CronaFloor vinyl padlóburkoló és falburkoló lapok 23-féle színben!

Utoljára frissítve: 2022 június 23, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek

Ma a burkolatok új generációját fogjuk bemutatni, ez pedig a CronaFloor SPC vinyl burkolólap, amely számtalan előnnyel rendelkezik a jól ismert burkolókhoz képest. A padlóra rakható változat fa megjelenésű és 16-féle színben kapható. A falra rakható változat pedig beton utánzatú és 7-féle színben érhető el. Videónkban mind a jellemzőket, mind a színeket részletesen bemutatjuk!

 

Egész lakáson átvonuló burkolatok

A belsőépítészek egyre gyakrabban terveznek összefüggő, akár az egész lakáson átvonuló burkolatokat, aminek legolcsóbb és ezért legáltalánosabb eszköze a hagyományos laminált parketta. Ez nem is meglepő, hiszen esztétikus felületet biztosít elfogadható áron, valamint a beépítése sem túl bonyolult, akár házilag is elvégezhető.

A laminált parketta kedvelt padlóburkoló a családi házakban, üzletekben, irodákban egyaránt.

A laminált parketta kedvelt padlóburkoló a családi házakban, üzletekben, irodákban egyaránt.

 

Azonban az MDF alapú laminált parkettának két ellensége is van:
- kopás: a nagy kopásállóságú típus választása esetén ez a probléma megszűnik.
- víz: a vizet és a párát a hagyományos parkettaanyagok nem bírják, erre a vinyl anyag nyújthat megoldást.

A klasszikus laminált parketták nem minden esetben alkalmasak az egész lakás burkolására, hiszen a konyha, a mosókonyha, a fürdők és a mosdók is vízálló burkolatot kívánnak. Ezeket a problémákat oldhatja fel az SPC vinyl burkolat, mely nemcsak extra kopásálló, hanem vízálló is!

A CronaFloor SPC padlóburkolata a víznek és a fokozott igénybevételnek is ellenáll!

A CronaFloor SPC padlóburkolata a víznek és a fokozott igénybevételnek is ellenáll!

 

Crona SPC vinyl burkolólapok

CronaFloor fa hatású, vízálló vinyl padlóburkolat hagyományos 120 cm x 18 cm-es méretben.

CronaFloor fa hatású, vízálló vinyl padlóburkolat hagyományos 120 cm x 18 cm-es méretben.

 

70x42 cm méretű fali burkolólapok.

CronaWall beton utánzatú, vízálló vinyl falburkoló lap 70 cm x 42 cm-es méretben.

 

Mi az SPC alapanyag?

Az SPC rövidítés a Stone Polimer Composite helyett áll, ami magyarul nagyjából a kő-műanyag keveréknek felel meg. Azaz az SPC padló anyaga nem sima műanyag vagy PVC, hanem mészkő őrleménnyel vegyített polimer. Ez az anyag merev és nagy térbeli stabilitást biztosít, vízálló és hőmérséklet-változásra is csak alig tágul, nem púposodik fel, mint az MDF padló.

Extra nagy kopásállóság

Az SPC alapanyagot egy speciális kopásálló réteggel kombinálva különösen ellenálló és tartós felületet kapunk. Összehasonlításképpen: az MDF parketták esetében a 33-as igénybevételi osztály már erős közületi terhelésnek is megfelel, ugyanezen mutató az SPC burkolatok esetén 43-as. Ez könnyűipari, erős forgalmú helyekre is alkalmas.

Vízálló SPC vinyl lapok

A CronaFloor 100%-ban vízálló, nem okoz problémát a folyadék vagy a bő vízzel történő felmosás sem; illetve vizes helyiségekben is bátran használható (konyha, fürdő). Ilyen esetben az MDF/fa szegőlécek helyett érdemes a polimer szegőket választani, mint például a HDPS anyagú Elite Decor parketta szegély lécek.

Egyszerű beépítés

A CronaFloor SPC vinyl burkolat akár meglévő csempére, parkettára is ráépíthető, bontás nélkül - a padlólapok alá mindössze alátétlemez leterítésére van szükség. A laminált padlóknál elterjedt klikkes rendszer természetesen itt is megtalálható, így a burkolólapok lerakása szokás szerint történik, a csatlakoztatás egyszerű mozdulatokkal valósítható meg. A vékony, 3-4 mm-es burkolólapok akár padlófűtéshez vagy falfűtéshez is alkalmasak, amíg a felületi hőmérséklet nem haladja meg a 28C°-ot.

Egyszerű kezelés, karbantartás

Telepítés után a padlóburkolat nem igényel különösebb figyelmet. Tisztítható porszívóval, seprűvel, vizes felmosóval vagy nedves ruhával.

 

SPC vinyl parketta: klasszikus megjelenés vízállósággal és extra nagy kopásállósággal kiegészülve!

SPC vinyl parketta: klasszikus megjelenés vízállósággal és extra nagy kopásállósággal kiegészülve!

 

CronaFloor fa hatású SPC vinyl padlóburkolat színek

A speciális felső réteg, a mély valósághű erezet tökéletes esztétikai megjelenést és természetes fa hatást eredményez. Ennek köszönhetően a CronaFloor végtermék szinte megszólalásig hasonlít a fa parketta felületeihez! Jelenleg 16-féle színben érhetőek el, közötte tölgy, juhar, fenyő hatású változatokat is. Az összes típusról részletesebb fotókat találhat a konkrét terméknél: SPC vinyl padlóburkolatok.

Számtalan színből lehet választani, ha a megfelelő SPC vinyl padlóburkolót keressük!

Számtalan színből lehet választani, ha a megfelelő SPC vinyl padlóburkolót keressük!

CronaWall beton hatású SPC vinyl falburkolat színek

A CronaWall fali panelek a természetes kő és a márvány, valamint a cement felületet utánoznak igyekezni, melyek a mai modern lakberendezési stílusoknál nagyon kelendőek. A natúr árnyalatok jelenleg 6-féle változatban találhatóak meg, a márvány fehértől a világosszürkén át egészen a feketéig. Teljes választék: SPC vinyl falburkolatok.

Beton hatású fali burkolólap - szürke szín, Roxy Beton fantázianévvel.

Beton hatású fali burkolólap - szürke szín, Roxy Beton fantázianévvel.

SPC vinyl padlóburkolatok házhoz szállítással

A bemutatott termékek mindegyike megrendelhető az ANRO Webáruházban: Vinyl padló- és falburkolatok. Amennyiben a termék kiválasztása, megvásárlása kapcsán segítségre lenne szüksége, vegye fel kapcsolatot a munkatársainkkal!

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

18 év szakmai tapasztalat
765.500+ elégedett vásárló
482.900+ raktáron lévő termék
199.600+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése