felfogja az erős napsütést, de azért világosságot is beenged!Fehér színű Gardinia vászonroló 78 cm szélesre vágvaPanelházi erkélyablak rolós árnyékolóval

2 vélemény, értékelés

#1 - Katona Lászlóné
2015/04/30, 11:30
Érdeklődni szeretnék a vászon roló szállítási díjáról, hogy melyik kategóriába tartozik. Köszönettel várom válaszukat.
#2 - Tályai Piroska
2015/04/30, 11:43
Tisztelt Katona Lászlóné!

A vászonrolók a 2-es szállítási kategóriába tartoznak, azaz bruttó 1490 Ft szállítási díj kerül felszámításra házhoz szállítás esetén.

Köszönjük érdeklődését, állunk rendelkezésére a továbbiakban is!

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
746.600+ elégedett vásárló
458.600+ raktáron lévő termék
195.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése