Lakberendezési blog: ötletek és képek!

Utoljára frissítve: 2014 január 30, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
Elindult lakberendezési blogunk!

2013 decemberében teszt jelleggel indult lakberendezési blogunk, és a nagy sikerre való tekintettel 2014-ben is folytatni kívánjuk a hagyományt, így lehetőség szerint minden nap újabbnál újabb bejegyzésekkel szeretnénk megörvendeztetni látogatóinkat.

Blogunk célja, hogy különleges lakberendezési tippekkel, dizájnos újdonságokkal ismertessük meg a weboldalunkra érkezőket, mindezt természetesen sok-sok fotóval kísérve, így fantáziánk még inkább szárnyalhat!

A magazinban megjelenő témák: nappali, fürdőszoba, konyha, hálószoba, gyerekszoba, kiegészítő helyiségek, tapéták, festések, lakástextilek, szőnyegek, függönyök, ülő- és tárolóbútorok, szekrények, polcok, belső- és külső díszítések, homlokzatok, nyílászárók, ajtók-ablakok, kerítések, kertek, teraszok, fűtés, villanyszerelés, világítás, gipszkarton, burkolatok, energiatakarékosság, stb.

Reméljük, hogy a blogon keresztül látogatóink hasznos ötleteket merítenek a képekből saját otthonuk kialakításához vagy szebbé tételéhez; kellemes időtöltést kívánunk!

Elindult lakberendezési blogunk!

3 vélemény, értékelés

#1 - Mező Petronella
2014/01/30, 09:14
Sziasztok!

Én már szinte indulása óta figyelemmel kísérem ezt a blogot is (betettem könyvjelzőbe, nyitom minden este), néhány másik bloggal egyetemben, hiszen éppen építkezés közben vagyunk. A fotóitok között van sok nagyon extravagáns, ami teljes megvalósítás esetén kicsit nekem erős lenne a saját otthonomban, viszont szinte minden második bejegyzésben találok egy nagyon jó ötletet, szép parkettát, vagy érdekes megvalósítást. A világítási ötleteket is innen loptam :) nekünk is a blogból kölcsönvett módon lesz megvalósítva a hangulat világításunk!

Nektek sok sikert kívánok, magunknak, olvasóknak pedig további sok, hasonlóan jó blogbejegyzést!
#2 - Tályai Piroska
2014/01/30, 10:04
Kedves Petronella!

Valóban sok extrém megvalósítást tartalmazó kép került fel a blogba, viszont örömünkre szolgál, hogyha csak néhány ötletet is, de legalább sikerült egy-két kivitelezhető megoldást ellesni a fotókról. Igyekszünk a továbbiakban is mindenféle vegyes témakörből válogatni, hogy mindenki találjon valami apróságot, amely előrébb viheti az otthon csinosítgatásában!

Köszönjük jókívánságait, sok sikert kívánunk az ötletek felkutatásában!
#3 - Tályai Piroska
2014/02/06, 09:34
Lakberendezési blogunknak már jónéhány rendszeres olvasója van, az alábbi fotót is egyik kedves vásárlónktól kaptuk vissza, aki a lapos képernyős tévéje háttérvilágításához melegfehér 60 ledes dekor szalagot választott. Az okostévé segítségével internetezni is lehet, így semmi akadálya, hogy újabbnál-újabb képeinket és lakberendezési ötleteinket a nagyképernyős készüléken kövesse!

LCD TV háttérvilágítás led szalaggal

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
711.700+ elégedett vásárló
517.000+ raktáron lévő termék
188.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése