FlexWall: műanyag falpanelek, PVC falburkoló lapok új típusai!
35. / 38.

Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter)

Garancia: 1 év
Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter)
Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter) Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter)
Ár:
1 706 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
6 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 20892

Fűvágás? Lombgyűjtés?

A kerti munkálatok során a levágott füvet, összegyűjtött lombot sokszor elszállítjuk kertünkből, melyhez leginkább eldobható műanyag zsákot használunk. Persze abba sok fér, de pakolás során általában meg is sérül, ki is lyukad, vehetjük a következőt.

Vagy vehetünk egy ilyen lombgyűjtő zsákot, melynek anyaga a Szíj Melinda által újra divatba hozott csíkos szatyor anyagával megegyező! Azt pedig ismerjük, szinte elpusztíthatatlan!

Ráadásul a zsák két nagy fület is kapott, így a szállítása is sokkal egyszerűbb, még akkor is ha telepakoljuk. Bár érdemes vigyázni, mert 180 Liter frissen levágott fű súlya a celebszatyron lehet nem fog ki, de rajtunk talán...

Többször használható lombgyűjtő zsák. Kezelt felületű, PE (polietilén) anyagból készült, fogantyúval ellátott kerti lombgyűjtő, amely ideális kerti nyesedékek összegyűjtésére.

Mérete: 55x55x75 cm

 

Kerti lombgyűjtő zsák használata fűnyírás során

A szép fű egyik előfeltétele a rendszeres fűnyírás. Ha a fű magasságából csak keveset kell vágni, akkor a mulcsozó fűnyírás is szóba jöhet, mert ekkor a kis méretűre felaprított szálak gyorsan lebomlanak és beépülnek a talajba. Ha viszont a fűszálak magasra nőttek és sokat kell vágni, akkor elkerülhetetlen a fűgyűjtés, hiszen a nagy mennyiségű levágott gyep a pázsiton hagyva mohásodást, rothadást okozhat, ami által foltok keletkezhetnek az egyenletes pázsiton. A fűgyűjtés megkönnyítésére kiválóan használhatóak a Nortene műanyag zsák termékei.

Greenbag polietilén lombgyűjtő zsák

A fűnyesedék összegyűjtésekor hasznos kerti eszköz lesz a fűgyűjtő zsák. Szája nagy méretű, ezáltal a fűnyíró fűgyűjtőjéből egyszerűen beleüríthetőek a levágott fűszálak. Anyaga erős, ezért többször is használható és jó teherbírású. Mindemellett akasztófüle is van, amelynél fogva könnyen megemelhető és elszállítható. Használat után egyszerűen összehajtható és kis helyen is eltárolható.

A nagy méretű füles zsák többféle néven ismert: lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák, kerti hulladékgyűjtő zsák, nagy zöld szatyor. Lehullott falevél, ágak, fűnyesedék, komposzt, más kerti hulladék összegyűjtésére is használható, a füles zsák pedig egyszerűen mozgatható. A zöld műanyag zsák 55 cm átmérőjű és 75 cm magas. Űrtartalma 180 liter.

A gyártó termékei nagy méretük, vagy súlyuk miatt a többi megrendelt terméktől külön csomagban kerülhetnek kiszállításra! Ilyen esetekben a külön csomagok szállítási díját cégünk átvállalja!

Szállítási díj1 590 Ft
Szín Zöld
Hosszúság (cm)55 cm
Magasság (cm)75 cm
Szélesség (cm)55 cm
GyártóNortene (140010)
ANRO azonosító20892
Garancia idő1 év
Súly282 g
Kapcsolódó cikkek

Műfüvek erkélyre - teraszra - kertbe

Utoljára frissítve: 2019. május 31.

  Unod a fűnyírást? Foghíjas az ültetvény? Hálátlan a vetés? Gyilkolja az idegrendszered a vakond?   Mindez a múlté, ha műfűre váltasz! Professzionális műfüveinket 8 év garanciával kínáljuk így biztosan hosszú ideig gyönyörködhetsz benne!   Előnyök: instant…

Napvitorla 7490 Ft, Ágyásszegély 3290 Ft, 30W utcai LED: 6890 Ft

Utoljára frissítve: 2019. május 16.

    Utcai LED lámpa kínálatunk Samsung chipes 30 és 50 Wattos Street fényforrásokkal bővült. 100 lumen/Watt, 3 év garancia és kiváló ár jellemzi újdonságainakt, hiszen a 30 Wattos csak 6.890 Ft, míg a 50 Wattos típus csak 10.500 Ft!     Kert részlegünk …

Készülj a nyárra kerti termékeinkkel, műfüveinkkel!

Utoljára frissítve: 2019. április 18.

Itt a tavasz! Készítsd fel kerted a nyárra! Engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek az új, minőségi kertészeti termékeinket! Műfüvek, napelemes LED kerti lámpák, kerti dekorációk széles választékáért KATT: Nortene kertészeti termékeink Nortene termékbemutató

Műfű - 8 év garanciával! értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Nortene Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (180 Liter)
Kategória: Műfű - 8 év garanciával! » Zöld
Cikkszám: 140010
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 282 gramm
P: CS-A-02-04

Asztali nézet megjelenítése