LED reflektor, LED fényvető
36. / 38.

Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (252 Liter) zöld

Garancia: 1 év
Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (252 Liter) zöld
Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (252 Liter) zöld Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (252 Liter) zöld Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (252 Liter) zöld
Ár:
4 719 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
5 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 27004

Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (252 Liter) zöld

A Nortene többször használható lombgyűjtő zsák kezelt felületű, PE (polietilén) anyagból készült, amely ideális kerti nyesedékek összegyűjtésére. Kétoldalt erős fogantyúval ellátott, mely a zsák alján is végig lett futtatva dupla varrással, így biztonsággal terhelhető.  A kerti munkálatok során a levágott füvet, összegyűjtött lombot sokszor elszállítjuk kertünkből, melyhez leginkább eldobható műanyag zsákot használunk, ami pakolás során általában meg is sérül, ki lyukad és vehetjük a következőt.

Kerti lombgyűjtő zsák használata fűnyírás során

A szép fű egyik előfeltétele a rendszeres fűnyírás. Ha a fű magasságából csak keveset kell vágni, akkor a mulcsozó fűnyírás is szóba jöhet, mert ekkor a kis méretűre felaprított szálak gyorsan lebomlanak és beépülnek a talajba. Ha viszont a fűszálak magasra nőttek és sokat kell vágni, akkor elkerülhetetlen a fűgyűjtés, hiszen a nagy mennyiségű levágott gyep a pázsiton hagyva mohásodást, rothadást okozhat, ami által foltok keletkezhetnek az egyenletes pázsiton. A fűgyűjtés megkönnyítésére kiválóan használhatóak a Nortene műanyag zsák termékei.

Gardenbag polietilén lombgyűjtő zsák

A fűnyesedék összegyűjtésekor hasznos kerti eszköz lesz a fűgyűjtő zsák. Szája nagy méretű, ezáltal a fűnyíró fűgyűjtőjéből egyszerűen beleüríthetőek a levágott fűszálak. Anyaga erős, ezért többször is használható és jó teherbírású. Mindemellett akasztófüle is van, amelynél fogva könnyen megemelhető és elszállítható. Használat után egyszerűen összehajtható és kis helyen is eltárolható.

A nagy méretű füles zsák többféle néven ismert: lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák, kerti hulladékgyűjtő zsák, nagy zöld szatyor. Lehullott falevél, ágak, fűnyesedék, komposzt, más kerti hulladék összegyűjtésére is használható, a füles zsák pedig egyszerűen mozgatható. A zöld műanyag zsák 60 cm széles, 60 cm hosszú és 70 cm magas. Űrtartalma 252 liter. Anyagsűrűsége 170 g/m².

A gyártó termékei nagy méretük, vagy súlyuk miatt a többi megrendelt terméktől külön csomagban kerülhetnek kiszállításra! Ilyen esetekben a külön csomagok szállítási díját cégünk átvállalja!

Szállítási díj1 390 Ft
Űrtartalom252 L
Szín Zöld
Alapanyag Polietilén
Hosszúság (cm)60 cm
Magasság (cm)70 cm
Szélesség (cm)60 cm
GyártóNortene (2007011)
ANRO azonosító27004
Garancia idő1 év

Műfű - 8 év garanciával! értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (252 Liter) zöld
Kategória: Műfű - 8 év garanciával! » Polietilén » Zöld » 252 L
Cikkszám: 2007011
Termékcsalád azonosító: Gardenbag
Szállítási kategória: 1
P: CS-A-03-01

Asztali nézet megjelenítése