53. / 82.
Varta

Longlife Max Power alkáli AAA ceruza elem - (4 db)

Garancia: 6 hónap
AAA ceruza elem
Alkáli
Elem - nem tölthető
Longlife Max Power alkáli AAA ceruza elem - (4 db)
Longlife Max Power alkáli AAA ceruza elem - (4 db) Longlife Max Power alkáli AAA ceruza elem - (4 db)
Ár:
1 480 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
6 csomag raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

ANRO azonosító (PID): 13954

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Varta Longlife Max Power alkáli AAA ceruza elem, 4 db

Precíz energia nagy teljesítményű high-tech készülékek számára, mint pl: digitális fényképezőgépek, vakuk, játékok távirányítói, stb. Egyértelmű utalás a csomagoláson a felhasználási területre vonatkozóan "Made in Germany" Minőség és megbízhatóság hangsúlyos kiemelése Egyenként kivehető elemek, könnyed nyithatóság, nagyszerű tárolási lehetőség. 10 év eltarthatóság

A AAA ceruzaelem nagyon sokféle elemes eszközben használatos, például fényképezőgép, szappanadagoló, elemlámpa, hegyezőgép, hangfal, habverő, borsőrlő, mini ventilátor, szösztelenítő, stb.

Szén-cink vagy alkáli elem?

Nagyon sok olyan eszköz vesz minket körül melyek működtetéséhez elemekre van szükségünk. Vásárláskor gyakran az ár az elsődleges szempont, tehát azt nézzük, hogy féltartós vagy tartós elemet veszünk-e. Pedig azt kellene szem előtt tartani, hogy milyen eszközbe szeretnék energiaforrást venni. A gyártók jelzik is a csomagoláson, hogy milyen készülékekbe ajánlott az elemek használata. Ez nem csak olyan szempontból fontos, hogy meddig bírják táplálni elektromos eszközünket, de befolyásolhatják annak működését is. Például egy egyszerű falióra pontatlanná válhat, ha alkáli elemmel használjuk, de hosszú távon akár kárt is tehet benne. Ezért is fontos, hogy tartsuk be a gyártók által megadott előírásokat és megfelelő elemet vegyünk.

A szén-cink, közismertebb nevén fél tartós elemeket főként alacsony teljesítményű elektromos készülékekhez használjuk, például távirányítókhoz, elektromos órákhoz, számológépekhez, kisebb zseblámpákhoz, de jó lehet vezeték nélküli egérhez, billentyűzethez is stb. Olyan eszközökhöz, melyek állandó jelleggel használják az áramforrást, de energiaigényük alacsony. Ilyen esetekben elegendő és ajánlott a kedvezőbb árú szén-cink elemek használata.

Az alkáli, más néven tartós elemeket nagyobb teljesítményű, tehát nagyobb energiaigényű készülékekhez használjuk, például fényképezőgépekhez, Mp3 lejátszókhoz vagy egyéb hordozható digitális eszközökhöz, elektromos háztartási berendezésekhez, erősebb zseblámpákhoz, távirányítós játékokhoz stb. Ezeknél az eszközöknél az alkáli elemek biztosítják egyszerre az elegendő teljesítményt és a hosszú élettartamot.

Adattáblázat
Akku / elem típusa AAA ceruza elem
ANRO azonosító13954
Feszültség 1.5 Volt
Garancia idő6 hónap
GyártóVarta
Kiszerelés 4 db/csomag
Súly50 g
Szállítási díj1 690 Ft
TechnológiaAlkáli
Termék fajtaElem - nem tölthető

Akkuk, elemek értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 11
45.5% 5
54.5% 6
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Longlife Max Power alkáli AAA ceruza elem - (4 db)
Kategória: Akkuk, elemek » AAA ceruza elem » 1.5 Volt » 4 db/csomag » Alkáli » Elem - nem tölthető
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 50 gramm
P: AL-O-03-01
19 év szakmai tapasztalat
797.400+ elégedett vásárló
461.000+ raktáron lévő termék
206.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése