Műanyag és bambusz növényfuttatók, műanyag kerti komposztálók, napelemes kerti LED lámpák

Utoljára frissítve: 2023 április 19, szerda Magazin: Hírlevelek

Kiskertünkben számtalan növény igényel növekedése folyamán valamilyen támasztékot, kötözést, vagy drótozást. A 100% természetes alapanyagból készített bambusz vagy a műanyagból készült növényfuttató létra kiválóan alkalmas, hogy a kerti növények megfelelő növekedését elősegítse, így védelmet biztosíthatunk számukra szélkárral és egyéb külső hatásokkal szemben. Futó zöldségeknél és gyümölcsöknél különösen fontos a megfelelő támasz biztosítása, hiszen így a termés nem válik könnyen hozzáférhetővé a rovarok, kártevők számára. Nézzen szét kínálatunkban!

Műanyag kerti komposztálók

A műanyagból készült kerti ládák ideális komposztálók a környezetbarát felhasználók számára. Előnyei közé tartoznak a nagyon egyszerű összeszerelés és az egyszerű kezelés. A fedél tartós és légzáró zárással rendelkezik, hogy megelőzze a kellemetlen szagok kijutását. A növényi hulladék komposztálással a következő évben humuszként újrafelhasználható termőközeget biztosít növényeinknek, virágainknak.

Többször használható lombgyűjtő zsák. Kezelt felületű, PE (polietilén) anyagból készült, fogantyúval ellátott kerti lombgyűjtő, amely ideális kerti nyesedékek összegyűjtésére.

Napelemes kerti LED lámpák

Az udvarokon, kertekben gyakran okoz problémát, hogy elektromos hálózat hiányában nem lehet szép és praktikus hangulatvilágítást kialakítani a késő esti sütögetésekhez, beszélgetéshez. A napelemes kerti szolár lámpa szuper megoldást nyújt, hiszen beüzemelése semmilyen kábelezést nem igényel. Webshopunkban rengeteg színű és formájú termék közül választhat: ismerje meg kínálatunkat!

Áprilisi újdonságaink!

19 év szakmai tapasztalat
832.200+ elégedett vásárló
459.400+ raktáron lévő termék
212.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése