Ország Boltja 2023 - Kategória II. helyezést ért el az ANRO!

Utoljára frissítve: 2024 február 08, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek

Magyarországon igen nagy népszerűségnek örvend az Árukereső.hu portál, amely lehetőséget ad a termékek árának összehasonlítására. Van lehetőség Étel-ital, Műszaki cikk, Építkezés, Divat-ruházat, Számítástechnika és Játék kategóriában is felmérni a különböző webáruházakban elérhető termékeket és azok árait.

Az árak összehasonlíthatósága nagyon fontos, hiszen ez által pénzt lehet megspórolni és jobb döntést lehet hozni, elégedettebben zárható a vásárlási folyamat. Emellett az Árukereső.hu még két további nagyon fontos szemponttal is tudja segíteni a vásárlókat.

  • Az egyik, hogy konkrétan a terméket is véleményezhetik a vevők. A hasznos termékelőnyöket és a rossz jellemzőket is fel lehet sorolni. Nagyon hasznos azoknak, akik még nem vették meg a terméket és keresik az elvárásuknak legjobban megfelelő árucikket.
  • A másik, hogy konkrétan a forgalmazó webáruházat is minősíthetik az ügyfelek. Ezzel pedig a kereskedőről kaphat további információt a kuncsaft, megtudhatja, mennyire megbízható a webáruház, amit kiszemelt vásárlás céljából.

Az ANRO Épületdíszítés Webáruház már sok ezer valós vásárlói véleményt kapott az Árukereső felületén!

A Megbízható Bolt és az Ország Boltja minősítések összefüggése

A Megbízható Bolt címet folyamatosan kiérdemeljük az Árukereső felületén vásárlóink értékelése alapján. Az értékelések az egész év folyamán azonban egy nagyobb verseny részeként is értelmet nyernek, hiszen ezek alapján osztják ki következő év elején az Ország Boltja díjazásokat. 2023. január 1. és 2023. december 31. között vásárlóink több ezer pozitív értékelést adtak le áruházunkra, amely eljuttatta az ANRO Épületdíszítés Webáruházat a Minőségi díj második fokára. Cégünk az Építkezés, kert, lakberendezés kategóriában mérettette meg magát, hiszen legtöbb árucikkünk ide tartozik.

A díjat Tündi és Niki vette át. Niki a bemutatótermet vezeti, Tündi pedig a pénzügyi-személyzeti feladatok ellátásáért felelős.

Ország Boltja 2023 - Építkezés, kert, lakberendezés kategória 2. helyezettje az ANRO Épületdíszítés Kft.

Árukereső díjátadó gála

A díjátadó gálára 2024. február elején került sor a Magyar Vasúttörténeti Parkban, ahol a szervezők szórakoztató műsorok kíséretében osztották ki a díjakat. Az idei évben az oklevelet Niki és Tündi hozta haza részünkre, mely hamarosan elnyeri méltó helyét irodánkban, a már korábban megszerzett díjak mellett.

Ország Boltja díjátadó gála - a műsorvezető Rákóczi Ferenc

A Magyar Vasúttörténeti Park adott helyszínt a díjátadónak.

Gólyalábas csodaemberek karneváli hangulatban!

Ledes tündérek - ez aztán igazán közel áll a szívünkhöz, mint LED világításokat forgalmazó cég!

 

Köszönjük mindenkinek!

Rengeteg hálával tartozunk vásárlóinknak a pozitív értékelésekért! Ez viszont nem jöhetett volna létre, ha munkatársaink nem dolgoznak mindennap azon, hogy a megrendelések mihamarabb célt érjenek és a vásárló birtokába kerülhessenek. Az Ország Boltja 2023-as díjat is köszönjük tehát minden partnerünknek, vezetőnknek, alkalmazottunknak, és természetesen az ügyfeleinknek is!

Büszkén tartjuk kezünkben az újabb elismerést, melyet közvetlenül több ezer valós vásárlói vélemény alapján nyertünk el!

Állunk rendelkezésre 2024-ben is!

Ígérjük, hogy a jövőben is célunk a kiszolgálási színvonal magasan tartása, a termékkínálat folyamatos bővítése és a hatalmas raktárkészlet fenntartása. 2024-ben is várjuk vásárlóinkat a www.anrodiszlec.hu webáruházban, vagy akár személyesen hajdúböszörményi bemutatótermünkben! A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban bátran kereshetik Ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink bármelyikén.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
789.600+ elégedett vásárló
479.200+ raktáron lévő termék
205.400+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése