LED tápegységek

PowerBank külső akkumulátorok, világító kerti gömbök, kerti bútor szettek

Utoljára frissítve: 2021 október 20, szerda Magazin: Hírlevelek

PowerBank, Világító kerti gömbök

Ne maradjon töltöttség nélkül akkor sem, ha nincs a közelében konnektor! A V-TAC powerbankjainak köszönhetően élvezheti elektromos készülékei társaságát akár kirándulások idején, akár a vízpart mellett is! A kompakt méretnek köszönhetően bármilyen hátizsákban vagy retikülben kényelmesen elférnek. A különböző termékcsaládok között bárki megtalálja a számára legmegfelelőbb külső akkumulátort!

Világító kerti gömbök

Világító kerti gömbök

Különleges kiegészítője lesz a kertnek a világító kerti dekoráció, amely nappal is, de főként éjjel fog egyedi hangulatot varázsolni az udvarban, teraszon, szabadtéri szórakozóhelyeken! Világító gömbök, világító kövek és sziklák, jeges vödör, kocka, virágcserép és kaspó formában is elérhetőek a termékcsaládban. A beépített színváltós RGB LED fényforrásnak és a mellékelt távirányítónak köszönhetően a fény színe is játszi könnyedséggel szabályozható. Felnőttek és gyermekek, fiatalok és idősek is élvezni fogják a váltakozó színű fényeket!

Kerti bútor szettek

Kerti bútor szettek

A megfelelő kerti bútor nemcsak kényelemmel szolgál a vendégek és a család számára, hanem nagyban hozzájárul az udvar stílusához is. Legyen szó sütögetésről, családi társasjáték estről vagy borozgatásról, az ANRO hatalmas kínálatából Ön is a legtöbbet hozhatja ki otthona külteréből: tekintse meg minőségi termékeinket!

A bútor szett ideálisan beleillik minden ház körüli térbe, ahol ideális helyet teremt a szabad levegőn való pihenéshez. UV sugárzásnak és az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült. Könnyű tisztán tartani és nagyon egyszerű összeszerelni.

2 év Cappuccino
2 személy
57 cm
48 cm
87 cm
Chelsea műanyag kerti bútor, balkon szett 2 szék + 1 asztal - cappuccino
Chelsea műanyag kerti bútor, balkon szett 2 szék + 1 asztal - cappuccino 43 000 Ft
3 év Barna
2 személy
62 cm
60 cm
89 cm
Rosario műrattan kerti bútor, balkon szett - barna - szürke-bézs
Rosario műrattan kerti bútor, balkon szett - barna - szürke-bézs 56 990 Ft
3 év Cappuccino
4 személy
113 cm
65 cm
74 cm
Emma műrattan kerti bútor szett tároló asztallal - cappuccino - homok
Emma műrattan kerti bútor szett tároló asztallal - cappuccino - homok 93 899 Ft

Asztali nézet megjelenítése