Érintésérzékeny LED vezérlők EURO kivitel

Utoljára frissítve: 2013 november 13, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Érintésérzékeny LED vezérlők EURO kivitel

Ismerkedjen meg a legújabb fejlesztésű, üveg előlapos, érintésérzékeny LED vezérlőkkel! Nagy precizitású, kapacitív érintőképernyő vezérlő chip gondoskodik a tökéletes érintéses vezérlésről. Használható minden 12 és 24 Voltos LED termékkel: LED lámpákkal, LED szalagokkal, LED modulokkal.

Aki már találkozott az előző típusú Glass Panel vezérlőkkel, azoknak sok újdonsággal nem tudunk szolgálni: lényegében a vezérlők változatlanok maradtak, mindösszesen a hátlap változott. Ez a változás a beépítést teszi könnyebbé, hiszen az eddigi négyzet alakú hátlapot csak gipszkartonba volt könnyű beépíteni. Az új EURO kivitelű LED vezérlők azonban kör alakú süllyeszthető hátlappal érkeznek, melyek azonnal szerelhetőek az európában szabványos 65 mm-es szerelődobozokba.

Az érintésérzékeny LED vezérlők új generációjának kör alakú hátlapja.

Belső felépítésében a változás a szalagkábelt érintette: ebben a verzióban a szalagkábelt, mely az elektromos kapcsolatot biztosította az előlap és hátlap között, felcserélték egy sokkal kevésbé sérülékeny tüske sorra. A hátlapon lévő apa csatlakozó, az előlap felpattintásakor az előlapon elhelyezett csatlakozóba csúszik, így biztosítva az elektromos kapcsolatot.

A 12/24 Voltos LED vezérlők belső csatlakozása

A tápegység és a LED-es termék csatlakoztatása a már jól megszokott sorkapcsokon történik:
- Az INPUT felirat alá kell csatlakoztatni a 12 vagy 24 Voltos egyenáramú tápegység kisfeszültségű kimenetét.
- Az OUTPUT felirat alá a (+) sorkapocs minden esetben az a LED fényforrások pozitív ága,
- a többi (C/W) vagy (R/G/B) a különböző típusú LED fényforások negatív ágai.

Ledes termékek és tápegység csatlakoztatása az új led vezérlőkhöz

Érintésérzékeny, üveg előlapos színhőmérséklet vezérlő.

Bemutatkoznak a LED vezérlők új típusai.

A beépítés menete az összes új terméknél megegyezik, abszolút egyszerű, de az alábbi képeken meg is tekinthetik a szerelési folyamatot, ha valami mégsem lenne egyértelmű.

Az új érintésérzékeny fali LED vezérlők szerelődobozba építése, beépítése. Az új érintésérzékeny fali LED vezérlők szerelődobozba építése, beépítése. Az új érintésérzékeny fali LED vezérlők szerelődobozba építése, beépítése. Az új érintésérzékeny fali LED vezérlők szerelődobozba építése, beépítése.
Az új érintésérzékeny fali LED vezérlők szerelődobozba építése, beépítése. Az új érintésérzékeny fali LED vezérlők szerelődobozba építése, beépítése. Az új érintésérzékeny fali LED vezérlők szerelődobozba építése, beépítése. Az új érintésérzékeny fali LED vezérlők szerelődobozba építése, beépítése.
Vásárlói képek
Hálószoba középen RGB világítással, a szoba szélén egyszínű LED csíkkalHálószoba szép melegfényű led szalaggal és színváltós középső dekorralNappali különböző led világításokkal: spot és szalagfényNappali gipszkarton és csillár, rejtett világításÉrintőfelületes LED vezérlő a villanykapcsoló mellettLakásdekor LED szalagok felhasználásávalJakuzzi és infraszauna színterápiábanWellness (infra, finn, gőz szauna)Közösségi finn szauna sóvilágítássalWellnes pihenőtér LED hangulatvilágításokkalNádfedeles kerti pad RGB LED világítással. A vezérlő, tápegység és egyéb lámpakapcsolók szépen megférnek a gerendán.A LED vezérlőnek kiemelt helyet biztosítottak a nappaliban, így mindenki kényelmesen módosíthatja a szalag fénybeállításait

2 vélemény, értékelés

#1 - Hok István
2014/01/15, 04:41
Tiszteletem.
Szeretnék egy Glass Panel fali RGB LED vezérlőt a teraszra, viszont nekem 12db 12V-os MR16-os foglalatú TechLight 3324 LED RGB spot lámpa van beépítve, nemtudom, hogy használható e hozzájuk, mert itt a vezérlés maga a lámpa foglalatában van, így nincs meg a piros, zöld, kék vezeték, csak a két ér. Viszont a távirányítóinak elég kicsi a hatótávolsága, így nem kapcsolja egyszerre mindet, ezért szeretnék egy fali vezérlőt. Ha tud valami megoldást szívesen venném. Köszönöm
#2 - Tályai Gábor
2014/01/16, 09:59
Tisztelt Hok István!

Sajnos a szóban forgó termék nem alkalmas hagyományos RGB vezérlővel (4 eres csatlakozás) való használatra. Hovatovább, még csak alternatívát sem tudok ajánlani hagyományosan vezérelhető RGB spot lámpára, pedig igény lenne rá.

Remélem tudtam segíteni.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
789.900+ elégedett vásárló
480.100+ raktáron lévő termék
205.500+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése