Nagy teljesítményű LED panel promóció!

Utoljára frissítve: 2014 április 04, péntek Magazin: Bemutatók, tesztek
A halogén izzók eltűnésével egyre többen keresik az energiatakarékos világítási formákat, ezek közül is a led technológiával működő világítótesteket.

A ledes világítások speciális típusát alkotják a LED panel lámpatestek, amelyek csekély vastagságuk és ezáltal egyszerűbb beépíthetőségük kapcsán váltak kedveltté. A vékony lámpatestek egyszerűen besüllyeszthetőek gipszkarton álmennyezetbe. A süllyesztés által bekerülnek a plafon síkjába, így biztosítva a modern, elegáns, diszkrét fővilágítást vagy éppen hangulatvilágítást. Mindemellett a süllyesztés által teret is nyerünk, hiszen nem zavarnak a látványba különböző függesztékek és csillárok.

A LED világítás iránt érdeklődőket a méreten és megjelenésen kívül a fényteljesítmény is meggyőzheti, hiszen a panelekbe kiváló fényű ledek kerültek beszerelésre. Ugyanakkor a vakítás elkerülése végett a panelek tejfehér plexi előlappal kerülnek forgalomba, így kellemes szórt fényt kapunk eredményül.

A LED panelek alkalmasak családi otthonokban, nappalikban, konyhákban, üzlethelyiségekben, szórakozóhelyeken, éttermekben történő világítások kialakításához.

Nagy teljesítményű LED panel promóció!

A mennyezetbe építhető, lapos LED panelek igen rövid idő alatt igen nagy népszerűségre tettek szert. Köszönhetik ezt elegáns megjelenésüknek, nagy fényerejüknek és kis beépítési mélységüknek. Beszállítónk március hónapra promóciót hirdetett a legnépszerűbb típusra, így a 12 Wattos, négyzet alakú LED panelt a készlet erejéig bruttó 5.990 Ft-os áron tudjuk kínálni kedves vásárlóinknak!

LED Panel - komplett szett - tápegység a csomagban

A szokásos módon ez a LED panel is komplett szett, azaz tartalmaz minden szükséges elemet a beépítéshez. A csomagban és az árban benne van a tápegység is, így a hagyományos villanyszerelést lehet alkalmazni, majd a 230V-os mennyezeti kimenetekre lehet csatlakoztatni a LED panelek tápegységeit. A tápegységek csatlakozója hagyományos méretű DC csatlakozó, azonban a véletlen szétcsúszás ellen bajonett zárral van ellátva. A gipszkartonba való szereléshez szükséges rugós fülek is részei a csomagnak.

LED Panel - komplett szett - tápegység a csomagban

LED Panel - három rétegű optika

A LED panelek fényerejét két dolog határozza meg: a beépített LED chipek teljesítménye, és az eléjük épített optikai réteg. Az optikai rétegen múlik, hogy a vetített fény mennyire lesz homogén, illetve, hogy a rétegek mennyivel csökkentik a LED chipek fényét. Jelen LED lámpába a szokásos két rétegű optika helyett három réteg került beépítésre. A vastag, viszonylag nagy fényveszteségű opál lemez helyett itt két lemezt kapunk:
- az egyik egy vastagabb üveg lap, mely speciális felületi kiképzése biztosítja az egyenletes fényeloszlást - szinte nulla fényveszteséggel
- a másik egy alacsony fényveszteségű opál lap, mely szerepe az, hogy eltakarja a lámpa belsejét, azaz lekapcsolt állapotban ne lássunk bele a lámpába

LED Panel - három rétegű optika

LED Panel - nagy fényerejű Chip On Board ledekkel

A LED chipek fontosságáról az előzőekben már volt szó. A promóciós LED panelen Chip On Board (COB) LED technológiával készülő SMD 3014-es LED chipek teljesítenek szolgálatot, melyek nagyobb fényerejűek mint a hagyományos SMD LED chipek. A LED panel oldalára 60 db ilyen nagy teljesítményű LED van sorba kötve, melyet a fentebb már említett fix áramerősségű (350mA) tápegység (áramgenerátor) hajt meg. A 3014-es LED chipek meleg fehér színhőmérséklet mellett is tudják biztosítani Wattonként a 90 lumen fényáramot.

LED Panel - nagy fényerejű Chip On Board ledekkel

LED Panel - Csomagolás

Jellemzően internetes értékesítés során a doboznak nincs túl nagy jelentősége, azonban viszonteladóknak fontos lehet: a termék színes egységdobozban érkezik, azonban az energiacímke még nem felel meg az új szabályozásnak. Polcos értékesítés esetén kérjük használják a termék mellett letölthető energia címkét.

LED Panel - Csomagolás

A LED panel a készlet erejéig megrendelhető: Szögletes LED panel, 12W
Szállítás raktárról, akár 1 nap alatt!

Vásárlói képek
A fényes konyhabútoron élesen visszatükröződnek a világító led panelekSzögletes LED panelek gipszkartonba építveKonyhavilágítás 12 wattos LED panelekkelEnergiatakarékos konyhai világítás mennyezetbe süllyesztett LED panelekkelFürdőszoba világítás LED panel segítségével: 12 Wattos, négyzet alakú, meleg fehér fényűFürdőszoba világítás LED panel és LED lámpa segítségével: 12 Wattos, négyzet alakú panel és GU10 7 Wattos LED lámpa, meleg fehér fényűFürdőszobai LED paneles világítás - 12 Watt, négyzet alakú, meleg fényű12 wattos süllyesztett LED panel lambériába építvePadlásszoba - LED panel 4X12WA konyhai hangulatot jól meghatározza a szekrényhez tartozó lábazati és pult megvilágításHomogén pultvilágítást alakíthatunk ki a LED csíkok segítségévelKonyha világítása LED panel lámpatesttel és LED szalagokkalModern és energiatakarékos konyha egyedi bútorokkal

2 vélemény, értékelés

#1 - Nagy Zoltán
2014/05/25, 14:13
A LED paneleket hogyan lehetséges dimmelni?
#2 - Tályai Péter
2014/05/26, 09:32
Tisztelt Nagy Zoltán!

A kínálatunkban többféle típusú led panel is kapható. Ezek közül a 24V-os betáppal rendelkezőknél a legegyszerűbb a helyzet, hiszen ezeket a led szalagoknál már jól bevált dimmerekkel gond nélkül lehet szabályozni. A kínálatunkban a 24V-os led panelek többnyire RGB leddel szereltek.

A fix áramerősséget igénylő led panelek közül egyelőre a 300mA-es típusokhoz kapható szabályozható tápegység.
XB dimmelhető áramgenerátor (300 mA) 7-12 Watt
Ez a hagyományos (~230V) fali dimmerekkel működtethető.

Mivel meglehetősen sokféle típus / betáp érintett ebben a kérdésben, javaslom, hogy írja meg, hogy pontosan melyik típust és abból hány darabot szeretne fényerőszabályozni és utánanézünk pontosan a dolognak.

Remélem tudtam segíteni!

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
834.300+ elégedett vásárló
452.100+ raktáron lévő termék
212.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése