43. / 50.
Nortene

Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter)

Garancia: 1 év
75 cm
55 cm
Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter)
Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter)
Ár:
1 889 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
12 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

ANRO azonosító (PID): 20892

Részletes leírás
Adattáblázat
Kapcsolódó cikkek
Vásárlói képek

Részletes leírás

Fűvágás? Lombgyűjtés?

A kerti munkálatok során a levágott füvet, összegyűjtött lombot sokszor elszállítjuk kertünkből, melyhez leginkább eldobható műanyag zsákot használunk. Persze abba sok fér, de pakolás során általában meg is sérül, ki is lyukad, vehetjük a következőt.

Vagy vehetünk egy ilyen lombgyűjtő zsákot, melynek anyaga a Szíj Melinda által újra divatba hozott csíkos szatyor anyagával megegyező! Azt pedig ismerjük, szinte elpusztíthatatlan!

Ráadásul a zsák két nagy fület is kapott, így a szállítása is sokkal egyszerűbb, még akkor is ha telepakoljuk. Bár érdemes vigyázni, mert 180 Liter frissen levágott fű súlya a celebszatyron lehet nem fog ki, de rajtunk talán...

Többször használható lombgyűjtő zsák. Kezelt felületű, PE (polietilén) anyagból készült, fogantyúval ellátott kerti lombgyűjtő, amely ideális kerti nyesedékek összegyűjtésére.

Mérete: 55x55x75 cm

 

Kerti lombgyűjtő zsák használata fűnyírás során

A szép fű egyik előfeltétele a rendszeres fűnyírás. Ha a fű magasságából csak keveset kell vágni, akkor a mulcsozó fűnyírás is szóba jöhet, mert ekkor a kis méretűre felaprított szálak gyorsan lebomlanak és beépülnek a talajba. Ha viszont a fűszálak magasra nőttek és sokat kell vágni, akkor elkerülhetetlen a fűgyűjtés, hiszen a nagy mennyiségű levágott gyep a pázsiton hagyva mohásodást, rothadást okozhat, ami által foltok keletkezhetnek az egyenletes pázsiton. A fűgyűjtés megkönnyítésére kiválóan használhatóak a Nortene műanyag zsák termékei.

Greenbag polietilén lombgyűjtő zsák

A fűnyesedék összegyűjtésekor hasznos kerti eszköz lesz a fűgyűjtő zsák. Szája nagy méretű, ezáltal a fűnyíró fűgyűjtőjéből egyszerűen beleüríthetőek a levágott fűszálak. Anyaga erős, ezért többször is használható és jó teherbírású. Mindemellett akasztófüle is van, amelynél fogva könnyen megemelhető és elszállítható. Használat után egyszerűen összehajtható és kis helyen is eltárolható.

A nagy méretű füles zsák többféle néven ismert: lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák, kerti hulladékgyűjtő zsák, nagy zöld szatyor. Lehullott falevél, ágak, fűnyesedék, komposzt, más kerti hulladék összegyűjtésére is használható, a füles zsák pedig egyszerűen mozgatható. A zöld műanyag zsák 55 cm átmérőjű és 75 cm magas. Űrtartalma 180 liter.

Adattáblázat
ANRO azonosító20892
Garancia idő1 év
GyártóNortene (140010)
Méret: hosszúság (cm)55 cm
Méret: magasság (cm)75 cm
Méret: szélesség (cm)55 cm
Súly282 g
Szállítási díj1 699 Ft
Szín Zöld
Kapcsolódó cikkek
Elszáradt levelek, gyom és fű gyűjtése okosan - Nortene lombgyűjtő zsákok

Elszáradt levelek, gyom és fű gyűjtése okosan - Nortene lombgyűjtő zsákok

Utoljára frissítve: 2022. szeptember 19.

A kertszerető ember odafigyel, hogy a kert mindig rendezett legyen és ezáltal szép látványt biztosítson. Ehhez szükséges az is, hogy az elhullott levelek, az elszáradt virágok és a lenyírt fű se csúfítsa el a pázsitot - ezért gondoskodni kell azok összegyűjtéséről. Gyűjthetjük vödörbe, talicskába és…

Műfű - 8 év garanciával! értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter)
Kategória: Műfű - 8 év garanciával! » Zöld
Cikkszám: 140010
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 282 gramm
P: CS-H-01-06
17 év szakmai tapasztalat
659.500+ elégedett vásárló
378.000+ raktáron lévő termék
177.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került!

Asztali nézet megjelenítése