Év végi nyereményjáték 2014.

Utoljára frissítve: 2014 december 08, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Év végi nyereményjáték 2014.

2014 év végi nyereményjáték

Az elmúlt évekhez hasonlóan a 2014-es évet is nyereményjátékkal szeretnénk lezárni és egy kis meglepetéssel gazdagítani a karácsonyfa alatt gyülekező ajándékokat! Vásárlóinkat ismét fotópályázatra hívjuk, ezúttal azonban a legtöbb szavazatot szerző fénykép tulajdonosa nyeri meg játékunk fődíját egy iPad tabletet!

Szabályzat:

 • Töltsön fel legalább 1 darab saját képet a Referenciák közé, amelyen felhasználásra került vagy szerepel a webáruházban vásárolt termék!
 • Tekintse meg a mások által feltöltött képeket és szavazzon arra, amelyik a legjobban tetszik!
 • A legtöbb szavazatot gyűjtő fotó tulajdonosa elnyeri a fődíjként meghirdetett iPad tabletet, amelyet aztán használhat könyvek olvasására, ágyban videózásra, közösségi oldalak látogatására, játékra, zenehallgatásra, de akár fényképezésre is!
 • A nyereményjáték vége (a képfeltöltés és a szavazás határideje): 2014. december 18. 24:00 óra.
 • Eredményhirdetés: 2014. december 19. 10:00 óra.
 • A kép beküldés és a szavazás csak a www.anrodiszlec.hu oldalon történt regisztrációt követően lehetséges.
 • A kép feltöltésével a jelentkezők hozzájárulnak ahhoz, hogy a fényképet az ANRO Épületdíszítés Kft a jövőben saját céljaira is felhasználja (pl. cikkek, árubemutatók, hirdetési anyagok).

A nyereményről:

Játékunk fődíja egy Apple iPad Air Wi-Fi 16GB tablet - pehelykönnyű táblagép 9.7 hüvelykes Retina kijelzővel és iOS 7 operációs rendszerrel, amelyet a legtöbb szavazatot gyűjtő kép tulajdonosa kap. Használhatja internetezéshez, zenehallgatáshoz, képek készítéséhez vagy nézegetéséhez, filmezéshez, videotelefonáláshoz, levelezéshez, játékhoz egyaránt!

A fényképekre szavazók között távirányító+lámpa szettet sorsolunk ki, amelynek tartalma 1 darab színváltós E27 foglalatú izzó RGB és fehér ledekkel szerelve, valamint 1 darab rádiós vezérlő, amellyel könnyedén állíthatjuk a lámpa fényszínét, fényerejét!


A képfeltöltés menete:

 • Bejelentkezés a www.anrodiszlec.hu oldalra a Bejelentkezés/Regisztráció linkre kattintva. Elfelejtett jelszó esetén használja a Jelszó emlékeztetőt!
 • Bejelentkezést követően az Adataim menüben található a Képfeltöltés funkció.
 • A feltölteni kívánt fényképek a számítógépről történő kiválasztását követően a rendszer automatikusan megkezdi a képek feltöltését. A feltöltés befejeztével a képek megjelennek a Saját képek dobozban.
 • A Saját képek dobozban található képekre rákattintva szerkesztheti a képet, ezen belül nevet adhat neki, illetve választhatja ki a korábban vásárolt termékek listájából, hogy a fotón melyik termék látható.
 • A feltöltött képek webáruházunk jóváhagyása után lesznek elérhetőek a weboldal látogatói számára, innentől kezdve a kép leírása, illetve a hozzáadott termékek nem változtathatóak! Az ANRO Épületdíszítés Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a képek jóváhagyását indoklás nélkül megtagadja, valamint korábban jóváhagyott képeket töröljön a rendszeréből (minőségi / szerzői jogi problémák).
 • Ezután a nyereményjátékra jelentkező feladata, hogy népszerűsítse fényképét! Minélfogva minden feltöltött kép egyedi azonosítóval rendelkezik, könnyen értesítheti az ismerősöket, barátokat, családtagokat a szavazásról!

Sok sikert kívánunk a pályázatban!


A szavazás menete:

 • Bejelentkezés a www.anrodiszlec.hu oldalra a Bejelentkezés/Regisztráció linkre kattintva. Elfelejtett jelszó esetén használja a Jelszó emlékeztetőt!
 • Bejelentkezést követően a Magazin - Referenciák menüpontba kattintva tekintheti meg a nyereményjátékban részt vevő összes feltöltött képet.
 • A képre kattintva új ablakban nyílik meg a feltöltött fotó, itt tudja leadni szavazatát a kép alatt megjelenő Kedvencekhez adom gombra kattintva.

Kellemes időtöltést kívánunk a képek böngészéséhez és jó voksolást!

10 vélemény, értékelés

#1 - Kántor Balázs
2014/12/15, 09:14
Tisztelt Pályázók!
A szavazás kiírásában a cég buzdítja Önöket, hogy népszerűsítsék fotóikat barátaik, családtagjaik körében, azt már elfelejtik mondani, hogy egy családnak tagjai nem adhatják le szavazatukat ugyanazon számítógépről és IP címről.(ha ezt még is elkövetnék készüljenek fel, hogy csalással fogják Önöket megvádolni). Csak utólag az előre nem szabályozott feltételeket módosítják és vádaskodnak, és kitiltással fenyegetőznek. Véleményezésem szerint ez a verseny egy előre leosztott MEGBUNDÁZOTT kiírás. Ha az ember ezt szóvá teszi választ nem kap, csak egy kedves és udvarias ügyintéző hölgyig jut el aki közli, hogy ő ebben nem kompetens. Remélem tévedek ezzel kapcsolatban, hogy ez egy előre leosztott játék és bízom benne, hogy a nyeremény jó helyre kerül majd.
Tisztelettel,
Kántor Balázs
#2 - Tályai Gábor
2014/12/15, 15:57
Tisztelt Kántor Balázs!

Az Ön által, illetve "családja" által létrehozott duplikált regisztrációkat, és az azokhoz tartozó szavazatokat töröltük, illetve továbbra is töröljük, amennyiben tisztességtelen szavazásra utaló jelet észlelünk. Ez természetesen nem csak Önre, hanem minden más feltöltőre is érvényes.

Egy kis statisztika a képére érkezett szavazatokról:
- 54 db nem létező email címről érkező regisztráció, mely ugyanarra a képre szavaz.
- mind az 54 regisztrációhoz ugyanazt a 3 telefonszámot adta meg.
- 1 órán belül 3-4 db szavazat ugyanarra a képre majd napokig egy sem.

A fenti adatokat tartalmazó táblázat bár nagyon látványos, sajnos adatvédelmi okokból nem tölthetjük fel a weboldalra, pedig szívesen publikálnánk, válaszul a vádaskodására.

Sajnos nem csak az Ön képeire érkezett így szavazat, így mi is csak remélni tudjuk, hogy a nyeremény jó helyre kerül majd.

Minden legális szavazónak sok sikert kívánok!
Tályai Gábor
#3 - Kántor Balázs
2014/12/17, 09:32
Tisztelt Tályai Úr!

Reagálva további vádaskodására.
-54 db nem létező e-mail cím? létező e-mail címekről történt a regisztráció. Amennyiben úgy lenne kialakítva rendszerük, hogy a regisztráció megerősítést kérne emailben kiküldve akkor ezt Önök is látnák.
-Családtagjaim és barátaim nem kívánták megadni telefonszámukat, ezért én javasoltam nekik, hogy használják az én telefonszámaimat. (kiírás ezt nem tiltotta)
-3-4 darab szavazat ugyanarra a képre 1 órán belül ez valóban különös. Általában az ember ha vendégeket fogad és megkéri a jelenlevőket, hogy legyenek kedvesek részt venni a szavazáson akkor ez lehet, hogy abban a pillanatban megtörténik, mondjuk egy óra leforgása alatt.

Zárójelbe megjegyezve mondok egy még abszurdabb példát.
Részt vettem egy születésnapi rendezvényen ahol kb 80-an voltunk. Ha ott is szóba hoztam volna kérésemet és leadja a társaság fele a szavazatát 1-2 órán belül, akkor ismét meglettem volna vádolva csalással?
Nevetséges indokokat próbálnak felhozni a Önmaguk védelmében.

További sok sikert vállalkozásukhoz.
Üdvözlettel,
Kántor Balázs
#4 - Fülöp Pál
2014/12/17, 13:04
Szavaznék én is de nincs felkínált opció.
#5 - Tályai Gábor
2014/12/17, 14:03
Tisztelt Fülöp Pál és minden szavazni kívánó látogató!

Bejelentkezést követően a Magazin - Referenciák menüpontra kattintva tekintheti meg a nyereményjátékban részt vevő összes feltöltött képet. A képre kattintva az megnyílik egy új ablakban, majd a kép alatt a [+] Kedvencekhez adom! feliratra kattintva lehet szavazni.
#6 - Tályai Gábor
2014/12/17, 14:16
Tisztelt Kántor Balázs!

A visszapattanó levelekből tudjuk, melyik cím él és melyik nem. Bevallom, nem túl nagy élmény reggelente 100+ Undelivered Mail Returned to Sender feliratú emailt átnézni a szavazás miatt.

Ugyanazok a telefonszámok 54 db email címhez: ez nálam kimeríti a nem valós regisztráció fogalmát.

Részt vettem egy születésnapi rendezvényen ahol kb 80-an voltunk. Ha ott is szóba hoztam volna kérésemet és leadja a társaság fele a szavazatát 1-2 órán belül, akkor ismét meglettem volna vádolva csalással?

Nem lett volna megvádolva, hiszen létező email címekről, létező telefonszámokkal regisztráltak volna létező emberek.

További sok sikert kívánok Önnek is.
Tályai Gábor
#7 - Szedlák János
2014/12/18, 06:55
A közelmúltban 2 db izzót vettem az áruházban 1 db 40W-os LED lámpát 3000 Lumeneset, és 1db Dulux 60 W-os lámpát. Összehasonlítottam ár tudás szempontjából. A LED többet tud , igaz dr4ágább is, de a Dulux is megállja a helyét. 1 pergen belül begerjed és igazán szép fénye van . egy 6 négyzetméteres fürdőszobában használom, viccesen "beköltöuött a Nap" effektusa van .Feltöltöttem a jellemző képeket !
Üdv :Szedlák János
#8 - Nádas Zsolt
2014/12/18, 23:16
Tisztelt Anro!
Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy hogy lehetséges,hogy kb. nettó 3 perc alatt egy -egy képre cca.50-80 körüli szavazat érkezik?Válaszukat Köszönöm.Tisztelettel: Nádas Zsolt
#9 - Nádas Zsolt
2014/12/18, 23:38
Előzőleg feltett kérdésem legyenek szívesek tárgytalannak tekinteni(akár törölni)....Köszönöm
#10 - Mezámbrovszki József
2014/12/20, 17:02
Gratulálok a győztesnek., de érzéseim szerint sokak szerint is érdekes volt a szavazás, hihetetlen hogy az utólsó pillanatban több száz szavazat érkezett., igazándiból ez a szervezők jobban tudják a hátteret., de a részvételem és az hogy több mint 1700 munkát megelözve sikerult majd csak az első top 20 listában szerepelni egyik most elkészült munkámmal., köszönöm a szavazatokat!

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
833.600+ elégedett vásárló
455.300+ raktáron lévő termék
212.200+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése